Bende busene yapmadım ilk doğum günü. Nasılsa hatırlamıycak bazıları süslü püslü masalar kurar,organizasyon ayarlar fln zaten bana uzak şeyler ama pasta bile kesmedik. Pişman değilim bir kaç seneye anladığı zaman yapmayı düşünüyorum.Kızlar perşembe günü kızımın ilk doğum günü. Ama biliyorsunuz annem yok, o yüzden büyük bir kutlama yapmak istemedim. Bir de maddi durumlar sıkıntılı hala. Kızım daha küçük nasılsa diyorum, babaannesi dedesi babası amcası kendi aramızda bir pasta keseriz diye düşündüm. Simdi de yapsamiydim acaba diyorum. Ama hic içimden gelmiyor. İleride kızım niye 1 yas partisi yapmadin der mi acaba ya :) çok saçma bir soru olabilir ama aklıma takıldı ne yapayım
Çok geçmiş olsun efo,Allah şifalar versinMr sonucum, burun kemiği eğriliği, sağ kulakta eskiden geçirilmiş kulak enfeksiyonu hasarı (ne zaman geçirdim haberim yok) şikayetçi olduğum sol kulağım sapasağlam şaka gibi
Sonuç diş sıkmam kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, diş hekimine gidicem yine artık gece plağı dışında tedavisi neyse olmam lazımm. Bu seslerle yaşamaya devam
Bende busene yapmadım ilk doğum günü. Nasılsa hatırlamıycak bazıları süslü püslü masalar kurar,organizasyon ayarlar fln zaten bana uzak şeyler ama pasta bile kesmedik. Pişman değilim bir kaç seneye anladığı zaman yapmayı düşünüyorum.
ayyy aynen öyle, hic zorlamamak en iyisi. Hele 40 günlük yapıyorlar o mevlidleri nasıl üzülüyorum anlatamam.
en güzeli yaa. Belki ben de kendim yaparım ilk pastasini kuzumun.
Ahh o alerji hem bebek için hem anne için çok zoryeğenim de öyleydi
I inessa armand banada dediler daha anlamaz bisey dgmgnu yapma diye cok abartmadan cok yakinlarmzla minimal duzeyde bi pasta kesmistik kizimi guzelce giydirip, resik filan cekmistik . Pasta yanuna da 2 cesit sey dha yapmistim okadar. Hani ilk dogmgnu hatirasi olsn istedim. Ama sua 3 yas dolacak 1 ay kaldi oyle hevesliki dogumgunu kutlamasina mum uflenmeue filan suan ne kadar farknda mesela buyuk organizasyon yapabiliyosn cocgnda akli ererken yapmak daha iyi . Simdiden kutlu olsun dogmgnu minnosun .
ben yapmıştım çok güzel oldu :) bide harf çikolatalar var pakette x 1 yaşında diye yazmıştım üzerine zahmetsiz ve simetrik oldudr. oeutker di galiba markasi
Dün silmiştim masa ve sandalyeleri dip köşe26 ağustos ödevi
Mutfak masa ve sandalyelerini kıyı köşe silme
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
Handandandan
@Kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
@Hazal melek
@muhat
Ben hep diyorum dağınık ev insanı gergin huzursuz yapıyor, kafada sürekli plan kurmak ama icraata geçmemek yıpratıyor.
Her sabah kendine madde belirliyorsun buraya da yazıyorsun şunları yapıcam bugün diye tamam mı, gün sonunda not vericem
Valla benim dis cikaran civcicimle onları yapmam çok zor ama elimden geleni yaparım
Bizim burda da saçma sapan bir adet var. Mevlit okurken okuduktan sonra falan bebeği iki üç kere milletin kucağına veriyorlar. Maşallah desinler diye. Zavallı yavruları rahatsız ediyorlar.
Dün silmiştim masa ve sandalyeleri dip köşe
Bugünde mutfağa aldığım yeni masa ve sandalyeleri dip köşe sildim...
Ama nasıl pişmanım bu masa ve sandalyeleri aldığıma, mutfağımı çok daralttı.
