• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli bir ilişkisi olduğu halde ..

Eşimle sevgili olduğumuz yıllar geldi aklıma o da böyle kızları beğeniyordu. Yani insanı tanımadan değişeceğini bilemezsiniz daha doğrusu buna değişmeli demek istemiyorum zaten hayatında ciddi biri olduğu zaman kendisi bırakır beğenmeyi (evet ben de biraz başkı yapmış olabilirim)

Merhabalar , bu konuyu kız kardeşim için açıyorum .Aslına bakarsaniz elbette kendi fikirlerimi söyledim ama yine de farklı görüşler almak istedim acaba ben mi çok umursamadım neticede kendisi kafaya takıyor bu meseleyi .
Şimdi kardeşim 27 yaşında erkek arkadaşı 34 . İkisi de işinde gücünde insanlar . Yaklaşık 4 aylık bir ilişkisi var . Çocuk kibar, nazik , düşünceli ve fazlasiyla sosyal ... Sosyal medyadan kendi meslek grubundan ya da değişik kadınlar ekleyip tabii ki bir yerde tanışıp arkadaş olup istisnasız her fotoğraflarını beğeniyor .
Atiyorum kadın yoga kıyafeti giyip denize karşı oturmuş Cartt bir like , diğeri pilates yapıyor yüzü falan gözükmüyor kadın asılı ters duruyor önce bizimki beğeniyor . Bir diğeri düğüne gitmiş hemen yapıştıriyor bir beğeni .
Bana kalırsa çok bir önemi yok ,sonuçta insanlar başkaları beğensin diye fotoğraf atıyor sosyal medyayı çoğu da birileri beni beğensin Allah im diye hesap açıyor .
Ama şöyle bir konuda var bizim kızla haftada bir max . 2 görüşüyor . Gün içinde mesajlasma falan oluyor.
Şimdi nedir bunun günaaahsı bilemedim ,sizce kafaya takılıp ,sepeti koluna takmalik mi , yoksa hadi canım ordan yok bir de tasma tak gezdir mi ???
Kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum
Herkese iyi pazarlar :KK66:
Iyıkı sosyal medya kullanmıyoruz, eşim de bende hiç bir sosyal medya hesabımız yok hic açmadık ortak karar alarak ohhh ne güzel ya kafam rahat. Boyle gördükçe okudukça bu sosyal medyaya yuvalar yıkıyor. Bencede güzü dısarda yani ona kime buna like, sürekli takip. Zaten yeni bir ilişkiymis ayrılmak zor olmaz.

Bence siz birde erkekleri inceleyin
Herkese aynı şeyi yapıyorsa demek ki huyu bu.
Ama kadınlara yönelik bir şeyse o durumda sıkıntı var.
Bunun için gerçekten booolca zaman lazım ,kadın takipçi az olunca bizimki hemen cimbizliyor bak bunu yeni eklemis diye bakıyoruz cart cart cart beğeni ..
Ama erkekler fazla

Gereklilik yok konu nasıl nereye geliyor da instagramini ver e dönüşüyor bilmiyorum .
Nezaket amacıyla hep güzel kadınlar da begenilmez diyor içim ama yaaa kardeşime de şunu diyemiyorum ki
Seni beğeniyor , ama senden daha iyisini bulursa şutlayacak gibi duruyor .

Bana biraz avcılık gibi geldi. Ben de tanimadigim kişileri takip ediyorum ama bunlar kişisel sayfalar olmuyor zaten disariya acik olan takipcisi yuksek olan benim ilgilendigim spor ve hobiyi gercekleştiren insanlar oluyor. 🙄 Tutupta her yolda tanistigimla veya her gordugumu eklemiyorum garip

Bana biraz avcılık gibi geldi. Ben de tanimadigim kişileri takip ediyorum ama bunlar kişisel sayfalar olmuyor zaten disariya acik olan takipcisi yuksek olan benim ilgilendigim spor ve hobiyi gercekleştiren insanlar oluyor. 🙄 Tutupta her yolda tanistigimla veya her gordugumu eklemiyorum garip
Gecen yanginlardan birinde hayvan hakları başkanı kadınla tanışmış onu da eklemiş 🤦🏻‍♀️ yahu yangında konu ne ara Instagrama geliyor da takiplesiyorsunuz.
Kadının yaşı da 50 Lerde de Allah'tan o cimbizimizdan çıktı :))

