Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sizin tarih belli mi abla daha var mı
Yok canım daha, belli deil geçen cuma gitti en son kontrole 30 haftalıktılar iki hafta sonra bi daha gel demiş dr. Ayın 14 ünde gidecekler ozaman 32 olucaklar nasip olursa 36 haftalığa kadar bi gelseydiler küvöz gerekmez ozaman inşallah

Ah İlknur belli ki başta iyi niyetinden yapmışsın ama maalesef çoğu iyilikten anlamıyor.

İnşallah sağlıkla görürler 36 yı abla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bide niye byüük alıyon ki ya. Sonra bu bana okuyo diye kilo da vermek istemez insan sjsjs -Hayal

Ama bak depend al kesün hastanenin verdiği hasta bezleri çok rahatsız edici bence görüntü olarakta
Ben depend aldım. Doktor asla istemedi hava alamaz diye. Normal ped kullan dediler bana

Bak kısa kollu hiç düşünmemiştim nane daha mantıklı

5 kilo aldım sweet 26. Haftadayım. Tamam sabahlık ve normal hırka koyuyum yürürken giyerim. Başka önemli al dediğiniz şeyler varsa söyleyin
Maşallah kııız 5 de son haftalar alsan 10 kilo 2 beden büyük yeter. Alırsın bakarsın duruma göre. Pamuklar var ya hani bebeklerin altını silmek için. Ondan da götür odaya gelince göğsünü onla temizle emzirmeden sonuçta ameliyathaneye giriyon çıkıyon benim aklıma gelmediydi sonradan gelmişti şekersiz kahve unutma anesteziyi atmak için. Gerçi orda da alınabilir o. Biberon falan aldın mı ilk etapta süt gelmezse mama vermek için

Lansinoh var, garmastan var göğüs ucu kremi iyilerden

Tesettürlüyüm ama biri geleceği zaman hırka giyemez miyim ?
Odaya erkek almazlar burda yasaktı biri gelirse de hırka yeterli olur bence
Kolsuz daha rahat olur hastaneler sıcak oluyor
Hangi model alırsan al önden düğmeli olsun

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Özel hastane mi devlet mi doğum yapacağın yer? Özelse erkek olmuyor genelde temizlik için bile kadın oluyor yani bizim burda öyle. Hemşireler de kadın

Üşüdün mü titredin. Sezeryan sonrası titreme oluyor ama üşümekten değil o anestezidenmiş bende zangır zangır titredim sardılar beni len üşümüyorum sarmayın dedikçe dinlemediler

Kiloları 2 i olunca bi sorun da yoksa kuveze alınmıyorlar diye biliyorum. Sağlıcakla kucağına alsın inşallah

İlk 2 gğn normal ped nasıl kullancaz be zırt pırt onu mı değişcez. Bide niye hava alsın ki sksndn
Dikişler ulan hava almadan bezin içinde napsın bana da mantıklı geldi o zamanlar bizim topikte de bir kaçının doktoru da aynı istememişti. Bide benim çok olmadı ped yetmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…