her yer temiz aylık agdaya gidiyorrum ve güzel sexi çamasırlarım var ama olmuo işte olmuoooooooooo
her yer temiz aylık agdaya gidiyorrum ve güzel sexi çamasırlarım var ama olmuo işte olmuoooooooooo
tek şey o zman cinselik cnm erkekgin ne istiyorsa yapacaksin başka aklima gelmiyor
napıyım ya bende pespaye mi takılıyım bi kaç gün denemkte fayda var sonuçta
tek şey kaldi onuda sen biliyorsun
konu cinsel problem içermiyor dikkat et duygusal sorun eşimin ilgisiz ve hoşluk yapmayan biri oldugundan benim ona görevlerim tamken onun böle davranmasını nasıl aşmam gerktiyle alakalı erkeklerin cinsellikte kolay kayıp olmıo bizde de yok tmm
cnm erkek bir şeyler ara bazen ne biliyim seni güzel giyinmen ne biliyim gülmen hatda cinselik bu bile erkekgi sana çeker inan bana
bilmiom ya duygu olarak bana bakınca dün öle gitr çıkar dedi ki ben abartıdan asla hoşlanmam ölçülüdür hersey her istegini yaparım öle banane demem ama gelirken ufak bişi alıp gelmio küçük bi hediye bi çiçek falan almıo falan işte ufffffffffffffffffff
başka ne soyliyim tek sey var erkeklerin hepsi ayni onlar kadina cinselik olarak bakiyorlar değer vermiyorlar
eşinde demek o gözle bakiyor sana
ben eşime yemek yapan çocuna bakan isteyince cinsellik yasadığı bi obje olmak istemiom çabam bunun için monoton ruhsuz bi evlilik istemiommmm
peki kocan ne gibi şeylerden hoşlaniyor biliyormusun yada hoşlanmiyor kaç senelik evlisin
4 yıllık evliyiz abartıdan hoşlanmaz pek secici diildir
peki şen kocadan ne istiyorsun tam olarak
küçük süprizler hoşluklar gezmek falan istiom
kocana soyledin peki bu istekleri. sen peki kaç seneden beri tanişiyorsunuz ailen araciylami evlendin yoksa aşklami cnm
dün söyledim tekrar 6 yıldır falan tanısıoz ve çok büyük bi aşkla evlenmiştik
patlıcammmmm artık ne yapmam lazım bu odun kocam beni anlasın yatak yasagımı pasaklılık mı ne bilim nasıl fark ettircem ona bunlarııı
valla bu gece bir şey yap güzel bir iç çamasir giy birde ona ne istiyorsa yap bugun ama bakdin olmadi sende boş ver
dün yaptım bişe değişmedi tüm yazdıklarıma bi göz at tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?