Yasaksa ne güzel ya keşke burda da baba dışında yasak olsa erkekOdaya erkek almazlar burda yasaktı biri gelirse de hırka yeterli olur bence
Kolsuz daha rahat olur hastaneler sıcak oluyor
Hangi model alırsan al önden düğmeli olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sezaryen dikişi zaten kapalıydı benim kız 1 hafta sonra açıldı sjslsDikişler ulanhava almadan bezin içinde napsın bana da mantıklı geldi o zamanlar bizim topikte de bir kaçının doktoru da aynı istememişti. Bide benim çok olmadı ped yetmişti
Bizim devlette babada yasaktı seneler önce şimdi nasıl bilmiyorumYasaksa ne güzel ya keşke burda da baba dışında yasak olsa erkek
Devlet hala öyle sadece ziyarette baba. Refakatçi olarak kabul etmiyoroar sanırım babayıBizim devlette babada yasaktı seneler önce şimdi nasıl bilmiyorum
Hee yok benim açıldı hemen. Akşam yaptım sabaha çıkardılarSezaryen dikişi zaten kapalıydı benim kız 1 hafta sonra açıldı sjsls
Farklo farklı demekki bebeiş yapıştırmaydı benimki dikiş değilHee yok benim açıldı hemen. Akşam yaptım sabaha çıkardılar
E o kadar kusmaya tiksinmeye fazla bile 5 sweetMaşallah kııız 5 de son haftalar alsan 10 kilo2 beden büyük yeter. Alırsın bakarsın duruma göre. Pamuklar var ya hani bebeklerin altını silmek için. Ondan da götür odaya gelince göğsünü onla temizle emzirmeden sonuçta ameliyathaneye giriyon çıkıyon benim aklıma gelmediydi sonradan gelmişti şekersiz kahve unutma anesteziyi atmak için. Gerçi orda da alınabilir o. Biberon falan aldın mı ilk etapta süt gelmezse mama vermek için
Özelde yapacağım sweetÖzel hastane mi devlet mi doğum yapacağın yer? Özelse erkek olmuyor genelde temizlik için bile kadın oluyor yani bizim burda öyle. Hemşireler de kadın
Sağol kuzum amin inşallahOdaya erkek almazlar burda yasaktı biri gelirse de hırka yeterli olur bence
Kolsuz daha rahat olur hastaneler sıcak oluyor
Hangi model alırsan al önden düğmeli olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ya evet anestezidendi dimi sen diyince hatirladim ama ben usudugume o kadar inanmışım ki temmuz sıcağında simdi buraya da böyle yazmışım aynı inançlaÜşüdün mü titredin. Sezeryan sonrası titreme oluyor ama üşümekten değil o anestezidenmişbende zangır zangır titredim sardılar beni len üşümüyorum sarmayın dedikçe dinlemediler
Olsun ben yinede alırım kalın çorap kışın ortası bide benim ayaklar hep buz gibiYa evet anestezidendi dimi sen diyince hatirladim ama ben usudugume o kadar inanmışım ki temmuz sıcağında simdi buraya da böyle yazmışım aynı inançla
Hahahahahhah
Anastezinin etkisini atmanKahve ne alıcam ya
Granül alıyım o zaman yanıma dursun ketıl olur mu odada acaba yaAnastezinin etkisini atman
İçin en kötü ihtimalle hastanede süt tozu olmadan neskafe iç. Sadece granülü yani
Bi sıkıntın yoksa sonuna kadar durulur son haftada gün verirKızlar bide kacıncı haftada sezeryan olunur ? Ben kendi isteğim ile sezeryan olacağım doktorum tamam dedi ama sormadım kaçıncı haftada olur diye
Sende mi sezeryan oldun bonus ?Ben kaç gün kaldım hatırlamıyorum ya çocuk sayısı arttıkça hafıza gitmiş
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkla görürler 36 yı abla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
38+1 ya da 2 de alınmaz mı ? Ya normal doğum başlarsaBi sıkıntın yoksa sonuna kadar durulur son haftada gün verir
Amin canım inşallah, şuan 1500 gr larKiloları 2 i olunca bi sorun da yoksa kuveze alınmıyorlar diye biliyorum. Sağlıcakla kucağına alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?