- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
İkna edemiyorum gelmeyin dedim hayatta olmaz dediler. Ben de çok üzülüyorum gelmelerini istemiyorum ama diğer yanım da onlar gelince her şey daha güzel olacak diyoryanliz kalmak bu kadar korkulacak bir sey degil.
Buraya yazmadiginiz baska problemler oldu mu bilmiyorum ama kardesinizin okulunu degistirmek, isi birakip sizinle gelmeleri bana cok dogru gelmedi.
Kardeşimin her sene okulu değişiyor zaten bazı sebeplerden dolayı. Bir dahaki sene de değişecekti. O yüzden onu çok sorun yapmıyoruz. Babam orda da kendine iş buldu . Ara sıra diyorum tekrar gelmeyin diye ama tek kızımız sensin kötü bir süreçtesin geleceğiz diyorlarSizi neden yalnız bırakmıyorlar anlamadım.
Neticede adam sizinle aynı şehirde bile değil hani rahatsız falan eder desek.
Yetişkin evladı yalnız kalmasın diye öğrenci olan diğer evladının tüm düzenini değiştirmek, işi bırakmak falan biraz radikal kararlar değil mi?
Kardeşinize sormuşlar mı?
Senin de mi başından nişan atma olayı geçti? Evet hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımızaSeni anlayabiliyorum, yeni hayalleri yıkılmış birisi olarak çok iyi anlıyorum ama ikimizde çok şanslıyız ikimizin de ailesi kapı gibi arkamızda.
Kaybettiklerimize üzülmek yerine her zaman yanımıza alanlar için şükretmemiz ve sevinmemiz lazım artık.
Hiçbir acı kalıcı değil.
Belki de hayallerini yaşamış olsaydın daha çok üzüntüler yaşayacaktın.
Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını demiş Şemsi Tebrizi.
Bizim için neyin hayırlı olduğu bilemiyoruz, hayırlısı değildi, yaşandı ve bitti diyerek telkinliyorum kendini.
Nasipten öte köy yok canım.
Senin de mi başından nişan atma olayı geçti? Evet hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Ben de bunu merak ettim. Nasıl bir şehir ki eski nisanliya bile dert olmuş.22 yaşında atanıp başka bir şehirde yalnız yaşamaya başladım.
niye tüm sülaleniz sizinle geliyor anlamadım.Bu kadar korkulacak nereye atandınız
Kocaman kadınsıniz tek başınıza üstesinden gelebilirsiniz. Ben ailenizin kararını aşırı buldum. Destek olmaları çok güzel özledikçe gidip gelirsiniz yanınıza tasinmalari gereksiz. Bence her kadın evlenmeden önce yalnız yaşamayı tatmali.
Evet ben zaten yalnız yaşıyordum. Bir buçuk sene yalnız kaldım. Başımdan bu olay geçmeseydi yine tek kalacaktım. Sanırım ailemin tek kızı olduğum için üstüme düşüyorlar. Tek kaldığım zamanlarda çok yalnızlık çektim, annem sabret eşinle yaşayacaksın seneye diyordu. Şimdi de nişan atılınca mümkünatı yok bırakmayız tek seni orada diyorlarBak işte gör canı yürekten seven tüm düzeni değiştirir ailen gibiO adamın ne kadar yanlış biri olduğunu daha iyi anlamışsındır umarım
Yaşadığım şehir Gaziantep gibi harika bir şehir. İşte istemeyen insan bu güzel şehre bile bahane bulabiliyor22 yaşında atanıp başka bir şehirde yalnız yaşamaya başladım.
niye tüm sülaleniz sizinle geliyor anlamadım.Bu kadar korkulacak nereye atandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?