• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli bir ilişkisi olduğu halde ..

Benim kaldirabilecegim bir durum degil. Baskasini bilemem tabi. Kizkardesiniz kaldirabilecekse bu iliskiye devam etsin. Flortoz biri de olabilir. Ama kimse degismez. Yani bu adamla kizkardesiniz evlense de adam degismeyecek.
Ben her yeni tanistigim birini sosyal hesabima eklemem mesela. Kisiye gore degisebilir ama ben boyleyim. Dogru durust tanimadigi her kisiyi sosyal medyasina ekleyen, her paylasimi takip edip begenen biriyle de yapamam, bir sure sonra dengem bozulur. Bazisi normal karsilasip tolere edebilir ama benim yapabilecegim birsey degil. Kizkardesiniz bu durumu normal karsilayabilecek mi onemli olan o.

Bence adam bayagi abazan :D bunu zenginlik de , meslek sahibi olmak da, ayni meslek grubundan kisileri ekliyoe olmak da ortmez. Surekli av pesinde izlenimi uyandirdi. Hadi portfoyunu genisletmek istiyor sirf is icin yapiyor desek linkedin denen bir olusum var. Agini ordan genisletsin. Kadinlarin totosuna like atinca icindeki ilkel benligi ortaya atiyor iste :D kiz kardesiniz dupeduz kiskancligi yediremiyorsa biraz dalga gecse adam kendini dizginler belki.

Ben de arada kaldım .. bizim kıza yok beaaa sende falan dedim gecistirdim ama daha dün yine meslek grubundan bir kızı eklemiş .kızın 3 beğenisi var birisi bizimki 🤦🏻‍♀️
Kardeşiniz o kişiyi test etsin. Kendisi de sosyal medyada yakışıklı vücudunu sergileyen kişileri eklesin ya da o kişilerin bütün fotoğraflarını beğensin.
Erkek arkadaşı bunu sorun etmiyorsa zaten arada sevgi yoktur.

Sunu kesinlikle söylemeliyim bir erkegin ne begendigine, kimi ekledigini cok takmamak gerekiyor. Hatta hic takmamak gerekiyor. Biz kadınlar bir seyi begenirken gercekten begendigimiz icin detaylarıyla begeniriz ama erkekler öyle degil. Seri like yapabilirler gayet normal beğendiklerinde altında bir anlam aramazlar beğenir geçerler, beğendiklerini 2 dk sonra hatırlamazlar bile.

Yalnız lakin bazı detaylarda kişiliğini ele verebilir mesela bir erkek iş adı altında takipledikten sonra BEĞENİ yapıyorsa bu bence normal değildir. Çünkü olgun ve aklı basında bir erkek en azından bazı şeyleri düsünebilir “iş dolasıyla eklendi beğeni yaparsam yanlış anlayabilir” gibisinden. Sizinkisi bunu düsünemeyecek kadar gelişmemiş gibi duruyor. Yani olay iş olmaktan cıkmıs gibi, tabii yinede siz bilirsiniz.

No korelasyon konu:KK70: Fotoğraf beğenmekle haftada iki görüşmenin alakası nedir? Ki haftada iki 4 aylık bi ilişki için normal sayılır bana göre. Benim sevgilim her tanıştığı kadını likelayamaz diyorsa kardeşiniz ayrılsın. 34 yaşında koca adama yasak koyacak değil herhalde.

Bizimki de hayırdır sen bunları niye like lıyon diye kessen sormaz ,kendine yedirip ..
Ama bu içten içe kafayı yemesine engel değil tabii :)
Bizimki aslaaaaa kıskanmam, huzursuzluk çıkarmam , hep pozitifim havasında acaba fazla boşlamak da mı iyi değil onu da çözemedim . Çok free bir ilişki olup çocuk da fazla mı rahatlar . Arada bir ipini gevşetip ,sıkmak nasıl olur hiç bilmiyorum bu işleri ki taktik vereyim 🤦🏻‍♀️
Fazla boşlamak da çok sıkmak da iyi değil. 4 ay yepyeni değil ama eski de değil. Hayatının aşkı falan değilse bir şekilde tavrını koysun, eğer düzelmezse yol versin gitsin. Ben de uzun zaman sonra birini tanıma evresine girdim mesela ama yol verme aşamasındayım. Yani artık o kadar geçtim ki her şeyden benimki de birileriyle sürekli takipleşiyor. Umurumda değil artık. Kafaya takacağıma yalnız kalırım daha iyi. Daha fazla zaman geçmeden, daha çok bağlanmadan eğer bu hareketler değişmeyecekse o da yol versin. Sinir hastası olmaya gerek yok.