Bı fikir verin arkadaşlar ben ne yapayım
Çok mu abartı olmuş mutfağaEki Görüntüle 2301962 Eki Görüntüle 2301963
Deneyeyim dediğinizi, inşaallah gözüme güzel gözükür.masa çok büyük değil bence :) biraz sandalyeler dar görünmesine neden olmuş gibi. sandalyeleri değiştirme şansınız varsa bu kadar genis sırt ve midye sekli olmazsa gözünüze dar gelmez bence.
ama degismezse de birer sandalyeyi başa alın yine rahatlatir :)
güle güle kullanın çok güzeller :)
Mutfagi komple goremedjgim icin bisey diyemiyorum alani darltmjs mi diye ama masa sandalye olarak guzeller gule gule kullanDeneyeyim dediğinizi, inşaallah gözüme güzel gözükür.
Eşimi zar zor ikna ettim, şimdide beğenmedim bile diyemiyorum..
Deneyeyim dediğinizi, inşaallah gözüme güzel gözükür.
Eşimi zar zor ikna ettim, şimdide beğenmedim bile diyemiyorum..
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
Handandandan
@Kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
@Hazal melek
@muhat
Artık etiket yapmıycam ödevler veya başka bir şey için. Etiket yaptıklarımın yarısı bile dönüş yapmıyor.
Sabah etiketsiz veririm ödevi, isteyen bakıp yapar.
Mutfagi komple goremedjgim icin bisey diyemiyorum alani darltmjs mi diye ama masa sandalye olarak guzeller gule gule kullan
Balkonu mutfağa almıştım, aradaki duvarı kırdırıp. Balkon kısmına koydum masayı, mutfağı daraltmadı ama balkon kısmı çok sıkışık geldi gözüme...çok tatlısınız yaaa
dediğim gibi sandalye degisiyosa sandalyenin sırtı yukari uzadıkça daralan bi model olursa aralıklı durur o bi fark yaratir. benc seviyosaniz bencle degisim yapabilirsiniz bi taraf komple sandalye sırtı görüntüsünden kurtulur. ya da hiç olmazsa iki basa birer yane koyunca da baya fark eder.
bence kafaniza takmayin mutfakta büyük masa güzel oluyo ve o masa oraya tam olmus bence. içeri mutfak kısmına tasma vs yok neticede
Hanımlar çocukların kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Bende 2 küçük çocuk var haliyle çok kıyafet kirlettikleri için, kıyafet dolaplarıda dolu. Hepsini ütülemek çok zamanımı alıyor ama ütüsüzde kıyafetler çok kötü görünüyor. Günlük mü ütülesem acaba?
Bebeğime varana kadar hepsininkini ütülüyorum ama çok detaya girmeden, hızlıca, ütülenmiş hissi verecek kadar...Hanımlar çocukların kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Bende 2 küçük çocuk var haliyle çok kıyafet kirlettikleri için, kıyafet dolaplarıda dolu. Hepsini ütülemek çok zamanımı alıyor ama ütüsüzde kıyafetler çok kötü görünüyor. Günlük mü ütülesem acaba?
Aaaaa noldu kuzummm@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@Clarad
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
@Anka
Handandandan
@Kubdef
ByNkoaLa
@Ceylans17
@MonicaBing
@Neoldubitti
@Eymenliakifli
@Hazal melek
@muhat
Artık etiket yapmıycam ödevler veya başka bir şey için. Etiket yaptıklarımın yarısı bile dönüş yapmıyor.
Sabah etiketsiz veririm ödevi, isteyen bakıp yapar.
Benim kendi evim. Bide tek cephe , yani evin içine esiyor ama ceryan yapacak karşılık yok....Benimde çatıkatı aynen dediğin gibi sıkıntıdan ölüyorum,sıcak bunaltıyor. Günde kaçkez duş alıyorum. Temizliğide işkence vallahi. Düşünmeden taşındım pişman oldum
Büyük kiziminkileri iki yaşına kadar ütüledim. Ama küçüğünkini hiç ütülemedim. Çok üşendim. Pişman da değilim açıkçası. Hiç gerek yok.Hanımlar çocukların kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Bende 2 küçük çocuk var haliyle çok kıyafet kirlettikleri için, kıyafet dolaplarıda dolu. Hepsini ütülemek çok zamanımı alıyor ama ütüsüzde kıyafetler çok kötü görünüyor. Günlük mü ütülesem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?