- 30 Ocak 2015
- 20.139
- 30.341
- 798
- 30
Olabilir ben demistim o günde sana icimden bile bayadır kavga etmiyoruz desem o gün birbirimizi yiyoruz sudan sebeplerden. Zaten fotoğraf nr zaman paylaşsam kaçınılmaz son tartışma. Eskisi kadar atmıyorum bende cok nadirKızlar bişey sorcam ya. Gülmeyin ama
Biz eşimle barıştık çok şükür ama 1 hafta oldu. Eşim dedi ki 1 haftadır üstümde büyük bi sıkıntı ve ağırlık vardı sanki. Barışmak istedim ama olmadı bi türlü dedi. Aklına nazar değmiş olabileceği gelmiş hatta ve okumuş içinden hep. Sizce böyle bişey olabilir mi?
Konuşarak halledebilirdik ama ikimiz de bişey yapamadık sankiEn son o uzanırken ben gidip yanına uzandım. Bi derin nefes aldı sanki ya yüzü güldü adamın
Nerdeydin esliİyi geldi tabibiraz başka şeylere canım sıkıldı o kadar
40 gün falan İstanbul'da kaldım. Ameliyat oldum. Çocukları bırakıp gitmiştim. Çok şükür döndümNerdeydin esli
Nane verilen hiç bir ödevi de yaptın mı diye sor bana
Bendensin sendeOrasını niye karıştırıyosun kardeşim yapan var yapamayan var
sen niye hamile hamile ağlıyosun kuzumKızlar bizde baya şiddetli kavga ettik bugün.
Saatlerdir ağlamaktan zor geldim kendime…
Neyse Allaha havale ediyorum yapacak bir şey yok
geçmiş olsun canım40 gün falan İstanbul'da kaldım. Ameliyat oldum. Çocukları bırakıp gitmiştim. Çok şükür döndüm
o mu bana ben ona taşındım bilemedimGeçmiş olsun efser aktarı eve taşıdınız heralde
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ablaHayırlı günler kızlar
Tatil çok yoğun geçti bir sürü iş birikti bugünde başım çok ağrıyor
Kahve içince hafifler umarım
Ben muafım demi naneVerdiğim basit veminiminnacık ödevleri yapmayanlara
Yapma hayal ya kendine yavruna yazık. Olur kavgalar tartışmalar düzelir elbet kendine eziyet etmeKızlar bizde baya şiddetli kavga ettik bugün.
Saatlerdir ağlamaktan zor geldim kendime…
Neyse Allaha havale ediyorum yapacak bir şey yok
sağol canım oğlan nasıl ?
Elimde değil ki efser ağlamak istemiyorum ama napıyım o kadar üstüme geldi ki söylediği laflar haddi hesabı yok ve hiçbir şey yok ortadasen niye hamile hamile ağlıyosun kuzum
az umursamayın zaten umursadıkca da karmaşık oluyor herşey
Düzelir duzelmesine ama durduk yere saçma sapan laflar etti ağır konuştu ilknur başım catlıyor hapta alamıyorumYapma hayal ya kendine yavruna yazık. Olur kavgalar tartışmalar düzelir elbet kendine eziyet etme
Çok şükür iyi agrısı olmadı. oturmaktan baska bisey yapamıyo 2 3 hafta okulada gidemicek insallah cabucak toparlarsağol canım oğlan nasıl ?
Oda pisman olmustur hayalcim insan sinirliyken bazen agzından cıkanları fark edemiyor. Yat uyu dinlen sabaha geçer başının agrısıda eşinde hatasını anlayıp özür diler umarım bi an önceElimde değil ki efser ağlamak istemiyorum ama napıyım o kadar üstüme geldi ki söylediği laflar haddi hesabı yok ve hiçbir şey yok ortada
Düzelir duzelmesine ama durduk yere saçma sapan laflar etti ağır konuştu ilknur başım catlıyor hapta alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?