ben bıraktım ütülemeyi. çoğu kiyafetini utulemiyorum. günlük ütü yapabilecekseniz mantıklı aslında. benimki durmuyo ütü masasına tirmanmaya çalışıyo utulerken çekip aliyo kiyafetleri...
kötü görünüyo ama bağırıp ona kizmaktansa kötü görünmesini tercih ediyorum ben.
Bebeğime varana kadar hepsininkini ütülüyorum ama çok detaya girmeden, hızlıca, ütülenmiş hissi verecek kadar...
Bence toplu olarak çamaşır topladıktan sonra ütülemek daha iyi.. günlük ütülersen hergün ütü işi bıktırıcı olabilir bir süre sonra..
Ben gece herkes yattıktan sonra yapıyorum ütülerimi 2 haftada 1 defa.
Büyük kiziminkileri iki yaşına kadar ütüledim. Ama küçüğünkini hiç ütülemedim. Çok üşendim. Pişman da değilim açıkçası. Hiç gerek yok.
ben her kiyafeti ütülemiyorum penyeleri felan ütülüyorum tabi:)Hanımlar çocukların kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Bende 2 küçük çocuk var haliyle çok kıyafet kirlettikleri için, kıyafet dolaplarıda dolu. Hepsini ütülemek çok zamanımı alıyor ama ütüsüzde kıyafetler çok kötü görünüyor. Günlük mü ütülesem acaba?
ben her kiyafeti ütülemiyorum penyeleri felan ütülüyorum tabi:)
ütü biriktirmeyi hiç sevmem varsa yaparim 5 dk:)
bencede.Aslında en güzeli her yıkama sonrası hızlıca üstten geçmek
Yaktın başımı AnkaNego gece 1 gibi sildim sandalyeleri mama sandalyesini falan gönder gelsin yeni görev hazırım
Nerdesin sen sabah 7 de geliyordun iyisin dimi
Ben seni hep minimalist bilirdim değil miydinYaktın başımı Ankaminimalist yaşam dedin, sabahın 7 sinden beri evi ayıklıyorum, poşet poşet atılacak çıktı o kadar ayıklamama rağmen
Kuzum etikete hiç cevap vermeyenler var o yüzden dedim ama cevap vermeyenleri eleyip etiket yapıcam yineAaaaa noldu kuzummm
Öyle olduğumu düşünüyordum, dün attığın sayfaya bakana kadarBen seni hep minimalist bilirdim değil miydin
Gunaydin dostum kiyamamissin bize gene etiketlemissin27 ağustos ödevi
Çantalarımızın içini düzenliyoruz, biriken fatura vs ne varsa atıyoruz.
Manevi ödev : Bugün mutlaka kitap okuyoruz
@malii
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
Öyle olduğumu düşünüyordum, dün attığın sayfaya bakana kadar
Bu gün yine işim yok o zaman. Marie kondonun kitabını oluduktan sonra dışardan gelince çantamı boşaltıyorum ben. Çalışmayınca zaten nadir dışarı çıkıyorum o da valizle27 ağustos ödevi
@malii
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
Aynen canımKuran okutursun ayrı ama bizim millet olayı şova çevirmiş. Her şeye mevlit okutuyorlar.
Dönüş yapanlar zaten burayı okuyor canım, herkesi aklımda tutamıyorum, önceden olsa kim yazdı kim yazmadı net hatırlardım. Aklımda kaldığı kadarıyla dönüş yapan arkadaşlara etiket yapmaya karar verdimBen her etikete dönüş yapıyorum,bugünde yaptım. Ayrıca son 2-3gündür birkaç arkadaşla hep biz yazıyorduk bende yazdım kimse temizlik yapmıyor galiba,sessizlik var diye. Nasıl istersen
Hıı sen öyle san dur ben alternatif ödev vereyim sanaBu gün yine işim yok o zaman. Marie kondonun kitabını oluduktan sonra dışardan gelince çantamı boşaltıyorum ben. Çalışmayınca zaten nadir dışarı çıkıyorum o da valizle
Beyaz eşyalarımı silerimHıı sen öyle san dur ben alternatif ödev vereyim sana
Beyaz eşyaların yüzünü silmek mesela ya da dağınık bir çekmeceni düzenlemek
Günaydın27 ağustos ödevi
@malii
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
P Puddingmuf
Handandandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?