Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar evimin kapılarını beyaza boyatıyorum.

Mat beyaz mı olsun? Parlak beyaz mı? Karar veremedim.

Ne dersiniz, hangisi daha kullanışlı ve güzel durur?
Mat bence daha güzel
Ben işteydim katılamadım
Hafta sonu da yaparız çalışan arkadaşlar akşam birbirini etiket yapıp maraton yapabilir yine canım
Tamam canım
Katılamadım maratona ama sevdim ben bu işi...

Belli saatler arasını hergün maraton saati mı ilan etsek?
Her gün aynı saat fikri çoğunluk ne derse öyle olsun canım, günü istediği saati birbirinizi davet edebilirsiniz
yaaa benim de hobi odasi hayalim var hem de seninki gibi dikis makinesi alıp dikiş yapmak istiyorum. alacağım mekineyi bile belilerdim prova mankeni bile belli alacağım
ama benimki kütüphaneyle ortak olabilir
Yaaa tahmin ediyorum makina modelini kitaplıkka aynı olması daha güzel olur bence
Canım ödev tamam... otobüste... kitap vardı çantamda kim koymuş deyip çıkarmıştım... ilahi bir el koymuş oysa ki negocuuuum
Kim koymuş canım?
Ooo hayırlı evlat eline sağlık

Yaa sen böle diyince gaza geliyom kadın dur pilim bitti

İnan bilmiyorum negocum garip bi şekilde kitap bu sabah çantanın içindeydi muhtemelen odayı temizlerken ben koydum. Bunun ilahi bir işaret olduğunu bilemedim yol da uzun iyi olurmuş halbuki...
Negocum sen Pazar sabah erken kalkıyorsun Pazar sabah yapalım ne dersin? Ayrıcaaaa bu Cumartesi de çalışmıyoruuuum gelsin maratonlar......

Yaa sen böle diyince gaza geliyom kadın dur pilim bitti
Gel gel sayfanın amacı ne acaba hanım hanım
Canım hafta sonu sabah kahvaltı faslı uzun oluyor bizim, gün içinde bir yere gitmezsek yapıyorum anca iş.

hadi ya o kadar belli ediyo muyum senden de hiç bisey kacmiyo heee N**** (Siyahi) pisküvim

işte sorun ben dikiş yaparken biri kitap okumak isterse çıkacak kaos

hadi ya o kadar belli ediyo muyum senden de hiç bisey kacmiyo heee N**** (Siyahi) pisküvim

işte sorun ben dikiş yaparken biri kitap okumak isterse çıkacak kaos
Başka yerde okusun o biri kitabını kitabını al ve sessizce burayı terket de

Ben yine hiçbirşey yapamadım, 1 posta çamaşır yıkadım daha asamadım bile :)
Kayinvalidemin misafirleri kalabalıktı, yaşıt kızları topladım bize getirdim. Ben bugün hicbirsey yapamam daha, ancak gece yatarken kitap okuma ödevimi yapacagim. Herkese iyi akşamlar :)

Tamam canım bakayım güzel olmuş muydu
6 kavanoz yaptık sadece bir tanesinin ağzı düzgün kapanmamış. Sadece o ekşimişti. Güzeldi yani. Aç, yika, kaynat, sonra istediğin şekilde yap.

Beybisi senin bebiş nasılmış?

Canım eşim beni duraktan alırken akşam ezanı okunuyordu. 8-8.30 arası eve geldim yemek yedik masayı topladım. Tuvalet ve mutfak çöplerini boşalttım küçük oğlumun odasına ve yatak odamıza sinek kovucu taktım. Islak banyo paspaslarını değiştirdim. Bitmiş tuvalet kağıtlarının yerine yenilerini taktım. Evdeki çantaları temizledim.. biliyor Musun efooo negocum akşamları çok yorgun oluyordum bu kadar işi de senin gayretinle yapıyorum

Ben de işten geldim yemek yaptım.oglani yikadim.sabah erken kalkip giyeceğim kıyafetleri utuleyecegim.allah hayırlısıyla Perşembe akşam iş cikisini gormek nasip etsin.cok amin.yarin oğlumun dogum günü.cuma akşam kutlayacagiz Allah nasip ederse.ne ara temizlik yapıp hazırlancamm bilmiyorum.herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…