Misafirle ilgilenmek başlı başına bir iş zaten canımBen yine hiçbirşey yapamadım, 1 posta çamaşır yıkadım daha asamadım bile :)
Kayinvalidemin misafirleri kalabalıktı, yaşıt kızları topladım bize getirdim. Ben bugün hicbirsey yapamam daha, ancak gece yatarken kitap okuma ödevimi yapacagim. Herkese iyi akşamlar :)
Ellerine sağlık canımCanım eşim beni duraktan alırken akşam ezanı okunuyordu. 8-8.30 arası eve geldim yemek yedik masayı topladım. Tuvalet ve mutfak çöplerini boşalttım küçük oğlumun odasına ve yatak odamıza sinek kovucu taktım. Islak banyo paspaslarını değiştirdim. Bitmiş tuvalet kağıtlarının yerine yenilerini taktım. Evdeki çantaları temizledim.. biliyor Musun efooo negocum akşamları çok yorgun oluyordum bu kadar işi de senin gayretinle yapıyorum
Allah kolaylık versin canımBen de işten geldim yemek yaptım.oglani yikadim.sabah erken kalkip giyeceğim kıyafetleri utuleyecegim.allah hayırlısıyla Perşembe akşam iş cikisini gormek nasip etsin.cok amin.yarin oğlumun dogum günü.cuma akşam kutlayacagiz Allah nasip ederse.ne ara temizlik yapıp hazırlancamm bilmiyorum.herkese iyi geceler.
Günaydın canım..28 ağustos ödevi :
En az 4 parça ütü yapmak
Manevi ödev : Kendimizde beğenmediğimiz bir huyumuzu düşünmek, onu düzeltme yöntemlerini araştırmak.
@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
P Puddingmuf
yesa
D dstn33
28 ağustos ödevi :
En az 4 parça ütü yapmak
Manevi ödev : Kendimizde beğenmediğimiz bir huyumuzu düşünmek, onu düzeltme yöntemlerini araştırmak.
@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
P Puddingmuf
yesa
D dstn33
Utuyu yaptim 2parca oğlana 2 parça bana28 ağustos ödevi :
En az 4 parça ütü yapmak
@malii
yorgun anneanne
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Safsarisin
Anka
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
Eymenliakifli
kk birinci noteri
Handandandan
P Puddingmuf
yesa
D dstn33
Kolay gelsin ❤❤Günaydın
Temizlik icin yardımcı abla geldi,koltuklari siliyor, kurusun diye önce, perdeleri de çıkardı benlik bir durum yok kafa rahat ama o 4 parca ütüyü yapacağımdun baya ütüledim boyun fıtığım var mahvoldum devamini eşim yapti. Yapmaz olaydi
Zaten cok az kaldi 8 9 parça kadar.
Bugun yemek yapmam bu tantana da haliyle.
Canım ne oldu hayırdır, niye görmezden gelelim sakin ol. Nickini değişmiştin ondan da etiket yaptım seni gelmedinAğlayarak yazıyorum çok kötüyüm gözümün birisi şiş kapalı Allah rızası için bana yardım edin
Kuzum neden gözün şiş noldu sanaAğlayarak yazıyorum çok kötüyüm gözümün birisi şiş kapalı Allah rızası için bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?