Rahatsiz edici benim açımdan.
Erkekler görsel olarak güzel buldugu icin anlik beğenirmiş çoğunlukla. Ama ilişkim varken arkadas çevresi tanıdıklar dışında bu kadar sosyal medyadaki kadinlarin fotograf begenisi vs zaman öldürmesi sinirimi bozardi. Hani iliskisi olmayanlar farkedilmek ve yürümek icinde yapiyo aninda begeni pespese begeni falan. Ne bilim ya sevgiliyken hele 4 aylikken ilgisini çekmesi ordaki kadınların bana güven vermezdi.

Her ilişkinin sınırları farklıdır. Ben çocuğun değişeceğini düşünmüyorum. Zaten sosyal biriyse sosyal medyadan vazgeçmez. Benim ilişki anlayışıma ters bir durum. Kız kardeşiniz de ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek. Kişi zaten baştan böyleymiş değiştirmeye çalışmanın anlamı yok.

Sosyal medyada foto beğenmekle meslek grubunun alakasını kuramadım. Arkadaş olmak tamam da yoga yaparken denize doğru döndüğü totosunun fotoğrafını beğenmenin meslekle ilgisi olamaz, konferans fotosu mu beğeniyor yoksa bu kadınların kendi yüzlerini ve vücutlarını kadrajladığı fotoları mı? İlişkisi olan birine bu kadar seri beğenme yakışmaz, bence çok hafif bir hareket, ben kıskanmazdım ama hareket basit gelirdi ve soğurdum.

[/QUOTE]
Gecen yanginlardan birinde hayvan hakları başkanı kadınla tanışmış onu da eklemiş 🤦🏻‍♀️ yahu yangında konu ne ara Instagrama geliyor da takiplesiyorsunuz.
Kadının yaşı da 50 Lerde de Allah'tan o cimbizimizdan çıktı :))
Avci ruhlu bi erkek yada takipci kasmaya çalışıyo. Belkide fenomen olup link falan vermek icindir 😂😂 ama ben sosyal medyayla bu kadar yok ekleme begeni vs ugrasan erkekler guven vermiyo. Ucana kaçana yürüyorlar. Sizinkinin günahıni almiyim ama amacını anlamadim ilgisi tam olarak kardeşinde değil sanki.

Bence beyefendi seri like alabilmek için yapıyor olabilir. Ben beğenirsem illaki birileri de benim fotoları beğenir diyip önüne gelene basıyor olabilir. Sonuçta fotoda 30 40 beğeni olması var 300 400 beğeni olması var:))

Her ilişkinin sınırları farklıdır. Ben çocuğun değişeceğini düşünmüyorum. Zaten sosyal biriyse sosyal medyadan vazgeçmez. Benim ilişki anlayışıma ters bir durum. Kız kardeşiniz de ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek. Kişi zaten baştan böyleymiş değiştirmeye çalışmanın anlamı yok.
Evet popüler biri kendi çevresinde .. Epey de zengin aslında .. Dikkat çektiğini biliyor bu kadınların da hoşuna gidiyor sanırım .
Bizimki de baştan ben kıskanc değilim, hiç kafama takmam , arkadaşlarınla misin ok, işin mi var ok, sehir dışı iş mi eyvallah dediği için 4 ay boyunca birden bire hayirdir birader sen ne ayaksın diyemiyor karın agrisi çekiyor :(

Sosyal medyada foto beğenmekle meslek grubunun alakasını kuramadım. Arkadaş olmak tamam da yoga yaparken denize doğru döndüğü totosunun fotoğrafını beğenmenin meslekle ilgisi olamaz, konferans fotosu mu beğeniyor yoksa bu kadınların kendi yüzlerini ve vücutlarını kadrajladığı fotoları mı? İlişkisi olan birine bu kadar seri beğenme yakışmaz, bence çok hafif bir hareket, ben kıskanmazdım ama hareket basit gelirdi ve soğurdum.
Bayağı totosunu dönmüş denize oturmuş taytlı bir kadın fotoğrafı .
Reformer da çekilmiş başka bir kadın
Şirkette çalışan başka bir kadın
Barda oturmuş full bacaklı bir kadın
Vs vs.
Bizimki baştan ben takilmam böyle şeylere ,kıskançlık yapmam rolü kestiği için şimdi tükürdügunu yalayamiyor .
Kıskançlıktan kudurup , prenses gibi davranıyor sıkıntı orada :(

