Düzenimizi bozup çekip gitti

Ben anlamadım gerçekten daha kötü hissetmez misiniz babanız işi bıraktığında? Yetişkinlik dönemimde ailemin benim için tüm hayatını değiştirmesini ben istemezdim. Gerçi ben bir sorun yaşadığımda hayatın normal akışında ilerlemesi beni rahatlatıyor, özel ilgi görmek hoşuma gitmiyor o yüzden de böyle düşünüyor olabilirim.
Babam zaten emekliydi. Burada çalıştığında da bırak diyordum. Oraya geldiğimde işim de hazır diyor , bilmiyorum ya şu an bir şey düşünemiyorum kafam allak bullak

şanslısın, böyle bir ailen olduğu için. elin adam olmayanına değmezdi. mantıklı hareket etmişsin. unutacaksın yaşananları da başka yolu yok. ve eminim kendisi senin gibisini bulamayacaktır.

Hanımlar kusura bakmayın eğer sizi sıkıyorsam. Nişanı attığımdan bahsetmiştim üç sene için benimle atandığım şehre gelmek istemeyen eski nişanlımdan bahsetmiştim. Yorumlarınızı okudum okudukça ferahladım Allah hepinizden razı olsun hepiniz çok haklı ve mantıklı yorumlarda bulunmuşsunuz. Benim ailem gibi bir aileye sahip olduğum için o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum ki kendimi. Babamla annem seni asla orada yalnız bırakmayız artık dediler. Düzeninizi bozmayın benimle gelmeyin dedim. Babam işi bırakıp benimle geleceğini söyledi. Kardeşimi orada bir okula yazdıracağız. Ben ne hayaller kurarken neler yaşıyorum şimdi. Babam arabayı satıp orada ev kurarız eşya alırız diyor. Annem ben üzülmeyeyim diye bize de değişiklik olur farklı şehir orada şehir şehir gezeriz hafta sonları, sen kendini üzme yeter ki diyor. Bunları ağlayarak yazıyorum o kadar içime oturdu ki bana yaptıkları. Bu hayalleri onunla kuruyorduk bir ay sonra onunla yaşayacaktık hayallerimizi. Sırf orda eşya almamak için oraya yatırım mı yapılır düşüncesiyle beni bırakıp gitti. Babam sen canını sıkma orda da düzenimizi kurarız hem ben orayı çok sevdim şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Bir eşya değil mi alınır yeter ki üzülmeyelim artık diyor. O kadar değişik duygular içindeyim ki. Ben ne hayallerle atanmıştım buraya şimdi neler yaşıyorum. Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin. Gerisi boşmuş onu anladım
Ya dua edecegınıze kurban kesecegınıze hala uzuluosunuz.Şükredın.

Hanımlar kusura bakmayın eğer sizi sıkıyorsam. Nişanı attığımdan bahsetmiştim üç sene için benimle atandığım şehre gelmek istemeyen eski nişanlımdan bahsetmiştim. Yorumlarınızı okudum okudukça ferahladım Allah hepinizden razı olsun hepiniz çok haklı ve mantıklı yorumlarda bulunmuşsunuz. Benim ailem gibi bir aileye sahip olduğum için o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum ki kendimi. Babamla annem seni asla orada yalnız bırakmayız artık dediler. Düzeninizi bozmayın benimle gelmeyin dedim. Babam işi bırakıp benimle geleceğini söyledi. Kardeşimi orada bir okula yazdıracağız. Ben ne hayaller kurarken neler yaşıyorum şimdi. Babam arabayı satıp orada ev kurarız eşya alırız diyor. Annem ben üzülmeyeyim diye bize de değişiklik olur farklı şehir orada şehir şehir gezeriz hafta sonları, sen kendini üzme yeter ki diyor. Bunları ağlayarak yazıyorum o kadar içime oturdu ki bana yaptıkları. Bu hayalleri onunla kuruyorduk bir ay sonra onunla yaşayacaktık hayallerimizi. Sırf orda eşya almamak için oraya yatırım mı yapılır düşüncesiyle beni bırakıp gitti. Babam sen canını sıkma orda da düzenimizi kurarız hem ben orayı çok sevdim şöyle yaparız böyle yaparız diyor. Bir eşya değil mi alınır yeter ki üzülmeyelim artık diyor. O kadar değişik duygular içindeyim ki. Ben ne hayallerle atanmıştım buraya şimdi neler yaşıyorum. Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin. Gerisi boşmuş onu anladım
Sırf siz onun maaş kartı olmadınız diye bıraktı. Para yoksa evlilik de yok demiş resmen. Evlenmeden yatırım dşye ölen, evine eşya alma hayali bile kurdurmayan bir adamın derdi paradır ve para yoksa evlilik de yok demiş. Kurtuldunuz boşverin ama keşke aileniz de gelmese sizinle. Kendiniz gezip yalnız kalansız daha iyi sanki

