duygusal boşluktayım

tek şey o zman cinselik cnm erkekgin ne istiyorsa yapacaksin başka aklima gelmiyor

konu cinsel problem içermiyor dikkat et duygusal sorun eşimin ilgisiz ve hoşluk yapmayan biri oldugundan benim ona görevlerim tamken onun böle davranmasını nasıl aşmam gerktiyle alakalı erkeklerin cinsellikte kolay kayıp olmıo bizde de yok tmm

cnm erkek bir şeyler ara bazen ne biliyim seni güzel giyinmen ne biliyim gülmen hatda cinselik bu bile erkekgi sana çeker inan bana

cnm erkek bir şeyler ara bazen ne biliyim seni güzel giyinmen ne biliyim gülmen hatda cinselik bu bile erkekgi sana çeker inan bana

bilmiom ya duygu olarak bana bakınca dün öle gitr çıkar dedi ki ben abartıdan asla hoşlanmam ölçülüdür hersey her istegini yaparım öle banane demem ama gelirken ufak bişi alıp gelmio küçük bi hediye bi çiçek falan almıo falan işte ufffffffffffffffffff

Son düzenleme:

başka ne soyliyim tek sey var erkeklerin hepsi ayni onlar kadina cinselik olarak bakiyorlar değer vermiyorlar
eşinde demek o gözle bakiyor sana

başka ne soyliyim tek sey var erkeklerin hepsi ayni onlar kadina cinselik olarak bakiyorlar değer vermiyorlar
eşinde demek o gözle bakiyor sana

ben eşime yemek yapan çocuna bakan isteyince cinsellik yasadığı bi obje olmak istemiom çabam bunun için monoton ruhsuz bi evlilik istemiommmm

patlıcammmmm artık ne yapmam lazım bu odun kocam beni anlasın yatak yasagımı pasaklılık mı ne bilim nasıl fark ettircem ona bunlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…