Valla bulursam yazarımBir sürü marka var ya o yüzden sordum özellikle önerdiğin marka var mı diye asdfjlk
Yok canım daha, belli deil geçen cuma gitti en son kontrole 30 haftalıktılar iki hafta sonra bi daha gel demiş dr. Ayın 14 ünde gidecekler ozaman 32 olucaklar nasip olursa 36 haftalığa kadar bi gelseydiler küvöz gerekmez ozaman inşallahSizin tarih belli mi abla daha var mı
YapıldıPerşembe ödevisi
Banyo dolabı iç dış temizlensin
Duşakabin temizlensin
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
aysen-
@_okyanus
A R Y A
Ah İlknurBeni cok kullandı baloncuk coook. Meteye hamile kalana kadar her işini yaptım hem burdaki evinde hem köydeki ama maymun gözünü actı iste simdi yapmıyorum. Israrla istiyo geldi yine ev temizlenecek ben camları silerimde perdeleri kim asacak ben yapamam bana hiç deme dedim. Oglu kalıyo o evde kendi köyde oglu kız arkadasıyla gelsin gitsin o evde yaşasın kalsın sen benden is bekle her gün gidene kadar çağırdı kahvaltıya gel istersen diye beni oyuna getirmeye calıstı baktı gelmiyorum iş icin öyle diye getirtip temizlik yaptıracaktı gitmedim.
İnşallah pinhan2 takımın olsa yeter.
İnşallah her şey su gibi yolunda gitsin.
İyi düşünelim iyi olsun.
Güzel hatırlayacağın bir doğum hikayen olsun
İnşallah sağlıkla görürler 36 yı abla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahYok canım daha, belli deil geçen cuma gitti en son kontrole 30 haftalıktılar iki hafta sonra bi daha gel demiş dr. Ayın 14 ünde gidecekler ozaman 32 olucaklar nasip olursa 36 haftalığa kadar bi gelseydiler küvöz gerekmez ozaman inşallah
Ben depend aldım. Doktor asla istemedi hava alamaz diye. Normal ped kullan dediler banaBide niye byüük alıyon ki ya. Sonra bu bana okuyo diye kilo da vermek istemez insan sjsjs-Hayal
Ama bak depend al kesün hastanenin verdiği hasta bezleri çok rahatsız edici bence görüntü olarakta
İlk 2 gğn normal ped nasıl kullancaz be zırt pırt onu mı değişcez. Bide niye hava alsın ki sksndnBen depend aldım. Doktor asla istemedi hava alamaz diye. Normal ped kullan dediler bana
Maşallah kııız 5 de son haftalar alsan 10 kiloBak kısa kollu hiç düşünmemiştim nane daha mantıklı
5 kilo aldım sweet 26. Haftadayım. Tamam sabahlık ve normal hırka koyuyum yürürken giyerim. Başka önemli al dediğiniz şeyler varsa söyleyin
Lansinoh var, garmastan var göğüs ucu kremi iyilerdenAynen ben de onu diyecektim. Bi de swetin dediği gibi hırka al mutlaka. Ben kızımda ağır grip olmuştum. Alt pijama 2 tane fazla koy ne olur ne olmaz. Göğüs ucun yara olabilir ilk günler krem al. Ben daha araştırmadım hangisi daha iyi diye. Bulursam yazarım sana da. Bi de elektronik süt pompası almanı tavsiye ederim. Manueller zor oluyor. Terlik al yanına rahat olur. Aklıma gelirse yazarım yine. Sen de bana yaz.
Hazır bekliyormuşuzUlan ne çabuk uyum sağladınız
Benim zamanımda da ben 2 gün kalmıştım sonrası noldu bilmiyorum hiçÖzel devlet fark ediyor mu acaba. Bizim burda özelde sezaryen artık 2 gün.
Şu normal olan normal doğumdur muhabbetinden sonra böyle yaptılar
Kayserili hemşolarımVallah demek burda para almak için 2 gece yatırıyolat
Odaya erkek almazlar burda yasaktı biri gelirse de hırka yeterli olur benceTesettürlüyüm ama biri geleceği zaman hırka giyemez miyim ?
Özel hastane mi devlet mi doğum yapacağın yer? Özelse erkek olmuyor genelde temizlik için bile kadın oluyor yani bizim burda öyle. Hemşireler de kadınTesettürlüyüm ama biri geleceği zaman hırka giyemez miyim ?
Kız yok burda 1 gece 4 ay önce doğum yaptı arkadaşım ama doktor demiş iyi hissetmiyorsan 1 gece daha kal diye
Haa aynen 1 ya da 2 beden büyük alırım
Üşüdün mü titredin. Sezeryan sonrası titreme oluyor ama üşümekten değil o anestezidenmişBen de bi öneride bulunmak isterimpijama için degil de ayaklarin için bi tane kalın çorap al kısa süreli de olsa ihtiyacin olabilir. Sezaryenden çıkınca aşırı üşümüştüm titremiştim baya bi yarım saate yakın. Hemşireler yorgan örtmüştü çorap da giymiştim. Herkesin aynı olmaz belki ama nolur nolmaz
Günaydın hayırlı sabahlar muhteremler
Dikkat çekici yazıyım dedim ortalık karıştı, nasıl yazıyorum şuan anlayamadım
Kiloları 2 i olunca bi sorun da yoksa kuveze alınmıyorlar diye biliyorum. Sağlıcakla kucağına alsın inşallahYok canım daha, belli deil geçen cuma gitti en son kontrole 30 haftalıktılar iki hafta sonra bi daha gel demiş dr. Ayın 14 ünde gidecekler ozaman 32 olucaklar nasip olursa 36 haftalığa kadar bi gelseydiler küvöz gerekmez ozaman inşallah
Dikişler ulanİlk 2 gğn normal ped nasıl kullancaz be zırt pırt onu mı değişcez. Bide niye hava alsın ki sksndn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?