Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende busene yapmadım ilk doğum günü. Nasılsa hatırlamıycak bazıları süslü püslü masalar kurar,organizasyon ayarlar fln zaten bana uzak şeyler ama pasta bile kesmedik. Pişman değilim bir kaç seneye anladığı zaman yapmayı düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun efo,Allah şifalar versin

Evet ben de öyle yapmaya karar verdim, en mantiklisi o gibi. Anlamıyor bile şu an sadece kalabaliktan , giydirmek durumunda kalacağımız agir agir elbiselerden rahatsız olacak

Nego cok gecmis olsun
I inessa armand banada dediler daha anlamaz bisey dgmgnu yapma diye cok abartmadan cok yakinlarmzla minimal duzeyde bi pasta kesmistik kizimi guzelce giydirip, resik filan cekmistik . Pasta yanuna da 2 cesit sey dha yapmistim okadar. Hani ilk dogmgnu hatirasi olsn istedim. Ama sua 3 yas dolacak 1 ay kaldi oyle hevesliki dogumgunu kutlamasina mum uflenmeue filan suan ne kadar farknda mesela buyuk organizasyon yapabiliyosn cocgnda akli ererken yapmak daha iyi . Simdiden kutlu olsun dogmgnu minnosun .

ayyy aynen öyle, hic zorlamamak en iyisi. Hele 40 günlük yapıyorlar o mevlidleri nasıl üzülüyorum anlatamam.

aynen ya valla bebekleri biz rezil ediyoruz milletçe

en güzeli yaa. Belki ben de kendim yaparım ilk pastasini kuzumun.

ben yapmıştım çok güzel oldu :) bide harf çikolatalar var pakette x 1 yaşında diye yazmıştım üzerine zahmetsiz ve simetrik oldu dr. oeutker di galiba markasi

Ahh o alerji hem bebek için hem anne için çok zor yeğenim de öyleydi

aynen öyle canım ya yerde miyim gokte miyim bilmiyodum. ruhum çekilmiş gibi olmuştum. Allah kimseye dermansiz dert vermesin.
çok şükür çabuk atlattik ya

tesekkur ederim canım :) , evet biraz büyüsün hem hoşuna gider

ben yapmıştım çok güzel oldu :) bide harf çikolatalar var pakette x 1 yaşında diye yazmıştım üzerine zahmetsiz ve simetrik oldu dr. oeutker di galiba markasi

çok iyi olur valla, olsun minimalizm bunu gerektirir

Dün silmiştim masa ve sandalyeleri dip köşe

Bugünde mutfağa aldığım yeni masa ve sandalyeleri dip köşe sildim...

Ama nasıl pişmanım bu masa ve sandalyeleri aldığıma, mutfağımı çok daralttı.

Bı fikir verin arkadaşlar ben ne yapayım

Çok mu abartı olmuş mutfağa

ya benim oğlum çok ağlıyo ve ben bisey yaparken sinirlendiği için cok daha fazla dagitarak etkisiz hale getiriyo beni
doğduğundan beri sıkıntı yaşadığımz için ağladığı an ben iptal oluyorum. oturup bi lokmayi ağzıma dahi atamam. başkası bakiyo bile olsa aglamasina karşı çok hassasim sanırım.

şimdi ekimde de krese baslicak nasilsa diye acele etmeden senin ödevler ve yapabildiklerimle ilerlicem insallah

Valla benim dis cikaran civcicimle onları yapmam çok zor ama elimden geleni yaparım

civciv demiske haşlanmış patatesle civciv yapabilirsin ben yapmistim çok tatli duruyolar :) hem bebegin de yiyecek biseyi olur
Bizim burda da saçma sapan bir adet var. Mevlit okurken okuduktan sonra falan bebeği iki üç kere milletin kucağına veriyorlar. Maşallah desinler diye. Zavallı yavruları rahatsız ediyorlar.

