Hiç düşnmemiştim ne demek düşün valla limonsuzum her şeyi anlatma bişey alırsa aldı deme hemen gösterme insanlar çok garip şeylerle bile kıyas yapabiliyorBilemedim ben de ya. Hiç düşünmemiştim ama o söyleyince kafama takıldı. Son zamanlarda çok iyiydik. Bikaç kişiye de bişeyler anlatmıştım. Dediğin gibi anlatmamak lazım demek ki
Neden olmasın limonsuz nazar iyi gözle de olur. Kimseye bişey anlatmamak gerekKızlar bişey sorcam ya. Gülmeyin ama
Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?
Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sankiEn son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın
Nane verilen hiç bir ödevi de yaptın mı diye sor banaBonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARELimonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Kızlar yazdım sanmıştım ama yazmamışım bugün pazar olması sebebiyle ödev vermedim zaten çoçuklu olanlar tatil bitişi sebebiyle yoğun geçiriyordur bugünü
Aynen öyleLimonsuzzcay olabilir bence.
Sadece kötü göz değil bi imrenmek bile nazar değdirir.
Çok anlatmamak lazım olanı, yapılanı
Orası beni igilendirmezNane verilen hiç bir ödevi de yaptın mı diye sor bana
Nasıl ilgilendirmezOrası beni igilendirmez
Sakın kafama vurmaVerdiğim basit veminiminnacık ödevleri yapmayanlara
Yok kıyamam zaten aman iş güç yapılır sağlığımız ywrinde olsundaSakın kafama vurma
Nasıl oldun evine gelmek iyi gelmiştir inşallahYok bu olmadı
Ne yapayım birazda öyle olsunYok kıyamam zaten aman iş güç yapılır sağlığımız ywrinde olsunda
İyi geldi tabiNasıl oldun evine gelmek iyi gelmiştir inşallah
Önemli bir sorun değildir inşallah canını sıkma stresten olabildğince uzak durmaya çalışİyi geldi tabibiraz başka şeylere canım sıkıldı o kadar
Olabildiğince stres yaşadım,anca bu kadar olurÖnemli bir sorun değildir inşallah canını sıkma stresten olabildğince uzak durmaya çalış
yeni iyileşmin olmqndan dolayı dikkat edip özen gösterselerdi bariOlabildiğince stres yaşadım,anca bu kadar olurhele bu kaç gündür fazlasıyla
Nerde o anlayışyeni iyileşmin olmqndan dolayı dikkat edip özen gösterselerdi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?