Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar herkese
Arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı 1 gece kaldı çıktı. Bence annenin durumuna göre değişiyor.
Gümüş kapak e bebekten almıştım ben 925 ayar. Çok memnun kaldım. Lansinoh krem ve kapakla hiç yara olmadı -Hayal
Ben sütüm hemen gelsin diye yanıma kuru dut, hurma da almıştım ama sezeryan olunca önce sıvı beslenme oluyor diye biliyorum. Yine de aklında olsun.
Bir de kendini çok sıkıntıya sokma. Eksik bi şey olsa hemen evden ya da mağazadan alınır.

Bende şey düşündüm hoşaf komposto gibi şey götürüyüm içerim diye ama şansıma bu yaz kayısı olmadı olsaydı köyden organik toplar saklardık. E bebeğe gidince bakayım gümüş kapağa

Demi yaa doğru biberona alışmasın diye kaşıkla ya da şırınga ile vermek istedim ben. Hatta kaşık şeklinde bişey almıştım. Ebeler önermedi ciğerine kaçar virt zirt diye korkuttu. Biberonla verdik tabi. Biberonu götür yanında süt hemen gelmezse mecbur mama verilir. Filtre kahvede olur makineni götür götüren çok var şekersiz olsun da kahve 2 si 1 arada olur filtre olur. Bana günde 3 lt su ve 3 kere de kahve iç demişti anestezist. Kahveyi sadece hastanede içtim. Bide yatarken başın yukarda olsun demişti

Kızlar bide kacıncı haftada sezeryan olunur ? Ben kendi isteğim ile sezeryan olacağım doktorum tamam dedi ama sormadım kaçıncı haftada olur diye
Beni 39+0 da yapacaktı 4 gün önce acil oldum. İlk doğumda sanırım 39 da yapıyorlar. İkinci de 38 de yapılıyor diye biliyorum

Organik satılanlara bak. Gün kurusu al onlar ilaçsız olur. Antep pazarı var trendyol hepsiburadada güzel oluyor onlarınkiler de.

Ay kuzenimin kaynanası hastanede durmadan şekerli su içirdi kıza sütü baya gelmişti de o da zararlıdır bence sürekli şeker şeker

Mama ne alalım sweet ? Marka olarak önerin var mı ? Filtre kahve makinesini gider mi ya bilemedim eşim kahveciden alsa termosa doldurup getirse öyle düşündüm bi

Beni 39+0 da yapacaktı 4 gün önce acil oldum. İlk doğumda sanırım 39 da yapıyorlar. İkinci de 38 de yapılıyor diye biliyorum
39 a kadar sancı gelirse napıcam ondan korkuyorum
Bakıyım hemen. Şekerli su içemem ki geçen şeker yüklemesinde rezil oldum ya 15 dk kala tansiyon düştü kustum milletin içinde

Mama ne alalım sweet ? Marka olarak önerin var mı ? Filtre kahve makinesini gider mi ya bilemedim eşim kahveciden alsa termosa doldurup getirse öyle düşündüm bi
Evet o da olur bak termosla. Evden de getirebilir hemen soğumaz termosta. Kantinde vardır belki ordan da alırsınız. Mama biz çok araştırdık içinde palm yağı olmayanları falan. Evolvia aldık ilk kabız yaptı bıraktık. Baby goat kullandım keçi sütlü şişirmiyor diğer mamalar gibi 3 ay onu kullandık. Sonra 3.ayda reddetti mamadan sandım değiştirdik sma ile devam ettik

39 a kadar sancı gelirse napıcam ondan korkuyorum

Bakıyım hemen. Şekerli su içemem ki geçen şeker yüklemesinde rezil oldum ya 15 dk kala tansiyon düştü kustum milletin içinde
Hemen doğum olur mu olmaz bacım gelirse de sezeryana alırlar. Az az başlar zaten sancı. Sende gidersin öyle bir durumda. Zaten son haftalar artık her hafta gidiyorsun kontrole. Ben mesela doğum başlasa da öyle sezeryan olsam kendi isteğiyle gelsin istemiştim

Ben yaptırmadım şeker yüklemesi ama ayılıp bayılanlar görmüştüm

Evolvia mı ilkkez duydum onu bi bakıyım. Holle diye bi marka var içeriği temizmiş eşim dedi onu duydun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…