Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah ama benim evimde o kadar çok çamaşır yıkanıyor ki, 2 haftada 1 beni kurtarmaz zaten sık sık yapmam gerekir sık yıkadığım için. Birde tek seferde yorucu olmuyor mu
Biriktiriyorum çoğu zaman canım, Cumartesi geceleri yatmıyorum canım 2 haftada bir defa, bazen her hafta...sabaha kadar şiir dinleyerek ütü yapıyorum

Ay sonu geldi makarna da bitmiş.
Aslında dışardan yiyesim var. Çok özeniyorum pizza sipariş edenlere.
Benimki pizzayı sevmediği için
Canım ya diğer mesajı kaybettim burdan sorayım.
Kasılmalar nasıl merak ettim. Bir de oyun oynarken yemek yerken nasıl sorunlar görüyorsun ki. Emekliyor değil mi?

Canım ya diğer mesajı kaybettim burdan sorayım.
Kasılmalar nasıl merak ettim. Bir de oyun oynarken yemek yerken nasıl sorunlar görüyorsun ki. Emekliyor değil mi?
Emekliyor hatta ayakta durup adım bile atıyor.
Yemek yerken sırt üstü yatınca ancak rahat yutabiliyor. Ama sırt üstü yatmak istemiyor hanımefendi. Tabağa tekme atıyor, kaşığı çekip alıyor elimden.
Kasılması da sinirlendiği zaman ayaklarını dümdüz uzatıyor, bukemezsin ayağını. Yani çok hareketli ve huysuz demek istedim aslında.

Anladım canım hep öyle sandım ondan sordum

Tamam ilk defa bi ödevi otobüste yapcam

Nego ödev tamamdır 3 cantamıda bütün gereksizlerden ayikladim canım bugün eşim gece vardiyasına gideceği için mümkün olduğunca sakindi evimiz bu hafta böyle geçer artık hafif tempo ile size katılırım ben bu hafta

Katılamadım maratona ama sevdim ben bu işi...

Belli saatler arasını hergün maraton saati mı ilan etsek?

Yok kuzum ben el emeği şeyler yapmayı üretmeyi seviyorum, hobi amaçlı. Dikiş kursuna da gidicem nasip olursa, birde dikiş makinesi atarım kitaplarım, köşe koltuğum, hobi malzemelerim

yaaa benim de hobi odasi hayalim var hem de seninki gibi dikis makinesi alıp dikiş yapmak istiyorum. alacağım mekineyi bile belilerdim prova mankeni bile belli alacağım
ama benimki kütüphaneyle ortak olabilir

Kızlar evimin kapılarını beyaza boyatıyorum.

Mat beyaz mı olsun? Parlak beyaz mı? Karar veremedim.

Ne dersiniz, hangisi daha kullanışlı ve güzel durur?

parlak olunca ince cizikler parmak izleri vs çok göze batiyo. bide benat renkleri daha çok seviyorum daha dinlendirici dingin geliyo bana :)

direk beyaz yerine göz yormayacak beyaza yakın bi ton da seçebilirsin :)

Bugün pek bişey yapmadım ama sıcak beni mahfetti yaparken
Kahvaltı yaptım
Yatağımı topladım
Çamaşırları topladım
Katlayıp yerine koydum
Sepette ayrıca çamaşırlar vardı onları da hallettm
Çantamı boşalttım gereksiz şeyleri attım
Valizimin içini düzenledim
Evi toparladım
Kitaplığı komple indirdim tozunu aldım
Gereksiz soru bankaları falanlar filanlar hepsini çuvala koyup attım
Kitapları silip geri yerine koydum
Bibloları vazoları yıkadım
Evi dip köşe süpürüp sildim
Banyo önündeki paspası fırçalayıp iyice yıkadım
Ev geri dağıldı tekrar toparladım
Banyo yaptım
Duşakabin tarafını yıkadım
Birazdan yemek yicem
Sanırım kapanış

Nego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…