duygusal boşluktayım

işte ark ben bu yazılanların hepsini yapıp karsılık bişi göremiom o beni üzen yemekse yemek kadınlıksa kadınlık zekaysa zeka o bunların farkında ama işte ben bu kadar mükemmeliyetçiyken bazı şeyleri umursamıo heycan tek taraflı anlamsız oluo ben herseyi yaptığım için buraya konu açtım ne kaldı acaba diieee

bi gün küçük bişi alıp gelmez yemege gidelim demez dışarı bile çok az çıkıoz hemen sıkılıo ne yapcam bi fikir paylaşın ben burda yazanların hepsini yaptımmmmmmmmmmm

Canım aslında sen eşini zaten seviyorsun,duyguların yok olmuş değil
Eşin sana küçük sürprizler yapmadığı için,kendini boşlukta hissediyorsun
Şu eşlerin birbirinden sonra yatağa girme huylarına uyuz olduğum kadar hiçbir şeye olmuyorum
Bi arkadaş suçu sana atmış ne var biraz geç uyu diye
Ne alakası var ki...sırf kocasıyla bişeyler paylaşmak için konu sahibi mi uykusundan feragat edecek
Bi zahmet eşi bi silkelensin de vazifelerini hatırlasın
Herşeyi kadından beklemek çok yanlış
Esracım sanırım sizinki de bebekten sonra oluşan bi monotonluk
Eşinle oturup konuştunuz mu bilmiyorum ama kurallar belirleyin
En azından aynı anda yatağa yatmak gibi...
İnan bu kadar önemli ki evlilikte
Sanmıyorum ki sen de yatağına gidince mışıl mışıl uyuyorsun
İçten içe sinir oluyorsundur ve bu tüm hayatını etkiliyor
Bak duygularından bile şüphe eder olmuşsun
Gerekirse bu hissettiklerini eşine aç ve toparlanmasını iste
Sağlıcakla büyüt bebeğini esracım

algidacım saol benim oğlum 2,5 yasında ondan sonra olusmadı bi kaç aydır böle bi ara bi baskası mı var die bile düşündüm yok adam duygu yoksunu

algidacım saol benim oğlum 2,5 yasında ondan sonra olusmadı bi kaç aydır böle bi ara bi baskası mı var die bile düşündüm yok adam duygu yoksunu

Hemen bi başkasını getirme canım aklına
Bunca yıl tam istediğin gibi bi eşken , son bir kaç ayda böyleyse başka bi sebebi olabilir
İş hayatı,aile hayatında anne ve babasıyla olumsuzluklar gibi...
Tabi böyle bile olsa paylaşması gerekir
Sen eşini hepimizden iyi tanırsın canım
Benim eşimde arada bi demlenir odun olur duygusal açıdan...
Maalesef erkeklerde gelgitler biraz fazla
Böyle idare edecez sanırım

dün yine hazırlandım süslendim yemek yaptım geldi kapıdan tınmadı ve oğlumla oynadı sonra fark etti beni bi çevirdi iiiii git çıkar dedi ne bu acık sacık boyalamışın kendini dedi bende anan teyzen gibi pis pasaklı kadınları hak ediosun sen bakımlı kadın sana fazla onlar gibi bi giydini on gün giycen sen ona layıksın dedim oda bana onlar senin bu halinden bana daha güzel geliolar dedi eeeeeeeeeeee şimdi napcammmm konuşun bakalım bayanlar

konuşmaksa dün konuştuk ama pek fark yok odunnnn ötesi gene

esracım bazı erkekler gerçekten böyle seviyorlar..benim eşimparfüm kokusundan nefret eder,çok değil ama kıvamında ter kokacaksın der..bunda beş yaşına kadar annesinin göğsünde uyumasının da büyük payı var tabii..ben kapalıyım..evde mini elbiseler etekler giymeyi seviyorum..ama bu şekilde giyindiğim zaman hiçbir tepki vermeyen eşim namaz kılarken ngiydiğim uzun eteğime,bazen giydiğim şalvarıma bayılır..peşimi bırakmaz
makyaj yaptığım zaman silmemi rica eder..doğal hali her zaman en çekicisidir der..şikayetçi miyim ehh işte..bende senin dediğin giib hazırlanıp makyaj yapıp karşıladım bi kaç kere senin aldığın tepkiyi aldım.şimdi onu taktiğiyle oynuyorum..sendee sıkma canını belli ki bir geçiş dönemindesin..dier konularda bir şikayetin ytoksa idare et..tabii eşinin tavrı çok kaba olmuş ..

ben evlenmedende makyaj yapıodum ve çok severdi onun için hazırlanmamı şimdi böle oldu akşam çok agladım sen böle dilldin noldu die güzel olunca omzuna koyar basımı severdi sacımı falan ufffffffffffff çok kötü bişi ya parfüm falanda sevio öle takıntısı yok bende kapalıyım evde mini şortlar daldan falan giyim ki dışardakileri önemsemesin dei napıyım artık çatlıcammmm

belkıde eşin gercekten dogal halını sevıyodur yaaa erkeklerın farklı telaşları var şimdi sevgılı sözlu nısanlı donemlerınde oldukları gıbı olmalarını beklememelıyız bence herkes degısebılıyor ama bu kımsenın kımseyı sevmedıgı anlamına gelmıyor bence

napıosun yasemin ne var ne yok bi kaç öncesine kadar bu kadar abartı bi tuaflık yoktu ama bu aralar böle anlayamıom doğal halimide bakımlı halimide severdi bakımlı olunca hıh yaw bak kendine salma falan diodu

napıosun yasemin ne var ne yok bi kaç öncesine kadar bu kadar abartı bi tuaflık yoktu ama bu aralar böle anlayamıom doğal halimide bakımlı halimide severdi bakımlı olunca hıh yaw bak kendine salma falan diodu

iyiyim canım sagol

ama dediğim gibi bence takılıcak bır sey yok bunları düşünürken eşinin durumunuda göz önünde bulundurmanı tavsıye ederım sen genede bakımlı ol bakımlı ol derkende öyle suratına bır ton makyaj falan yapma temiz ol hafif bır allık parlatıcı bıde cok agır olmayan bır koku yeterlı bence bırınde dıkkatını cekmezse ıkıncısınde üçüncüsünde eşin mutlaka farkedıcektır bence bunları yaparken gozune sokuyomus gıbı yapma bırak o farketsın sen normal olmaya devam et

bence bunların dışında evlılıkte bellı bır sure sonra bırbırıne alışınca çiftler bazı şeyler rutine bınıyorkı bence buda artık cok normal

hafif ruj göz kalemi ve rimel ben baska bişi sürmüom yüzüme yanaklarım zaten hep kendi pembe

kızlar bir aksamlari sex iç çamişir giyin burda onemli

napıyım ya bende pespaye mi takılıyım bi kaç gün denemkte fayda var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…