Yani bilmiyorum bende ziyaretçi olayı çok olmuştu o yüzden onu kollamaktansa uzun giymek daha mantıkkı gibi gelmiştiTesettürlüyüm ama biri geleceği zaman hırka giyemez miyim ?
Kız yok burda 1 gece 4 ay önce doğum yaptı arkadaşım ama doktor demiş iyi hissetmiyorsan 1 gece daha kal diye
Haa aynen 1 ya da 2 beden büyük alırım
Aynı şey değil mi kızGümüşten memnun olmayan çok var ya göğüs kalkanı alın diyor yeni doğan hemşiresi ondan alacağım bide sero
EvettOldu evet.
sizin ordamı 2 gece diyorlar?
Anladım .Evett
Bi arkadaş 2 gün kaldı bugün taburcu oldu daha
Şimdi baktım aynı değilmiş. Bilmiyorum gümüş iyileştiriyordu ama o kalkan sadece çamaşıra değmesin diye değil miGümüşten memnun olmayan çok var ya göğüs kalkanı alın diyor yeni doğan hemşiresi ondan alacağım bide sero
Aynen çamaşıra değmesin hava alıp kremi emsin diye kullanılıyormuş. Sen kullandın mı gümüş memnunsunŞimdi baktım aynı değilmiş. Bilmiyorum gümüş iyileştiriyordu ama o kalkan sadece çamaşıra değmesin diye değil mi
Aynen canım ben 2sinde de kullandım yine kullanırım yani :)Aynen çamaşıra değmesin hava alıp kremi emsin diye kullanılıyormuş. Sen kullandın mı gümüş memnunsun
Bizim ziyaretçi çok olmaz ya olsada erkek pek odaya girmezler diye düşünüyorum ama olursada bi hırka vs atarım artık bilmiyorum ya ne zor ince şeyler ofYani bilmiyorum bende ziyaretçi olayı çok olmuştu o yüzden onu kollamaktansa uzun giymek daha mantıkkı gibi gelmişti
Link atta bakıyım bi o zaman ondanda alıyımAynen canım ben 2sinde de kullandım yine kullanırım yani :)
Benimkinin markasını hatırlamıyorum ama google a gümüş göğüs kalkanı yazınca çikiyorLink atta bakıyım bi o zaman ondanda alıyım
Ben de bi öneride bulunmak isterimBende öyle alacaktım dikişleri acıtır mı o pijamanın lastik yeri düşündüm
Bir sürü marka var ya o yüzden sordum özellikle önerdiğin marka var mı diye asdfjlkBenimkinin markasını hatırlamıyorum ama google a gümüş göğüs kalkanı yazınca çikiyor
Tamam aysen koyayım çok sağolBen de bi öneride bulunmak isterimpijama için degil de ayaklarin için bi tane kalın çorap al kısa süreli de olsa ihtiyacin olabilir. Sezaryenden çıkınca aşırı üşümüştüm titremiştim baya bi yarım saate yakın. Hemşireler yorgan örtmüştü çorap da giymiştim. Herkesin aynı olmaz belki ama nolur nolmaz
Çorap şart zaten biz iki üç tane koydukBen de bi öneride bulunmak isterimpijama için degil de ayaklarin için bi tane kalın çorap al kısa süreli de olsa ihtiyacin olabilir. Sezaryenden çıkınca aşırı üşümüştüm titremiştim baya bi yarım saate yakın. Hemşireler yorgan örtmüştü çorap da giymiştim. Herkesin aynı olmaz belki ama nolur nolmaz
Sizin tarih belli mi abla daha var mıÇorap şart zaten biz iki üç tane koyduk
2 takımın olsa yeter.Ben zaten çabuk terliyorum sweet o yüzden pamuklu ince alacağım. Sen hamile pijama takımımı aldın yani ? O mu mantıklı normal almak mı işte orda takıldım. Dikişlere zarar gelmiyorsa normal mi alsam
Bende düğmeli modellere bakıyorum pinhan. Bide kaç takım alıyım yanıma ? Ablam arkadaşım 1 gece kalmışlardı bi arkadaş ağrısı çok olduğu için 2 gece kaldı. İnşallah her şey yolunda gider iyi olursam tek gece kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?