Canım geçmiş olsun öncelikle... Bebeğinin kaybı için de çok üzüldüm Rabbim bekletmeden versin hepimize inş.Biliyorum onu kulak içi cihazlardan dedin benim kulak arkasi cihazlardan kullanıyorum. 675 nolu pil kullaniyorum büyük pillerden. Kapaliyim ama anlamıyorum çok sessiz sakin biriyim normalde böle olmak istemezdim duysam karsiligi verirdim tabi. Arkadasimda yok hep yalnis anliuorsun derlerdi hc de doğru anlamazsin bu yüzden sana birşey demiyorum diyordu bi dediği iki anlamayan biriyim
Canımmm bazı ınsanların bır engeli olmadıgı halde anlayamıyor .. Sen kendını kötu hıssetme ınsanlar acımasız.. Hislerının ne kadar guclu oldugunu tahmın edebılıyorumcanım..Merhaba arkadaşlar ben işitme engelliyim ama duymuyorum hic ama yüreğim hisseder bölede tuhaf bi his basliyor. Arkamdan ne konuştukları ne dedikleri duymadan da hissediyorum. Mutsuz oluyorum... İlgisizim sogukum.. Bu dünyaya karsi güzel gözle bakamiyorum artik... Uzak duruyorlar herkes benden çok yalnizim.. Ne yapicam bilmiyorum. Agliyorum resmen ya
Duysaydim her dedikleri hic ters anlamasaydimm..
Merhaba arkadaşlar ben işitme engelliyim ama duymuyorum hic ama yüreğim hisseder bölede tuhaf bi his basliyor. Arkamdan ne konuştukları ne dedikleri duymadan da hissediyorum. Mutsuz oluyorum... İlgisizim sogukum.. Bu dünyaya karsi güzel gözle bakamiyorum artik... Uzak duruyorlar herkes benden çok yalnizim.. Ne yapicam bilmiyorum. Agliyorum resmen ya
Duysaydim her dedikleri hic ters anlamasaydimm..
Benim hayatim hep birseylerle uğraşarak geçti. Elim bos durmuyordu kitap okudum komusmami guzellestirmeye calistim ama dilinden değil dudaktan konuşuyorum yani ben genelde dudaktan okuyorum hep. Normal ünv okudum bitirdim su an aof 3. Siniftayim bitirmedim..Benim ailemde canimin ici biri var. O da duymuyor. Sonradan isitme kaybina ugramis. O telefon kullanmiyor, internet kullanmiyor, super zekaydi ama onu hayattan kopardilar. Ugrasi yok, onla sohbet etmediler vs. Suan agir sorunlari var psikolojik ve tedavisi yok.
Eger hayatina baksaydi, konusani hissetse bile hayir ben kuruyorum deseydi, vaktini musmutlu gecirseydi okusaydi gülseydi üretseydi simdi iyi olacakti. Herkesin bir problemi var. Önemli olan kirli kalpli olmamak. Ben duyuyorum da ne oluyor. Ne laflar söyliyorlar da kalbim parampatca oluyor. Sen kac milyon insan arasindan iki hadsiz kötü kalpli insana takilma. Hayatina bak. Insallah musmutlu olursun ömrü hayatinda.
ve sunu söyliyeyim bu dünyada kimsenin garantisi yok. Bugun kosan yarin felc olabilir gören gözlerini kaybedebilir, duyan isitme yetisini. Can oldukca bedende herkesin basina hersey gelebilir.
mutlu anlar biriktirmek lazim
Hani derler ya iyi niyetinden hep kaybederCanım geçmiş olsun öncelikle... Bebeğinin kaybı için de çok üzüldüm Rabbim bekletmeden versin hepimize inş.
Ama duysam cevap verirdim diyorsun ya.... Yok yani kalbin yumuşaksa ki öyle duruyor hiçbir cevap vermiyorsun duysan da...
Ben 1 saattir söyleyemediklerim için oturdum ağlıyorum şu an!
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah böyle dua ediyorum sadece
Benim hayatim hep birseylerle uğraşarak geçti. Elim bos durmuyordu kitap okudum komusmami guzellestirmeye calistim ama dilinden değil dudaktan konuşuyorum yani ben genelde dudaktan okuyorum hep. Normal ünv okudum bitirdim su an aof 3. Siniftayim bitirmedim..
Memur oldum atandim 1.5 sene sora Evlendim hamile kaldim bebeğimi 2 ay önce kaybettim. Bebeğimi kaybettikten sora hayatim allak bullak oldu birseylerden korkar oldum insanlarla konuşamaz oldum artik kacmak istedim kaynanamla alt ustteyim onlardan da uzak duruyorum seviyorlar beni ama ne bilim işde tuhaf biri olup ciktim esimi de basini agritmaya basladim o anliyor beni biseyde demiyor. Esim olmasaydi hayata nasil tutunacaktim. Çok zor günler geçiriyorum insanlar onyargiliyla bakiyor diyor ki bu kadin işitme engelli. Bebeğini karninda öldugu bile anlamamis nede olsa kulakları duymadigi için felan laf ettiler... Çok üzüldüm hissettim bunu. Tabi hic de arkadasim da yok. Arkadaslarimi evlendikten sora bitti aramadilar bi dahada..
Aynen bende derdimi anlatamadigimda çok sinirleniyorum anlatsam doğru anlatamiyorum ters gidiyor durum böle olunca çareyi içime atmakla buluyor artik patliycagim. Neredeyse... Kocama da anlatamadigimda sinirleniyorum sonrada. Cabuk sinirlenme huyum var. Ben çok caliskan öğrenci değildim ama zeki öğrenciydim haylazlik yapardim sürekli ders çalışan öğrenci olmadim. Şimdikiler işitme engelliler icin Teknoloji var ondan ilerliyor çoğu artik. Gelişme konusunda çok iyiler.Canım hç uzülme bende 2 aylk bebegm öldu ama ben onu duyamam kı ne cahil ınsanlar varya.Benımde teyzemin kızı 6 aylıkken atesten kulaklara vurduydu .Ama maşallah şımdi lıse 3 te gda okuyo çok çalşken herşeye elı yatkn .ama bazen bize derdını anlatamadımi çok sinrlenıyo bizde üstüne varmıyoduk .Canım hiç uzülme bebegn için nekadar gùzel en azndn hamile kalablıyorsun allah tekrar verır canım bıraz karısık oldu ama kusura bkma canım
Olmazmi çok.. SaolunNe cahil insanlar var... Allah sabir versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?