Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seninkide ilginçmiş sedacım gerçekten. Demekki kendi makinesine kıyamamış.
Kız eşim git demiyo bana eşim yapma diyo hatta kvdem söyleyince senin hizmetcin mi ilknur diyo sen niye yanlıs anladın ben mi yanlıs anlattım shahha
Geçen gittik beraber daha o gün dedi yapamıyosan yapma ne söyleyip duruyosun bize diye. Benim kv beni oyuna getirmeye çalışıyo sözde kahvaltıya cagırıp
Ben erken yaşta evlendim kücüktüm sanıyodum ki iste gitmezsem aramız bozulur bisey olur cok gittim eşim gitme desede gittim salak gibi halbuki bisey demiyo gitmesene. Annesigille aylarca küs kaldı ben barıştırmak icin cabaladım mesela ne salakmısım

Seda Antep te olupta makinesi olmayan yoktur makineyi temizlemek istememiştir

Kızım hormonlarım coşmuş gerginim diyorum anlamıyor musun

Sezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Emzirmek için üstü düğmeli olursa rahat edersin. Bide sıcak oluyor hastaneler kalın bir şey alma. Ben hamile pijama takımı almıştım normalin 1 2 beden büyüğü olmazdı bence bana sabahlıklı olursa da iyi olur koridorda yürürken alırsın üstüne

Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Lastiği yukardaydı benim aldığımın ama hamile pijamasıydı o. Bide dikişler aşağıda oluyor lastik gelmez oraya ya çok düşük olmadığı sürece

Bende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Düğmeli aldım Hayalcim.
Kalın alma sıcak basıyor zaten.
Alt pijamanın bel kısmı uzun oluyo dikişine sıkıntı etmez.
Normal pijamalar eder mi bilmem ama bak hatırlamadım.

Selam hatun kişiler
Kahvaltı misafirlerinden sonra ortalık toparladım.
Çocuklar geldi zaten, yemekti oydu buydu geçti.
Yarın da kahvaltıya misafirim var
Bu kez ağır toplar
Annem, halam, yengem, kuzen vs öyle bi kadro.
Biz küçüklere pek sık gelmezler, biz gideriz hep.
O yüzden güzel ağırlamak isterim, özenli.
Öyle.
Ev iyi, temiz pak.

Ben zaten çabuk terliyorum sweet o yüzden pamuklu ince alacağım. Sen hamile pijama takımımı aldın yani ? O mu mantıklı normal almak mı işte orda takıldım. Dikişlere zarar gelmiyorsa normal mi alsam
Düğmeli aldım Hayalcim.
Kalın alma sıcak basıyor zaten.
Alt pijamanın bel kısmı uzun oluyo dikişine sıkıntı etmez.
Normal pijamalar eder mi bilmem ama bak hatırlamadım.
Bende düğmeli modellere bakıyorum pinhan. Bide kaç takım alıyım yanıma ? Ablam arkadaşım 1 gece kalmışlardı bi arkadaş ağrısı çok olduğu için 2 gece kaldı. İnşallah her şey yolunda gider iyi olursam tek gece kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…