Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kesinlikle bende kızıp aman bir şey olacak diye korkmaktansa ütülememeyi tercih ederim. Her zaman ütülemiyorum ama ütüsüz olunca çok yıpranmış görünüyorlar, çocuklarda bakımsız görünüyor günlük sabahtan ve önceki geceden bir kaç parça ütülemeyi düşünüyorum :)

Maşallah ama benim evimde o kadar çok çamaşır yıkanıyor ki, 2 haftada 1 beni kurtarmaz zaten sık sık yapmam gerekir sık yıkadığım için. Birde tek seferde yorucu olmuyor mu
Büyük kiziminkileri iki yaşına kadar ütüledim. Ama küçüğünkini hiç ütülemedim. Çok üşendim. Pişman da değilim açıkçası. Hiç gerek yok.

Gerçekten çok elzem değil ama işte ütüleyince daha temiz görünüyor

ben her kiyafeti ütülemiyorum penyeleri felan ütülüyorum tabi:)
ütü biriktirmeyi hiç sevmem varsa yaparim 5 dk:)

Aslında en güzeli her yıkama sonrası hızlıca üstten geçmek
bencede.
kurutma makinemiz yok
dişariya asiyorum her daim.
kuruyunca hemen katlıyorum düzenliyorum ütülencekleri ayırıyorum 2-3 parça varsa ütülemem.
biraz fazla olsun :)
bugün azdi 8 parçalık şeyi 5 dk da ütüledim:) eşimin iki tişörtü benim iki pantolon bi gömlek
kızımın bi gömlek iki penyesi.:)
iç çamaşirlari hiç ütülemem. içinde kaliyor niye ütüleyim

Nego gece 1 gibi sildim sandalyeleri mama sandalyesini falan gönder gelsin yeni görev hazırım
Nerdesin sen sabah 7 de geliyordun iyisin dimi
Yaktın başımı Anka minimalist yaşam dedin, sabahın 7 sinden beri evi ayıklıyorum, poşet poşet atılacak çıktı o kadar ayıklamama rağmen

Bu gün yine işim yok o zaman. Marie kondonun kitabını oluduktan sonra dışardan gelince çantamı boşaltıyorum ben. Çalışmayınca zaten nadir dışarı çıkıyorum o da valizle

Kuran okutursun ayrı ama bizim millet olayı şova çevirmiş. Her şeye mevlit okutuyorlar.
Aynen canım
Ben her etikete dönüş yapıyorum,bugünde yaptım. Ayrıca son 2-3gündür birkaç arkadaşla hep biz yazıyorduk bende yazdım kimse temizlik yapmıyor galiba,sessizlik var diye. Nasıl istersen
Dönüş yapanlar zaten burayı okuyor canım, herkesi aklımda tutamıyorum, önceden olsa kim yazdı kim yazmadı net hatırlardım. Aklımda kaldığı kadarıyla dönüş yapan arkadaşlara etiket yapmaya karar verdim

Bu gün yine işim yok o zaman. Marie kondonun kitabını oluduktan sonra dışardan gelince çantamı boşaltıyorum ben. Çalışmayınca zaten nadir dışarı çıkıyorum o da valizle
Hıı sen öyle san dur ben alternatif ödev vereyim sana
Beyaz eşyaların yüzünü silmek mesela ya da dağınık bir çekmeceni düzenlemek

Hıı sen öyle san dur ben alternatif ödev vereyim sana
Beyaz eşyaların yüzünü silmek mesela ya da dağınık bir çekmeceni düzenlemek
Beyaz eşyalarımı silerim
Çekmecelere düzenleyici koydum minimalist de olunca dağılmıyor.
Bi tek vestiyere çare bulamadım orası hep dağınık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…