Hanımlar kusura bakmayın eğer sizi sıkıyorsam. Nişanı attığımdan bahsetmiştim üç sene için benimle atandığım şehre gelmek istemeyen eski nişanlımdan bahsetmiştim. Yorumlarınızı okudum okudukça ferahladım Allah hepinizden razı olsun hepiniz çok haklı ve mantıklı yorumlarda bulunmuşsunuz. Benim ailem gibi bir aileye sahip olduğum için o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum ki kendimi. Babamla annem seni asla orada yalnız bırakmayız artık dediler. Düzeninizi bozmayın benimle gelmeyin dedim. Babam işi bırakıp benimle geleceğini söyledi. Kardeşimi orada bir okula yazdıracağız. Ben ne hayaller kurarken neler yaşıyorum şimdi. Babam arabayı satıp orada ev kurarız eşya alırız diyor. Annem ben üzülmeyeyim diye bize de değişiklik olur farklı şehir orada şehir şehir gezeriz hafta sonları, sen kendini üzme yeter ki diyor. Bunları ağlayarak yazıyorum o kadar içime oturdu ki bana yaptıkları. Bu hayalleri onunla kuruyorduk bir ay sonra onunla yaşayacaktık hayallerimizi. Sırf orda eşya almamak için oraya yatırım mı yapılır düşüncesiyle beni bırakıp gitti. Babam sen canını sıkma orda da düzenimizi kurarız hem ben orayı çok sevdim şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Bir eşya değil mi alınır yeter ki üzülmeyelim artık diyor. O kadar değişik duygular içindeyim ki. Ben ne hayallerle atanmıştım buraya şimdi neler yaşıyorum. Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin. Gerisi boşmuş onu anladım