Mat bence daha güzelKızlar evimin kapılarını beyaza boyatıyorum.
Mat beyaz mı olsun? Parlak beyaz mı? Karar veremedim.
Ne dersiniz, hangisi daha kullanışlı ve güzel durur?
Hafta sonu da yaparızBen işteydim katılamadım
Tamam canımNego ödev tamamdır 3 cantamıda bütün gereksizlerden ayikladim canım bugün eşim gece vardiyasına gideceği için mümkün olduğunca sakindi evimiz bu hafta böyle geçer artık hafif tempo ile size katılırım ben bu hafta
Her gün aynı saat fikri çoğunluk ne derse öyle olsun canım, günü istediği saati birbirinizi davet edebilirsinizKatılamadım maratona ama sevdim ben bu işi...
Belli saatler arasını hergün maraton saati mı ilan etsek?
Yaaa tahmin ediyorum makina modeliniyaaa benim de hobi odasi hayalim varhem de seninki gibi dikis makinesi alıp dikiş yapmak istiyorum. alacağım mekineyi bile belilerdim prova mankeni bile belli alacağım
ama benimki kütüphaneyle ortak olabilir
Kim koymuş canım?Canım ödev tamam... otobüste... kitap vardı çantamda kim koymuş deyip çıkarmıştım... ilahi bir el koymuş oysa ki negocuuuum
Ooo hayırlı evlat eline sağlıkBugün pek bişey yapmadım ama sıcak beni mahfetti yaparken
Kahvaltı yaptım
Yatağımı topladım
Çamaşırları topladım
Katlayıp yerine koydum
Sepette ayrıca çamaşırlar vardı onları da hallettm
Çantamı boşalttım gereksiz şeyleri attım
Valizimin içini düzenledim
Evi toparladım
Kitaplığı komple indirdim tozunu aldım
Gereksiz soru bankaları falanlar filanlar hepsini çuvala koyup attım
Kitapları silip geri yerine koydum
Bibloları vazoları yıkadım
Evi dip köşe süpürüp sildim
Banyo önündeki paspası fırçalayıp iyice yıkadım
Ev geri dağıldı tekrar toparladım
Banyo yaptım
Duşakabin tarafını yıkadım
Birazdan yemek yicem
Sanırım kapanış
Nego
Yaa sen böle diyince gaza geliyom kadın dur pilim bittiMat bence daha güzel
Hafta sonu da yaparızçalışan arkadaşlar akşam birbirini etiket yapıp maraton yapabilir yine canım
Tamam canım
Her gün aynı saat fikri çoğunluk ne derse öyle olsun canım, günü istediği saati birbirinizi davet edebilirsiniz
Yaaa tahmin ediyorum makina modelinikitaplıkka aynı olması daha güzel olur bence
Kim koymuş canım?
Ooo hayırlı evlat eline sağlık
Tamam canım bakayım güzel olmuş muyduGeçen sene youtube den bakıp yapmıştık. Sen de baksana. Çok güzel anlatılıyor videolarda.
Gel gel sayfanın amacı ne acaba hanım hanımYaa sen böle diyince gaza geliyom kadın dur pilim bitti
Canım hafta sonu sabah kahvaltı faslı uzun oluyor bizim, gün içinde bir yere gitmezsek yapıyorum anca iş.İnan bilmiyorum negocum garip bi şekilde kitap bu sabah çantanın içindeydi muhtemelen odayı temizlerken ben koydum. Bunun ilahi bir işaret olduğunu bilemedim yol da uzun iyi olurmuş halbuki...
Negocum sen Pazar sabah erken kalkıyorsun Pazar sabah yapalım ne dersin? Ayrıcaaaa bu Cumartesi de çalışmıyoruuuum gelsin maratonlar......
Mat bence daha güzel
Hafta sonu da yaparızçalışan arkadaşlar akşam birbirini etiket yapıp maraton yapabilir yine canım
Tamam canım
Her gün aynı saat fikri çoğunluk ne derse öyle olsun canım, günü istediği saati birbirinizi davet edebilirsiniz
Yaaa tahmin ediyorum makina modelinikitaplıkka aynı olması daha güzel olur bence
Kim koymuş canım?
Tamam hojaamGel gel sayfanın amacı ne acaba hanım hanım
Canım hafta sonu sabah kahvaltı faslı uzun oluyor bizim, gün içinde bir yere gitmezsek yapıyorum anca iş.
Başka yerde okusun o biri kitabınıhadi ya o kadar belli ediyo muyumsenden de hiç bisey kacmiyo heee N**** (Siyahi) pisküvim
işte sorun ben dikiş yaparken biri kitap okumak isterse çıkacak kaos
Ben TV ye bakayım biraz ne var ne yok, iyi geceler
6 kavanoz yaptık sadece bir tanesinin ağzı düzgün kapanmamış. Sadece o ekşimişti. Güzeldi yani. Aç, yika, kaynat, sonra istediğin şekilde yap.Tamam canım bakayım güzel olmuş muydu
Deneyeyim bakalım haftaya6 kavanoz yaptık sadece bir tanesinin ağzı düzgün kapanmamış. Sadece o ekşimişti. Güzeldi yani. Aç, yika, kaynat, sonra istediğin şekilde yap.
Beybisi senin bebiş nasılmış?Nego ödev tamamdır 3 cantamıda bütün gereksizlerden ayikladim canım bugün eşim gece vardiyasına gideceği için mümkün olduğunca sakindi evimiz bu hafta böyle geçer artık hafif tempo ile size katılırım ben bu hafta
Ben şu an aileler yarışıyoru seyrediyorum. Çok hoşuma gidiyor.Ben TV ye bakayım biraz ne var ne yok, iyi geceler
Şimdi burda bunlari konuşmak istemiyorum, öyle olmasi gerekti diyelimNiye kız? Üzüldüm. Ne güzel hallediyorduk işlerimizi .
Iyimis canim çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı herşey olması gerektiği gibiBeybisi senin bebiş nasılmış?
Canım eşim beni duraktan alırken akşam ezanı okunuyordu. 8-8.30 arası eve geldim yemek yedik masayı topladım. Tuvalet ve mutfak çöplerini boşalttım küçük oğlumun odasına ve yatak odamıza sinek kovucu taktım. Islak banyo paspaslarını değiştirdim. Bitmiş tuvalet kağıtlarının yerine yenilerini taktım. Evdeki çantaları temizledim.. biliyor Musun efooo negocum akşamları çok yorgun oluyordum bu kadar işi de senin gayretinle yapıyorumMat bence daha güzel
Tamam canım
Kim koymuş canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?