Ben hep diyorum dağınık ev insanı gergin huzursuz yapıyor, kafada sürekli plan kurmak ama icraata geçmemek yıpratıyor.sana gece gündüz dua ederim
bu evin bu hali beni depresyona sürüklüyo ya
bı sürü eksigim var kap kacak olarak dabana toptan el at sen olma mi
aaa tesekkur ederim, gerçekten minimalist mı acaba dur bi bakayım :)
Fazla minimalistçocuk odasını görünce hak vereceksin
Minimalizm candırben de çok minimalistimdir, henüz çocuk odası bile yok o derece
Benim için en.güzeli çok teşekkürler istek yolladim, irem selvi Yaşar değil mi?
Kevserin mutfağında çikolatalı kahveli parfe var ben onun sadece kahveli kısmını yapıyorum 2 porsiyon....bisküvi pudra şekeri kahve ve kremadan oluşuyor bizimkiler bayılıyor hem ekonomik de olur... onu yap tavsiye ederim hem yapımı çok kolay hem lezzetli. Beğenirlerse oğluşuma dua isterim okumayı öğrensin diye ablası.....en güzeli yaa. Belki ben de kendim yaparım ilk pastasini kuzumun.
Benim fotoları bulsam atarım özelden, çok güzel süsler yapmıştım hey gidiaaa tesekkur ederim, gerçekten minimalist mı acaba dur bi bakayım :)
Kevserin mutfağında çikolatalı kahveli parfe var ben onun sadece kahveli kısmını yapıyorum 2 porsiyon....bisküvi pudra şekeri kahve ve kremadan oluşuyor bizimkiler bayılıyor hem ekonomik de olur... onu yap tavsiye ederim hem yapımı çok kolay hem lezzetli. Beğenirlerse oğluşuma dua isterim okumayı öğrensin diye ablası.....
Benim fotoları bulsam atarım özelden, çok güzel süsler yapmıştım hey gidi
Tavana balonlar asmıştım birde, uçlarına da çocukların fotoğraflarını asmıştım.
Duvara fon kartondan iyi ki doğdun x yazmıştım, çiçek şeklinde kesmiştim her harf için, sonra fotoğrafını çerçeve şeklinde çıktı alıp asmıştım falan. Masayı hayalet tülle süslemiştim, sonra karton jrk kurabiye standlarını aynı renk fon kartonlarla kaplamıştım
Ben de sana.... öyle sevindim ki barışma fikrine.... dilerim herşey çok güzel olur kızının Doğum günü de bi milat olur sizin içinben hep dua ediyorum sana. İnşallah öğrenecek tabi ki, canım benim ya.
Ben de sana.... öyle sevindim ki barışma fikrine.... dilerim herşey çok güzel olur kızının Doğum günü de bi milat olur sizin için....
Bizim burda da saçma sapan bir adet var. Mevlit okurken okuduktan sonra falan bebeği iki üç kere milletin kucağına veriyorlar. Maşallah desinler diye. Zavallı yavruları rahatsız ediyorlar.amin Allah razı olsun :)
bizim de besik yapilmisti bes aylikken :) ama biz alerji diyetindeydik. anne sütünden geçtiği için bana ekmek patates zeytin dışında serbest olan bisey yoktu nerdeysebayilacak gibi oldugumdan ben pek bisey yapmamıştım.
o zaman benim oğlum da sürekli agliyodu kalabalıktan rahatsiz olduğu içinben kıyamıyorum yavrulara ya. millet gorcek diye rezil oluyo kuzular.
Bizim burda da saçma sapan bir adet var. Mevlit okurken okuduktan sonra falan bebeği iki üç kere milletin kucağına veriyorlar. Maşallah desinler diye. Zavallı yavruları rahatsız ediyorlar.
Bizim burda da saçma sapan bir adet var. Mevlit okurken okuduktan sonra falan bebeği iki üç kere milletin kucağına veriyorlar. Maşallah desinler diye. Zavallı yavruları rahatsız ediyorlar.
Bizim de oyle olacaktı da hocamız kendi kucaginda gezdirdi sadece kimseye vermedi.
