- 24 Ocak 2021
- 12.974
- 29.794
- 548
- Konu Sahibi Ferhundegiller
-
Kimleri örnek aldigin belli oldu şimdi, sende bihtergillerdensin kabul etİşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
Tamam tatlımCnm deme bana biber sürerim ağzına
Yok çevir gazı yanmasın olayı eminim ama kanıtlayamamKonu fake miymiş ya, ben de ne zaman “Kadının düşmanı yine kadındır”a bağlanacak acaba diyorum.
Fakelik bir olay yok toplum bunun gibilerle dolu örneğine çok rastladık. Bir kaçımızdan fake uydurma lafını duyunca da oraya tutunmaya çalışıyor.Aynen ben de onu düşünüyorum. Çünkü o kadar çok tepki aldı ki yastığına sarılıp ağlıyor şimdi
Heriflerin üzerine serpiyor kesin25 demişsin ama profilinde 32 yazıyor kız Ferhunde. Kimyager misin. Ne yapıyorsun evin bodrumunda. Aşk iksirleri mi
Terlik geliyor ona göre kaç stersen canın yanmasın sonraTamam tatlım
Kocamı şemsiye ve yağmurluk ile gezdireyim artıkHeriflerin üzerine serpiyor kesin
Ben de sordum da söylemedi FerhundeNihan ve Kemal kim yav
Surata tikkat yanlız sjksjksjkKocamı şemsiye ve yağmurluk ile gezdireyim artık
Sen biliyonmu kimler olduğunuBen de sordum da söylemedi Ferhunde
Maske var ya onun üzerine de gözlük oldu bitti. Metressavar gibi oldu kocamSurata tikkat yanlız sjksjksjk
Kocalar ne hale geldi sjksjksjkMaske var ya onun üzerine de gözlük oldu bitti. Metressavar gibi oldu kocam
Hani kara sevda diye bi dizi vardı ya onlar işteBen de sordum da söylemedi Ferhunde
Eee başka başka?Tamam tatlım
Yaprak dökümü neclayi neden yazmadin peki?Hani kara sevda diye bi dizi vardı ya onlar işte
Kara Sevda diye bir diziymiş. Burak Özçivit’le Neslihan Atagül. Çok şükür bugün de bir şey öğrendik.Sen biliyonmu kimler olduğunu
Koca kolay bulunmuyor bu devirde abla. Buldum mu koruyacaksın. Baksan Ferhunde gözlerini radar gibi açmış metres olmak için evli adam avına çıkmışKocalar ne hale geldi sjksjksjk
Derse biberi sürecem terliğide güdümlü atacamEee başka başka?
Bende ki 34 yıllık gözüm gibi bakıyom kaçmasın diyeKoca kolay bulunmuyor bu devirde abla. Buldum mu koruyacaksın. Baksan Ferhunde gözlerini radar gibi açmış metre olmak için evli adam avına çıkmış
At at abla 12 den vurDerse biberi sürecem terliğide güdümlü atacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?