- 13 Ağustos 2020
- 15.767
- 89.544
- 598
- 33
kız nereyeeeeGranül alıyım o zaman yanıma dursun ketıl olur mu odada acaba ya
kız kiiiiimAmin canım inşallah, şuan 1500 gr lar
kız kiiiiim
benim kızımın ikiz bebekleri olucak Allah nasip ederse aralık gibikız kiiiiim
Alma şimdilik herhangi bir mama ihtiyaç olursa hastaneden veriyorlar ilk kullanımlıkÜstteki pek okunmuyor ama o zaman baby goat dediğini mi alalım ? Diğer eeşimin dediği mağazalarda yok online güvenilir mi bilmiyorum ki ya
Ay çok güzel. hayırlısıyla gelsinler pek bisey kalmamisbenim kızımın ikiz bebekleri olucak Allah nasip ederse aralık gibi
sen gelmezsen öyle millet doğurur
sağol loracım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinAy çok güzel. hayırlısıyla gelsinler pek bisey kalmamis
Ben zaman algımi kaybettim abla geçen yeni hayirli olsun dedim
Baby goat da ebebek de vardı bi tek. Bazen olmuyordu ben netten de alıyordum. Ama en son sma ya geçtik ya marketten aldığım bile kötü kokulu çıkıyordu bence bozuktu götürüp vermiştim. Çünkü biliyorsun artık tadını kokusunu. İşte keçi sütlü ya senin bebiş içer mi bilmiyorum. Baby goat a bakın bi ebebek de var mı hala. Sma da olabilir similac da olabilir bunlarda da palm yağı yokÜstteki pek okunmuyor ama o zaman baby goat dediğini mi alalım ? Diğer eeşimin dediği mağazalarda yok online güvenilir mi bilmiyorum ki ya
Bitter çikolata bide bak dolunay deyince aklıma geldi onu da ye demişlerdiBizm burda yok heralde ya arkadaşıma getiren olmamıştı artık kendi başımızın çaresine bakacağız
Verir inşallah abla sağlık olsunçok şükür herşeyi yiyo ama baya kilo aldıilkindede almıştı yapacak bişe yok emzirirken verir
Eksikleri bizde çok öncesinde aldık kolay oldu.Aslında baya var daha 26 haftalığım ama Kasım indirimlerinden alınacakları alıp tamamlayım diye sizlere sormak istedimdikişleri nasıl kendin aldın kız tövbe yarabbim içim çekildi
Dikişli mi olacak senin? Benim yapıştırmaydı direkt çıktığım gün banyo yapabilirsin dedi doktorum sadece nemli kalmasın demiştiAslında baya var daha 26 haftalığım ama Kasım indirimlerinden alınacakları alıp tamamlayım diye sizlere sormak istedimdikişleri nasıl kendin aldın kız tövbe yarabbim içim çekildi
ben gittim o mağaraya mersinde küçük bi yerAshabi kehf gibi girdim topiğe gshsjsjss
cok merak ettigim yerlerden biri.ben gittim o mağaraya mersinde küçük bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?