Şimdi karışmak istemiyorum tosiacım duramıyorum annen yok diye kızcağıza bi akıl veren yoktur fikrinden uzaklaşmıyorum ( klasik orta yaşa gelmiş yurdum insanı) ya mesela beni avukat da çok etkiledi hangi avukat barışın der ki...henüz karar vermedim ben kuzum, o oyle bir istekle geldi ama. Emin olamiyorum, düşünemiyorum bile ne yapacagimi. Kararım ne olursa olsun aceleye gelecek muhtemelen :)
Kuran okutursun ayrı ama bizim millet olayı şova çevirmiş. Her şeye mevlit okutuyorlar.Ben vermezdim netmevlid de yapmadım zaten
Şimdi karışmak istemiyorum tosiacım duramıyorum annen yok diye kızcağıza bi akıl veren yoktur fikrinden uzaklaşmıyorum ( klasik orta yaşa gelmiş yurdum insanı) ya mesela beni avukat da çok etkiledi hangi avukat barışın der ki...
Ha denedin olmadı bi daha kumar oynadı e ayrılırsın o zaman ne zararı olacak ki denemenin
Ama denemezsen sanki hep bir acaba kalacak içinde anne baba çocuk birarada gezen aileleri görünce acaba denese miydim diceksin
Bi de zaten yüzde bin adam tekrar evlenecek çocukla da ilgilenemeyecek kendi başka çocukları olacak başka hanımdan....
Benim Önerim bi şans daha ver ama asla 2. Çocuğu yapma bi gözlemle olmazsa ayrılmak zaten her daim mümkün....
karıştığım için çok üzgünüm canım duygusallıkla yanlış karar verip üzülme diye dedim. Bi de adam seni ve kızınızı seviyor gibi... tabii ki son karar senin sen daha iyi bilirsin.....
Aynen işte sorun kızın zaten ister istemez annesi babası birarada çocukları görünce üzülecek diyorlar ki bir çocuğa birbirini seven anne babadan daha büyük bir hediye verilemez....canımsın ya teşekkür ederim gerçekten güvenip kimseye akil danışamıyorum. Ben avukata demiştim ki siz görüşün cirkeflesecek muhtemelen, yani elimizde borca, kumara dair delil var filan izlenimi verecektik. Avukat aramış direk ben kızımı da eşimi de mağdur etmem tüm şartlarını taleplerini kabul ediyorum demiş. Avukat da emin misin sen, sorumsuz kumarbaz gibi gelmedi bana olsa olsa cahillik etmiş bir genç dedi.
Boşanmayla ilgili kendi açımdan hic korku duymuyorum.
Ama sunu düşünüyorum, ben bu adam kumar oynadı düğün takilarimizi arkadaşına verdi bana sormadan filan diye bosanicam, bu adam bir daha aynı hataları yapmazsa, kumar oynamazsa mesela bi yanlış yapmazsa kızımı yok yere yuvasından ayırmış olacağım diyorum. Buna da emin olmadigim için iki ucu seyli değnek oluyor iste. Valla hic bilemiyorum.
Aynen işte sorun kızın zaten ister istemez annesi babası birarada çocukları görünce üzülecek diyorlar ki bir çocuğa birbirini seven anne babadan daha büyük bir hediye verilemez....
Tek sen olsan tabii ki haklısın boşan derim sonuçları da pişmanlık duyup duymaman da sadece seni ilgilendirir
Ama böyle bir durumda ister istemez kızının boynu bükük kalacak... dediğim gibi bi daha hata yaparsa boşanırsın o zaten cepte.... psikolojik ya da fiziksel şiddet aldatma filan yok herhalde ben çok korkarım öyle şeylerden yanlış da akıl vermeyeyim de.....
Ben her etikete dönüş yapıyorum,bugünde yaptım. Ayrıca son 2-3gündür birkaç arkadaşla hep biz yazıyorduk bende yazdım kimse temizlik yapmıyor galiba,sessizlik var diye. Nasıl istersen@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@Clarad
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
@Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@Deep__Sea
Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
@RosSsS
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
@Hazal melek
@muhat
Artık etiket yapmıycam ödevler veya başka bir şey için. Etiket yaptıklarımın yarısı bile dönüş yapmıyor.
Sabah etiketsiz veririm ödevi, isteyen bakıp yapar.
Benimde çatıkatı aynen dediğin gibi sıkıntıdan ölüyorum,sıcak bunaltıyor. Günde kaçkez duş alıyorum. Temizliğide işkence vallahi. Düşünmeden taşındım pişman oldumİstanbul'da.. kaç gündür oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.
Ve evet çatı katı , aslında bahçe tarafı serin oluyor, hatta şuan perdeler uçuş uçuş ama ben kavruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?