Doğumaaaakız nereyeeee
Bilmiyorum ki sweet estetik dikiş yapılıyor dedi arkadaşım aynı hastanede yapacağım bende doğumDikişli mi olacak senin? Benim yapıştırmaydı direkt çıktığım gün banyo yapabilirsin dedi doktorum sadece nemli kalmasın demişti
Bende gitmiştim ya maneviyatı çok yüksek içim değişik olmuştu girincecok merak ettigim yerlerden biri.
kız yaaa daha vardır diye düşündüm hep. canım benim sağlıcakla al kucağına miniğiniDoğumaaaa
Bilmiyorum ki sweet estetik dikiş yapılıyor dedi arkadaşım aynı hastanede yapacağım bende doğum
ürperdim ya. en kısa zamanda onu da ekleyeyim inşallah.Bende gitmiştim ya maneviyatı çok yüksek içim değişik olmuştu girince
Daha var kız Ocak sonu şubat başı gibi Allah nasip edersekız yaaa daha vardır diye düşündüm hep. canım benim sağlıcakla al kucağına miniğini
Tamam sonradan dikişlerin alınmayacak yapıştırma oluyorDoğumaaaa
Bilmiyorum ki sweet estetik dikiş yapılıyor dedi arkadaşım aynı hastanede yapacağım bende doğum
12.40 mi demek istedin ki11.35 de gidiyorum ahan 11.40 da gelirim
İlk iki yapıştırma oldu üçüncü kendi eriyen dikiş ipi dördüncü de gilmorsun ki gibi tek taraftan çekinçe çıkan dikiş olduTamam sonradan dikişlerin alınmayacak yapıştırma oluyor
istanbulun neresi hangi semte geliyosunuzYarın İstanbula gideceğiz ya da gece çıkacağız ben neredeyim köye geldim
İyi yani demi ? İp görüntüsünden iyidir heraldeTamam sonradan dikişlerin alınmayacak yapıştırma oluyor
HoşgeldinizSelamlaar, nasılsınıız?
Doktorunda iyisine denk gelmek lazım işte nane Allah korumuş seni resmenİlk iki yapıştırma oldu üçüncü kendi eriyen dikiş ipi dördüncü de gilmorsun ki gibi tek taraftan çekinçe çıkan dikiş oldu
Üçüncü doğumu yaptıran dr bu kadar berbat bir ameliyatı nasıl bir doktor yapabilir demişti dışardan mükemmel görüntü vardı ama iç kısım kötüymüş ve temizlik yapmamış
Acil sezaryen doğum yapmasam ben yine aynı doktora kontrole gidiyordum verilmiş sadakam varmış diyorum
Aaaaa ne kötü yaaa işini iyi yapan insanlara denk gelelim hepİlk iki yapıştırma oldu üçüncü kendi eriyen dikiş ipi dördüncü de gilmorsun ki gibi tek taraftan çekinçe çıkan dikiş oldu
Üçüncü doğumu yaptıran dr bu kadar berbat bir ameliyatı nasıl bir doktor yapabilir demişti dışardan mükemmel görüntü vardı ama iç kısım kötüymüş ve temizlik yapmamış
Acil sezaryen doğum yapmasam ben yine aynı doktora kontrole gidiyordum verilmiş sadakam varmış diyorum
Düğüne gelecez abla Arnavutköy de. Biz Beyoğlunda kalcaz öğretmenevinde biraz gezicez bakalımistanbulun neresi hangi semte geliyosunuz
Çok iyi denilen bir doktor du hatta kk dan birinin de doktoruydu kayseri de özel hastanede doğum yapmıştım ilk ikiyi aynı doktora üçüncüye tüm kontrollerimede gittim doğum için ücret ve gün de ayarladıydıkDoktorunda iyisine denk gelmek lazım işte nane Allah korumuş seni resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?