- 13 Ağustos 2020
- 15.767
- 89.537
- 598
- 33
Termosta sıcak su en mantıklısıGranül alıyım o zaman yanıma dursun ketıl olur mu odada acaba ya
komposto ,açık çay veriyolar hastanede zaten ilk sıvı gıdalar veriyolar kabızlık olmasın diyeBende şey düşündüm hoşaf komposto gibi şey götürüyüm içerim diye ama şansıma bu yaz kayısı olmadı olsaydı köyden organik toplar saklardık. E bebeğe gidince bakayım gümüş kapağa
çok şükür herşeyi yiyo ama baya kilo aldıMaşallah iyilerkaşar kuruyemiş kilo aldırıyormuş
bizim dr gerek duymuyo şeker yüklemesini yaptırmıyoO kadar zorlu olacağını bilseydim bende yaptırmazdım ya o kadar kötü oldum ki resmen gidiyordum kusmasam bayılacaktım
biz ketıl götürmüştük ilkinde özel hastane olduğu için sorun olmadı bide bizim vıp odaydıGranül alıyım o zaman yanıma dursun ketıl olur mu odada acaba ya
Dediklerine dikkat edeceğim pinhanHayal, yüzeysel okudum tam olarak vakıf olamadım ama yazasım geldi dikkatimi çekenleri
Doğumdan sonra doktorun ne zaman izin verirse duş alacaksın. Ve ondan sonra şakır şakır sütün gelecek Allahın izniyle
Emzirmek ve bol su içmek sütünü arttıracaktır.
Pozitif ol ve sana iyi gelmeyen kimseyi dinleme o süreçte.
İnşallah çevrendekiler bolca yardımcı olur.
Sezaryen olursan, (ben oğlumda spinal oldum) başımı hep dik tutmamı ve bolca kahve içmemi söylediler o gün, aşağı bakma dediler yani, başını dik tut derken
İkizlerime similac ve golden goat diye bi mama kullanmıştım 11 sene oldu, o zamanın en iyileriydi.
İnşallah sütün fışşkırsın
Maşaallah Subhanalah diyelim, Allah hayırlısıyla göstersin o günleri.
Aslında baya var daha 26 haftalığım ama Kasım indirimlerinden alınacakları alıp tamamlayım diye sizlere sormak istedimDoğum yakın galiba şimdiden sağlıcakla kucağına almanı dilerim
YAkın zamanda sezeryan doğum (38) yaptım biraz anlatayım on iki yıl önceye göre Ağrı kesiciler bayağı gelişmiş dayanamayacak dereceye gelmedim mesela sondayı da belden uyuşunca yapıyorlar anlamiyorsun sonda çıkarken de Ağrı olmuyor bir gece hastanede kalıp eve geçer geçmez yaraya degmeden hızlı dus öneriyorlar çok uzaktan saç kurutma makinası ile kurutmak lazım saç kurutma makinası yasak deselerde aldırmadim yaranın kuru kalmasi çok önemliydi çabuk iyileşti onuncu gun dikisi bile iki taraftan plastik ipi kesip çekince kendiliğinden almış oldum
Sütüm doğum yaptığım gün su şeklinde çok az geldi ama bebeğe yetti sanırım evde duş alınca da tamamen geldi bolca kahve içtim Türk kahvesi hiç bir şekilde baş ağrım boyun ağrım olmadı kendimi de sıcak tuttum bebegide sancilardan bu sayede korudum
Yıllar geçmiş unutmuşum bu cennet kokusunu Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı ömürler versin umarım faydalı olmuşum dur
Abla hareketli günler sizi bekliyor ya maşallahbiz ketıl götürmüştük ilkinde özel hastane olduğu için sorun olmadı bide bizim vıp odaydı
şimdide çay makinesi götürmeyi düşünüyoruz çünkü 2 kişi kalıcaz kardeşimle birlikte çayıda seviyoruz hem uykumuz gelmez
iki bebek anca iki kişi bakarız
aynen hayalAbla hareketli günler sizi bekliyor ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?