Düzenli Evimiz & Hayatımız

Odaya erkek almazlar burda yasaktı biri gelirse de hırka yeterli olur bence
Kolsuz daha rahat olur hastaneler sıcak oluyor
Hangi model alırsan al önden düğmeli olsun

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yasaksa ne güzel ya keşke burda da baba dışında yasak olsa erkek

Dikişler ulan hava almadan bezin içinde napsın bana da mantıklı geldi o zamanlar bizim topikte de bir kaçının doktoru da aynı istememişti. Bide benim çok olmadı ped yetmişti
Sezaryen dikişi zaten kapalıydı benim kız 1 hafta sonra açıldı sjsls

E o kadar kusmaya tiksinmeye fazla bile 5 sweet pamuk koyarım tamam iyiki dedin hiç düşünmemiştim. Biberon aldım bi tane cam philips emzikte aldım yanımda goturmeli miyim onları ? Kahve ne alıcam ya ben evde filtre içiyordum 2 si bi arada mı alıyım ?
Özel hastane mi devlet mi doğum yapacağın yer? Özelse erkek olmuyor genelde temizlik için bile kadın oluyor yani bizim burda öyle. Hemşireler de kadın
Özelde yapacağım sweet

Üşüdün mü titredin. Sezeryan sonrası titreme oluyor ama üşümekten değil o anestezidenmiş bende zangır zangır titredim sardılar beni len üşümüyorum sarmayın dedikçe dinlemediler
Ya evet anestezidendi dimi sen diyince hatirladim ama ben usudugume o kadar inanmışım ki temmuz sıcağında simdi buraya da böyle yazmışım aynı inançla
Hahahahahhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…