- Konu Sahibi Tatszhayat
Ailen açısından çok şanslısın benim ailemde her türlü yanımda durmuştu bence onlara bakıp sevinmesilisin. Birde yeni kurum atanma yeni ortam sana biraz olsun unutturacaktir herşeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşında yalnız yaşıyordum başka bir şehirde benim başımdan da Sonrasında bir nişan geçti. Yüzüğü bırakıp yaşadığım şehre dönüp hayatıma devam etmiştim. Şaşırdım açıkçası ailenizin bu kadar korumacı olmasına. Bana aşırı geldi. Hiç bu kadar pamuklara sarılmadım ondan tuhaf geldi sanırımYaşadığım şehir Gaziantep gibi harika bir şehir. İşte istemeyen insan bu güzel şehre bile bahane bulabiliyor
Şimdiden o adamın yüzünü görmüşsünüz ilerde evlenincede yapabilirdi bunu size o veya baska sebeple...yatın kalkın dua edin böyle bir ailenz var hersey zamanla oturur ilerde iyiki ayrıldım su kisiyle evlendm cok mutluyum diye yazacaksınız burayaHanımlar kusura bakmayın eğer sizi sıkıyorsam. Nişanı attığımdan bahsetmiştim üç sene için benimle atandığım şehre gelmek istemeyen eski nişanlımdan bahsetmiştim. Yorumlarınızı okudum okudukça ferahladım Allah hepinizden razı olsun hepiniz çok haklı ve mantıklı yorumlarda bulunmuşsunuz. Benim ailem gibi bir aileye sahip olduğum için o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum ki kendimi. Babamla annem seni asla orada yalnız bırakmayız artık dediler. Düzeninizi bozmayın benimle gelmeyin dedim. Babam işi bırakıp benimle geleceğini söyledi. Kardeşimi orada bir okula yazdıracağız. Ben ne hayaller kurarken neler yaşıyorum şimdi. Babam arabayı satıp orada ev kurarız eşya alırız diyor. Annem ben üzülmeyeyim diye bize de değişiklik olur farklı şehir orada şehir şehir gezeriz hafta sonları, sen kendini üzme yeter ki diyor. Bunları ağlayarak yazıyorum o kadar içime oturdu ki bana yaptıkları. Bu hayalleri onunla kuruyorduk bir ay sonra onunla yaşayacaktık hayallerimizi. Sırf orda eşya almamak için oraya yatırım mı yapılır düşüncesiyle beni bırakıp gitti. Babam sen canını sıkma orda da düzenimizi kurarız hem ben orayı çok sevdim şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Bir eşya değil mi alınır yeter ki üzülmeyelim artık diyor. O kadar değişik duygular içindeyim ki. Ben ne hayallerle atanmıştım buraya şimdi neler yaşıyorum. Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin. Gerisi boşmuş onu anladım
İnşallah bunu çok istiyorumŞimdiden o adamın yüzünü görmüşsünüz ilerde evlenincede yapabilirdi bunu size o veya baska sebeple...yatın kalkın dua edin böyle bir ailenz var hersey zamanla oturur ilerde iyiki ayrıldım su kisiyle evlendm cok mutluyum diye yazacaksınız buraya
Evet haklısınız. Kardeşimin engelinden dolayı annem kardeşimi bırakamıyor. Böyle bir durumumuz olmasaydı ben de sizin gibi düşünürdümAçık söyleyeyim Türkiye’nin öbür ucuna atanmış biri olarak, eğer atandığınız yere tek gider, orada kendiniz düzeninizi kurarsanız bu ailenizin sizinle gelmesinden çok daha iyi gelecektir size. Bundan emin olun. İlk zamanlar anneniz sizinle gelebilir. 2 haftalığına falan yanınızda kalır döner. Sonra aralıklarla yine gelir. İnanın insanın özgüvenine de benliğine de psikolojisine de çok iyi geliyor.