Aldığım hissiyatı yazayım;
İlgili arkadaşımız zengin, popi, kariyer sahibi biri. Muhtemel kadınların ilgisi üzerinde o da bundan hoşlanıyor. Flört aşaması olsa biraz daha farklı yorum yapardım ama "ilişki" diyorsunuz adı konmuş yani. İlgili beyefendi kardeşinize bir bağlılık, yoğunluk, aşk vs. hissetmiyor gibi görünüyor.Bu sebeple de fiziksel algıları hala oldukça açık olduğu için beğeni yapıyor.Aslında 4 ay bunun için kısa bir süre ileride ne olur bilinmez..
Kızkardeşiniz 6.ayı görebilirse ve bu tarz hareketler devam ederse mutlaka konuşmalı. Keşke baştan aman da ben kıskanmam, rahatımdır vs. diye olmadığı biri gibi görünmeseydi. Konuşarak kendini ortaya koymalı, kıskanç değilim demek karşındakine sonsuz rahat davranma hakkı, bir bacağı ilişkideyken ötekisi başka diyarlara dönük durma hakkı vermez.

Merhabalar , bu konuyu kız kardeşim için açıyorum .Aslına bakarsaniz elbette kendi fikirlerimi söyledim ama yine de farklı görüşler almak istedim acaba ben mi çok umursamadım neticede kendisi kafaya takıyor bu meseleyi .
Şimdi kardeşim 27 yaşında erkek arkadaşı 34 . İkisi de işinde gücünde insanlar . Yaklaşık 4 aylık bir ilişkisi var . Çocuk kibar, nazik , düşünceli ve fazlasiyla sosyal ... Sosyal medyadan kendi meslek grubundan ya da değişik kadınlar ekleyip tabii ki bir yerde tanışıp arkadaş olup istisnasız her fotoğraflarını beğeniyor .
Atiyorum kadın yoga kıyafeti giyip denize karşı oturmuş Cartt bir like , diğeri pilates yapıyor yüzü falan gözükmüyor kadın asılı ters duruyor önce bizimki beğeniyor . Bir diğeri düğüne gitmiş hemen yapıştıriyor bir beğeni .
Bana kalırsa çok bir önemi yok ,sonuçta insanlar başkaları beğensin diye fotoğraf atıyor sosyal medyayı çoğu da birileri beni beğensin Allah im diye hesap açıyor .
Ama şöyle bir konuda var bizim kızla haftada bir max . 2 görüşüyor . Gün içinde mesajlasma falan oluyor.
Şimdi nedir bunun günaaahsı bilemedim ,sizce kafaya takılıp ,sepeti koluna takmalik mi , yoksa hadi canım ordan yok bir de tasma tak gezdir mi ???
Kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum
Herkese iyi pazarlar :KK66:
Rahatsız olduğum hiç bir şeye katlanmak zorunda hissetmem kendimi. Böyle konularda rahatsızlıkta dile getirmem . Beğenme desen ne olacak içinde bu duygu olduktan sonra düğmeye basmış basmamış hiç bir önemi yok . İnsanların yaptıklarına belki müdahale edersiniz dikkat eder ama duygularına edemezsiniz .Ben arkama bile bakmadan giderim açıkçası yapım böyle.