kaynanamlarda da varmis da kaynan nazar değer diye bizi odaya tikti kimseyi görmedik bile
annemlerdeki besikte de yabancı kimse yoktu kuzenlerim yengelerim teyzelerim vardi kimse almadi kucagina rahatsiz olmasin diye :)

ama yani bebek en basitinden uçuk bile kapar ya. bence çok yanlış bisey bu adetlerin dev ettirilmesi

masa çok büyük değil bence :) biraz sandalyeler dar görünmesine neden olmuş gibi. sandalyeleri değiştirme şansınız varsa bu kadar genis sırt ve midye sekli olmazsa gözünüze dar gelmez bence.
ama degismezse de birer sandalyeyi başa alın yine rahatlatir :)

güle güle kullanın çok güzeller :)

Deneyeyim dediğinizi, inşaallah gözüme güzel gözükür.

Eşimi zar zor ikna ettim, şimdide beğenmedim bile diyemiyorum..

Mutfagi komple goremedjgim icin bisey diyemiyorum alani darltmjs mi diye ama masa sandalye olarak guzeller gule gule kullan

çok tatlısınız yaaa

dediğim gibi sandalye degisiyosa sandalyenin sırtı yukari uzadıkça daralan bi model olursa aralıklı durur o bi fark yaratir. benc seviyosaniz bencle degisim yapabilirsiniz bi taraf komple sandalye sırtı görüntüsünden kurtulur. ya da hiç olmazsa iki basa birer yane koyunca da baya fark eder.

bence kafaniza takmayin mutfakta büyük masa güzel oluyo ve o masa oraya tam olmus bence. içeri mutfak kısmına tasma vs yok neticede

Ben daha önce yazmıştım, 10 gün yatılı misafir ağırladım öncesinde de dip bucak temizlik yapmıştım, şimdide dip bucak temizliğe giriştim. Malesef 2 küçük bebe ile hep temizlik yapmak zorundayım çünkü çok çabuk kirleniyor evin düzeni olsa küçük detaylarıda takip ederim ohh mis gibi olurdu ama işte :) yinede her gün bakıyorum buraya bana fikir veriyor. Daha pratik olacaksa etiket olmadanda bakarız ❤

Mutfagi komple goremedjgim icin bisey diyemiyorum alani darltmjs mi diye ama masa sandalye olarak guzeller gule gule kullan
Balkonu mutfağa almıştım, aradaki duvarı kırdırıp. Balkon kısmına koydum masayı, mutfağı daraltmadı ama balkon kısmı çok sıkışık geldi gözüme...

Sandalyeleri değiştireceklerini sanmiyorum ama 2 sandalyeyi 2 başa koyarsam daha iyi durur dediğiniz gibi

ben bıraktım ütülemeyi. çoğu kiyafetini utulemiyorum. günlük ütü yapabilecekseniz mantıklı aslında. benimki durmuyo ütü masasına tirmanmaya çalışıyo utulerken çekip aliyo kiyafetleri...

kötü görünüyo ama bağırıp ona kizmaktansa kötü görünmesini tercih ediyorum ben.

Bebeğime varana kadar hepsininkini ütülüyorum ama çok detaya girmeden, hızlıca, ütülenmiş hissi verecek kadar...

Bence toplu olarak çamaşır topladıktan sonra ütülemek daha iyi.. günlük ütülersen hergün ütü işi bıktırıcı olabilir bir süre sonra..

Ben gece herkes yattıktan sonra yapıyorum ütülerimi 2 haftada 1 defa.

Benimde çatıkatı aynen dediğin gibi sıkıntıdan ölüyorum,sıcak bunaltıyor. Günde kaçkez duş alıyorum. Temizliğide işkence vallahi. Düşünmeden taşındım pişman oldum
Benim kendi evim. Bide tek cephe , yani evin içine esiyor ama ceryan yapacak karşılık yok....

Büyük kiziminkileri iki yaşına kadar ütüledim. Ama küçüğünkini hiç ütülemedim. Çok üşendim. Pişman da değilim açıkçası. Hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…