- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Apartmanda yaşamak zorunda olmanın sıkıntıları işteKızlar hepinizin ellerine sağlık. Kolay gelsin.
Bizim de üst kattan banyoya su damlıyor. Yaşlı dede ve nine yaşıyor. Ama çocuklarının geldiğini biliyorum.. Gittim söyledim. Oğlu açtı ninenin. Bana diyor ki " ev sahibini arayayım.ona göre usta getiririm. " ev sahibi yurt dışında bu arada. Şaşırdım kaldım daha bir şey diyemedim. Ama anladım ki bunlar yaptırmayacak. Eşimi aradım ki akşam gelirken usta getirsin diye. Daha beni dinlemeden saydırmaya başladı " ben şu anda ne yapabilirim? Cagirsinlar usta gelsin yapsın " sadece eve gelirken usta getir, senden şu an bir şey istemiyorum, dedim.
Ona da sinir oldum.
Düşünüyorum da ben mi tuhafım etrafımdakiler mi tuhaf
Çok teşekkür ederim canim,Allah razı olsunD e f n e Allah nice, sağlıklı, sıhhatli,mutlu bir ömür nasip etsin eşinle ve çocuklarınla.
Tuhaf olan senin üstteki komşun canım. Ev sahibi neyapsın ta ordan beri? Bizim kiracı çoğu şeyi kendisi yapıyor. Aynı zamanda bende kiracıyım hiç ev sahibine birşey minnet etmem,alt katımda olmasına rağmen kendimiz yaparız. Kocana hiç takılma, başı kalabalıktır veya işinin yoğun anına denk gelmiştir,akşam yüzyüze anlatırsın. Adamlarda nerde öyle nezaket zaten..Kızlar hepinizin ellerine sağlık. Kolay gelsin.
Bizim de üst kattan banyoya su damlıyor. Yaşlı dede ve nine yaşıyor. Ama çocuklarının geldiğini biliyorum.. Gittim söyledim. Oğlu açtı ninenin. Bana diyor ki " ev sahibini arayayım.ona göre usta getiririm. " ev sahibi yurt dışında bu arada. Şaşırdım kaldım daha bir şey diyemedim. Ama anladım ki bunlar yaptırmayacak. Eşimi aradım ki akşam gelirken usta getirsin diye. Daha beni dinlemeden saydırmaya başladı " ben şu anda ne yapabilirim? Cagirsinlar usta gelsin yapsın " sadece eve gelirken usta getir, senden şu an bir şey istemiyorum, dedim.
Ona da sinir oldum.
Düşünüyorum da ben mi tuhafım etrafımdakiler mi tuhaf
Canım keyfin yorgunluktan mı yok başka bir şey mi olduMerhaba kizlar nasilsiniz?
Benim misafirlerim yeni gitti. Ayakta zor duruyorum dunden beri. Sabah evi supurup sildim, balkonu yikadim. Kahvaltiya geldi misafirler. Oyle iste...
Hic keyfim yok.. Hepinize kolay gelsin
niye kendini bu kadar ezdiriyorsun kiAilesi yok maddi birikimi yok diye düğünü ailem yaptı evimin eşyalarını ailem aldı
Niye evlendin niye oldu bilmiyorum kader diyebiliyorum benim mesleğim var ama aranmazsan çalışamazsın dedi tamam dedim
Bayramda her ailemin yanına gidişimizde demediğini bırakmadı ama onların yüzüne öyle gülüyor ki ailem onu çok iyi zannediyorlar
Babam borçlarımızı ödedi her geldiğinde market alışverişinizi yaptı tek bir kelime etmediler damatlarına sadece biz mutlu olalım diye çabaladılar ama ilk günden beri ben hiç mutlu değilim öyle bir psikolojiye soktu ki hata yapicam diye korkuyorum sabah ilk alarma uyanmadım alarmı erteledim diye demediğini bırakmadı
Canım keyfin yorgunluktan mı yok başka bir şey mi oldu
yok canim, yorgun degilim aksine gelmeleri iyi oldu kafam dagildi.
Annem aklimda dunden beri, yarin kizimin dogum gunu ya, gecen sene bugun beraberdik. Onlar geliyor aklima.
Bir de kargo gelmis az once, kizima dogum gunu hediyesi. Annemin esi yollamis
Anneannesinden kuzusuna hediye diye.
Ona uzuldum cok. Oyle yani
Elimden gelse gidip gecekonduda yaşayacağım.Apartmanda yaşamak zorunda olmanın sıkıntıları işte
Usta çağırmak bu kadar zor bir şey galibaTuhaf olan senin üstteki komşun canım. Ev sahibi neyapsın ta ordan beri? Bizim kiracı çoğu şeyi kendisi yapıyor. Aynı zamanda bende kiracıyım hiç ev sahibine birşey minnet etmem,alt katımda olmasına rağmen kendimiz yaparız. Kocana hiç takılma, başı kalabalıktır veya işinin yoğun anına denk gelmiştir,akşam yüzyüze anlatırsın. Adamlarda nerde öyle nezaket zaten.
Nedir ki canımyok canim, yorgun degilim aksine gelmeleri iyi oldu kafam dagildi.
Annem aklimda dunden beri, yarin kizimin dogum gunu ya, gecen sene bugun beraberdik. Onlar geliyor aklima.
Nedir ki canımmekanı cennet olsun anneciğinin
İçim acıdı resmen Allah sabır versin sana, annecğine de rahmet eylesinyok canim, yorgun degilim aksine gelmeleri iyi oldu kafam dagildi.
İçim acıdı resmen Allah sabır versin sana, annecğine de rahmet eylesin
Ne kadar ince düşünceliymiş...kizimla annemin 2 tane fotografi var sadece, bebegim 15 gunluk olana kadar gorebildi sadece annem cunku. Onlari cerceveletmis, birkac kiyafet, giysi var. Annemin gencligindeki hatira defteri var. Onlari hazirlatip kutu yapmis sagolsun..
Eline sağlık canımBen de kahvalti fasli mutfagi topla bulaşık makinesini temizledim lavaboyu tezgahi yikadim musluklari parlattim çamaşır makinesini calistirdim daha cok isim var henuz ütüyü yapamadim is yapmaya devam
Eline sağlık canımGünün ödevi tamam ütü yapıldı
Çamaşır asıldı ortalık toplandı wc lavabo dusakabin temizlendi akşama misafir hazırlığı yapıldı
Sanırım tüm maddeler tamam :
Aynen öyle erteledikçe ağırlık çöküyorBanyowc hala duruyor yarım kitap okudum nerdeyse hiçte kalkasım yok. Zamanında yapmadımmı o iş akşama kadar bekliyorçocukları yıkamam lazım ama öylece uzanıp tembellik yapasım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?