Yeni ortam değil yeni atanmadım ben. Atandığım okul çok sorunlu çevresi de aynı şekilde. Okulda da sıkıntılar çektim. Çevresi çok berbat öğretmenlere bıçak çeken tipler. Okuldaki insanlar da iyi değil
Ben yanlış anlamışım. Ailen zorlanacaksa yine de gelmelerini isteme. Bir şekilde atlatırsın. Ben de 5 sene atandığım yerde tek başıma kaldım. Bir sürü sorun atlattım, tek başıma üstesinden geldim bir şekilde. Annemlerde gelip kalmak istediler ama ben izin vermemiştim kısa süreli arada gelip gitmişlerdi. Tabi psikolojin çok kötüyse ve tek başına atlatamayacağını düşünüyorsan gelsinler.
Yalnız nişanlın için hiç ama hiç üzülme. Seni bankamatik olarak görüyormuş net!

Çok şanslisiniz aileniz arkanızda
çok şanslisiniz size eşya kadar yani para ile satın alınan üç beş parça kadar değer vermeyen bir adamı en başında kendini belli etmiş hayat çok güzel yeni insanlara gönlünü aç silkelen en iyisi senin kıymetini bilen hoş bir insan ile karşılaş arkana bakma artık kendine acıma yarına geleceğe bak

Ailem benim çalıştığım şehre geldiler benimle. Ilerde bende kızlarımın peşinden giderim. Anne baba olmak bunu gerektirir

Aileniz biraz fazla korumacı sanki evet yaptıkşarı güzel ama çok radikal değişiklikler ve fedakarlıklar, neden siz kendi başınıza gitmiyorsunuz? Atanmış yetişkin biresyiniz

Yalnız yaşamayı tecrübe ettiyseniz ailenizin yanınıza gelmesi kısa vadede size iyi gelse de zamanla sizi sıkmaya başlayacak. Babanız işi neye güvenip bırakacak? E siz ilerde tekrar evlenmeyi düşünmeyecek misiniz? Bana biraz aileniz de bulunduğunuz şehre yerleşmeyi istemiş gibi geldi.

Allah razı olsun babanızdan. Birçok baba geçinenin yapamadığını yapıyor. Çok şanslısınız. Arkanızda o aile olduğu sürece korkmayın sırtınız yere gelmez.

Öncelikle böyle bir aileniz için çok şanslısınız aile herşeydir, herşeyden öndedir haklılar şu durumda sizinle beraber olmakta düzenlerini bozdu demissiniz bunu içlerinden gelerek yapıyorlar belki onlara da iyi gelecek yeni bir düzen ha :) Gün gelir hiç bir acı baki değil-dir bu günleri hiç hatırlamayacaksınız belki de .zor olsa da geçecek er ya da geç geçecek bol dua edin her şeyde vardır bi hayır;)

Yalnız yaşamayı tecrübe ettiyseniz ailenizin yanınıza gelmesi kısa vadede size iyi gelse de zamanla sizi sıkmaya başlayacak. Babanız işi neye güvenip bırakacak? E siz ilerde tekrar evlenmeyi düşünmeyecek misiniz? Bana biraz aileniz de bulunduğunuz şehre yerleşmeyi istemiş gibi geldi.
şanslısın, böyle bir ailen olduğu için. elin adam olmayanına değmezdi. mantıklı hareket etmişsin. unutacaksın yaşananları da başka yolu yok. ve

Back
X