Evet yalnız yaşamayı ben de tecrübe ettim. Ama böyle bir durumda yalnız kalmak beni çok yıpratacak biliyorumDüzenimizi bozup gitti cümlesini onun için kurduysanız onunla bir düzeniniz yokmuş zaten aileniz için kurduysanız aileniz kendi istemiş sizinle gelmeyi ki çoğu üyenin dediği gibi yanınıza taşınmasalar daha iyi olurdu sizin için. Bu sizi daha savunmasız hissettirir. Acınızı kendi başınıza yaşayıp üstesinden gelmeliydiniz. Aileniz sürekli yanınızdayken rahatça ağlayıp üzülüp içinizi boşaltamazsınız duygularınızı bastırmak zorunda kalırsınız. Tabi tersi de mümkün onların yanınızda olması desteği iyi gelebilir ama yine de olgun genç bir bayan olarak yalnız yaşamaya alışmanız gerektiğini düşünüyorum. Acıyla yalnız baş edebilmeyi öğrenmek lazım. Son olarak hayatımın bir döneminde yalnız yaşadım en rahat en güzel günlerimdi. Her kadın yalnız yaşamanın tadına varmalı
Sizi en iyi kendiniz bilirsiniz o zaman iyi olur ailenizin yanınıza gelmesi. Çok şanslısınız böyle güzel bir aileye sahip olduğunuz için. Bu aileden çıkıp öyle bir hödükle evlenip yaşamak şu an yaşadığınız acıdan daha sarsıcı olurdu. İyiki ayrılmışsınızEvet yalnız yaşamayı ben de tecrübe ettim. Ama böyle bir durumda yalnız kalmak beni çok yıpratacak biliyorum
Aileniz cok tatli gercekten ama kendi basiniza idame ettirebilirsiniz aileniz zagen uzulmus bide onlarinda duzeni bozulmasa keske agkayacak bisey yok inanın bende ayrildjm esimden insan hamileyken ne hayaller kuruyor bide onu dusunun kafamda bittigi icin gozyasi dokmedim hic kendinize teselli verin bide benim de yakinda sarka atamam olacak bir bebek ve ben tek gidicem hayatimda ilk kez yanliz yasiycam ailem geliriz diyo ama ben kabul etmem onların duzeni burda çünkü ve sarkta yapamazlar ben mecburum onlari suruklemek istemiyorum ama siz sanirim dahs duygusal yapidasjniz aileniz de yanlız kalınca daha zor atlatacginizi biliyo sanirimHanımlar kusura bakmayın eğer sizi sıkıyorsam. Nişanı attığımdan bahsetmiştim üç sene için benimle atandığım şehre gelmek istemeyen eski nişanlımdan bahsetmiştim. Yorumlarınızı okudum okudukça ferahladım Allah hepinizden razı olsun hepiniz çok haklı ve mantıklı yorumlarda bulunmuşsunuz. Benim ailem gibi bir aileye sahip olduğum için o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum ki kendimi. Babamla annem seni asla orada yalnız bırakmayız artık dediler. Düzeninizi bozmayın benimle gelmeyin dedim. Babam işi bırakıp benimle geleceğini söyledi. Kardeşimi orada bir okula yazdıracağız. Ben ne hayaller kurarken neler yaşıyorum şimdi. Babam arabayı satıp orada ev kurarız eşya alırız diyor. Annem ben üzülmeyeyim diye bize de değişiklik olur farklı şehir orada şehir şehir gezeriz hafta sonları, sen kendini üzme yeter ki diyor. Bunları ağlayarak yazıyorum o kadar içime oturdu ki bana yaptıkları. Bu hayalleri onunla kuruyorduk bir ay sonra onunla yaşayacaktık hayallerimizi. Sırf orda eşya almamak için oraya yatırım mı yapılır düşüncesiyle beni bırakıp gitti. Babam sen canını sıkma orda da düzenimizi kurarız hem ben orayı çok sevdim şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Bir eşya değil mi alınır yeter ki üzülmeyelim artık diyor. O kadar değişik duygular içindeyim ki. Ben ne hayallerle atanmıştım buraya şimdi neler yaşıyorum. Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin. Gerisi boşmuş onu anladım
Anne ve babanizin kıymetini bilin asla ve asla üzmeyin onları ne kadar güzel yürekli insanlar Allah başımızdan eksik etmesin herşey gönlünüzce olsun saygılar anne ve babanızaHanımlar kusura bakmayın eğer sizi sıkıyorsam. Nişanı attığımdan bahsetmiştim üç sene için benimle atandığım şehre gelmek istemeyen eski nişanlımdan bahsetmiştim. Yorumlarınızı okudum okudukça ferahladım Allah hepinizden razı olsun hepiniz çok haklı ve mantıklı yorumlarda bulunmuşsunuz. Benim ailem gibi bir aileye sahip olduğum için o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum ki kendimi. Babamla annem seni asla orada yalnız bırakmayız artık dediler. Düzeninizi bozmayın benimle gelmeyin dedim. Babam işi bırakıp benimle geleceğini söyledi. Kardeşimi orada bir okula yazdıracağız. Ben ne hayaller kurarken neler yaşıyorum şimdi. Babam arabayı satıp orada ev kurarız eşya alırız diyor. Annem ben üzülmeyeyim diye bize de değişiklik olur farklı şehir orada şehir şehir gezeriz hafta sonları, sen kendini üzme yeter ki diyor. Bunları ağlayarak yazıyorum o kadar içime oturdu ki bana yaptıkları. Bu hayalleri onunla kuruyorduk bir ay sonra onunla yaşayacaktık hayallerimizi. Sırf orda eşya almamak için oraya yatırım mı yapılır düşüncesiyle beni bırakıp gitti. Babam sen canını sıkma orda da düzenimizi kurarız hem ben orayı çok sevdim şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Bir eşya değil mi alınır yeter ki üzülmeyelim artık diyor. O kadar değişik duygular içindeyim ki. Ben ne hayallerle atanmıştım buraya şimdi neler yaşıyorum. Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin. Gerisi boşmuş onu anladım
Yeni ortam değil yeni atanmadım ben. Atandığım okul çok sorunlu çevresi de aynı şekilde. Okulda da sıkıntılar çektim. Çevresi çok berbat öğretmenlere bıçak çeken tipler. Okuldaki insanlar da iyi değilBence ailenizi peşinizden sürüklemeyin. Orada yeni bir ortamınız arkadaşlarınız olacak çok fazla aklınıza gelmez yaşadıklarınız.