Haftada 1-2 görüşmek normal olanı zaten
Herkesin işi gücü yoğunluğu var
Anormal bir durum değil
Sadece msjlaşmak normal değil karşılıklı konuşmak farklı
Sosyal medya olayı konusunda kararsızım
Kadın -erkek farketmez sosyal medyayı bu kadar aktif kullanan insanlar bana boş geliyor açıkcası
Bazı insanlar var sürekli İnstagram da
Sürekli storyler günde 3-4 defa
Sürekli paylaşımlar falan
Genelde kadınlar bunu dikkat çekmek için yapıyor sona alıyorum ben sürekli story atanları mesela bakmıyorum
Bir arkadaşının fotosuna like atarsın hepimiz atıyoruz da o arkadaşlar nedense hep bayan mı oluyor?
Erkek arkadaşlarına like atıyor mu?
Yada siz nerden görüyorsunuz beğendiğini onu da anlamadım.

Evet popüler biri kendi çevresinde .. Epey de zengin aslında .. Dikkat çektiğini biliyor bu kadınların da hoşuna gidiyor sanırım .
Bizimki de baştan ben kıskanc değilim, hiç kafama takmam , arkadaşlarınla misin ok, işin mi var ok, sehir dışı iş mi eyvallah dediği için 4 ay boyunca birden bire hayirdir birader sen ne ayaksın diyemiyor karın agrisi çekiyor :KK43:
Ya kardeşin kıskanç biri
Stalklamış profilini
Nerden görüyor ki like attığını
Eskiden öyle bir özellik vardı artık yok
Tek tek kızların profiline bakıyor heralde
Olmadığı gibi gözükmek neden istedi?
Kıskanç değilim demekle olmaz hareketleri kıskanç olduğunu gösterir
Bakın insanlar evlenmeden önce kendini rahat,sınırlara saygı duyan biri olarak gösteriyor evlendikten sonra da çıkıyor ortaya ne olduğu
Şunu niye yapıyorsunuz?
Kıskançsan bunu söyleyeceksin adama
Tercih eder etmez bu onun bileceği iş
Ben kıskanç değilim diye coolluk yaparsan böyle elalemin kızlarının fotoları altında sevgilini ararsın.

Ya kardeşin kıskanç biri
Stalklamış profilini
Nerden görüyor ki like attığını
Eskiden öyle bir özellik vardı artık yok
Tek tek kızların profiline bakıyor heralde
Olmadığı gibi gözükmek neden istedi?
Kıskanç değilim demekle olmaz hareketleri kıskanç olduğunu gösterir
Bakın insanlar evlenmeden önce kendini rahat,sınırlara saygı duyan biri olarak gösteriyor evlendikten sonra da çıkıyor ortaya ne olduğu
Şunu niye yapıyorsunuz?
Kıskançsan bunu söyleyeceksin adama
Tercih eder etmez bu onun bileceği iş
Ben kıskanç değilim diye coolluk yaparsan böyle elalemin kızlarının fotoları altında sevgilini ararsın.
Önceden beğenenleri görme özelliği vardı kalktı bu sefer beğenilen şeyler ve karşı tarafın beğendikleri keşfete düşüyor yada bol bol stalk.. ama daha çok stalk. Hatta artık instagram eskisi gibi son takip edilenler, edenler göstermiyor kafasına göre karıştırıyor sıralamayı. Stalklamak icin baya hafıza çok kuvvetli olacak bu kız yeni bu kız eski diye.

Ben böyle herşeyi beğenen kadın erkek farketmez sinir oluyorum ne gerek var anlamıyorum yakınlarımı bile zor beğeniyorum beğenmeyince ne oluyor

Önceden beğenenleri görme özelliği vardı kalktı bu sefer beğenilen şeyler ve karşı tarafın beğendikleri keşfete düşüyor yada bol bol stalk.. ama daha çok stalk. Hatta artık instagram eskisi gibi son takip edilenler, edenler göstermiyor kafasına göre karıştırıyor sıralamayı. Stalklamak icin baya hafıza çok kuvvetli olacak bu kız yeni bu kız eski diye.
Evet onu demek istiyorum
Yani büyük bir mesai harcamak lazım bulmak için

Back
X