- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.157
- 698
- Konu Sahibi Ferhundegiller
-
hahahha yavrum tek zeki sen misin gerçekten. Fake olduğun her halinden belli. Ava giderken avlandın. Poz verTebrik ederim bende ne zaman farkedecekler bakalım insanlar nasıl yorum yapıcak kimler vazgeç diye doğru yola sevkedecek kimler linçleyecek diye bekledim konunun tiyatro olduğunu farkedn Bi sen çıktın
Bazıları çirkin karizması var. En çekici olanı dikkat etBenimki hem çirkin hem fakir üstelik de sinirli
Artık herşeyi bekliyorumEvet evet tipkisi
Gardimi aldim
Olabilir toplumun metreslere bakış açısını ölçüyor sanırım
Seymayi bihteri karistiran sensin. Gelmişsin saçmalıyorsun gerçi senden başka ne beklenir ki bendeki de laf
Eve tıkalım kocişleri sjksjksjkKocalarımız saklayalım bence
Benim ki hem yaşlı hem asabiBenimki hem çirkin hem fakir üstelik de sinirli
Kindar demeyelim de metres sevmiyoruz diyelimUlan ne kindar Bi toplumsunuz be
Çeksin hesap fake konu fake sıkıntı yokhahahha yavrum tek zeki sen misin gerçekten. Fake olduğun her halinden belli. Ava giderken avlandın. Poz verMune fotoğrafını çekecek
Kucakmı açacaz topluma lennnnUlan ne kindar Bi toplumsunuz be
Yaş kaç deseneÇeksin hesap fake konu fake sıkıntı yok
Kocaları karıştırmayalım gözünüzü sevem alıcıları kapalı olanlar varBenimki hem çirkin hem fakir üstelik de sinirli
Nihan ve Kemal kim yavİşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
Araya ciddiyet de sıkışsın ya, belki feyz alan çıkarCiddi yorum yapıyon ya kafa buluyor vatandaş burada ..
Hoşgeldin gelin geç kaldınNihan ve Kemal kim yav
O zaman susayımBazıları çirkin karizması var. En çekici olanı dikkat et
Abla yetmiyormuş bunlar en iyisi kocaları karistirmayalimArtık herşeyi bekliyorum
Eve tıkalım kocişleri sjksjksjk
Benim ki hem yaşlı hem asabi
Ya değil mi öyle vardı korkuyorlar sanki ellerinden alacağız diyenlerKocaları karıştırmayalım gözünüzü sevem alıcıları kapalı olanlar varhala bir konuda kocaları başka kadınlara bakacak diye korktukları için konu sahibini eleştşriyorlar diyenleri unıtamadım
Baştan belliydi zaten ..Araya ciddiyet de sıkışsın ya, belki feyz alan çıkar
Onlar köşelerinde göbek kaşısınlarO zaman susayım
Abla yetmiyormuş bunlar en iyisi kocaları karistirmayalim
Ya değil mi öyle vardı korkuyorlar sanki ellerinden alacağız diyenler
Görmez olaydımHoşgeldin gelin geç kaldın
Bu kadar üstümüze gelmesen biraz oluru vardı çünkü senin gibiler çok konu açtı burada. adamın verdiği selamdan mana çıkaranlar falan. Seymayi karıştırmayacaktinÇeksin hesap fake konu fake sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?