Avci ruhlu bi erkek yada takipci kasmaya çalışıyo. Belkide fenomen olup link falan vermek icindir 😂😂 ama ben sosyal medyayla bu kadar yok ekleme begeni vs ugrasan erkekler guven vermiyo. Ucana kaçana yürüyorlar. Sizinkinin günahıni almiyim ama amacını anlamadim ilgisi tam olarak kardeşinde değil sanki.
[/QUOTE]

İlgisi tam olarak herkeste mi bende anlamadım

Benim asla yapabileceğim bir tip değil. Ortak meslek grubu olunca ne oluyor yanı? Kadının düğün fotoğraflarını begenmesini mi gerektiriyor
Gecen bizimki bu kadın kim ya deyince kuzenim demiş :)))))) o da sora sora gerçekten kuzenini sormuş ,en iddiasız ve en normalini ...
Sıkıştırma hakkını kuzeninden yana kullandığı için içinde kaldı

• Komik
Reactions: The
Gecen bizimki bu kadın kim ya deyince kuzenim demiş :)))))) o da sora sora gerçekten kuzenini sormuş ,en iddiasız ve en normalini ...
Sıkıştırma hakkını kuzeninden yana kullandığı için içinde kaldı
Valla böyle biriyle hayat geçmez. Sürekli diken ustunde olacak

Valla böyle biriyle hayat geçmez. Sürekli diken ustunde olacak
Olmadığı biri gibi davranmak kötü aslında .
Kiskancsan kiskancsindir ..
Ama baştan demiş ya kıskançlıktan hoşlanmıyorum bizimki o huyu ameliyatla alınmış gibi davranıyor beni darliyor 🤦🏻‍♀️

• Beğen
Reactions: The
Olmadığı biri gibi davranmak kötü aslında .
Kiskancsan kiskancsindir ..
Ama baştan demiş ya kıskançlıktan hoşlanmıyorum bizimki o huyu ameliyatla alınmış gibi davranıyor beni darliyor 🤦🏻‍♀️
Dediğim gibi kıskançlığın ötesinde böyle sürekli kadın fotosu beğenmek 34 yaşında biri için baya basit bir hareket. Ben böyle birine asla ilgi duymaya devam edemezdim, kıskanmak vs değil direkt gözümden düşerdi

Merhabalar , bu konuyu kız kardeşim için açıyorum .Aslına bakarsaniz elbette kendi fikirlerimi söyledim ama yine de farklı görüşler almak istedim acaba ben mi çok umursamadım neticede kendisi kafaya takıyor bu meseleyi .
Şimdi kardeşim 27 yaşında erkek arkadaşı 34 . İkisi de işinde gücünde insanlar . Yaklaşık 4 aylık bir ilişkisi var . Çocuk kibar, nazik , düşünceli ve fazlasiyla sosyal ... Sosyal medyadan kendi meslek grubundan ya da değişik kadınlar ekleyip tabii ki bir yerde tanışıp arkadaş olup istisnasız her fotoğraflarını beğeniyor .
Atiyorum kadın yoga kıyafeti giyip denize karşı oturmuş Cartt bir like , diğeri pilates yapıyor yüzü falan gözükmüyor kadın asılı ters duruyor önce bizimki beğeniyor . Bir diğeri düğüne gitmiş hemen yapıştıriyor bir beğeni .
Bana kalırsa çok bir önemi yok ,sonuçta insanlar başkaları beğensin diye fotoğraf atıyor sosyal medyayı çoğu da birileri beni beğensin Allah im diye hesap açıyor .
Ama şöyle bir konuda var bizim kızla haftada bir max . 2 görüşüyor . Gün içinde mesajlasma falan oluyor.
Şimdi nedir bunun günaaahsı bilemedim ,sizce kafaya takılıp ,sepeti koluna takmalik mi , yoksa hadi canım ordan yok bir de tasma tak gezdir mi ???
Kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum
Herkese iyi pazarlar
Hoş olmayan davranışlar arkadaşlarının attığı gönderileri begensin ama her tanımadığı insanı da begenmesin yani bence ileriye dönük düşünmeyen birisi

Back
X