Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar hepinizin ellerine sağlık. Kolay gelsin.

Bizim de üst kattan banyoya su damlıyor. Yaşlı dede ve nine yaşıyor. Ama çocuklarının geldiğini biliyorum.. Gittim söyledim. Oğlu açtı ninenin. Bana diyor ki " ev sahibini arayayım. ona göre usta getiririm. " ev sahibi yurt dışında bu arada. Şaşırdım kaldım daha bir şey diyemedim. Ama anladım ki bunlar yaptırmayacak. Eşimi aradım ki akşam gelirken usta getirsin diye. Daha beni dinlemeden saydırmaya başladı " ben şu anda ne yapabilirim? Cagirsinlar usta gelsin yapsın " sadece eve gelirken usta getir, senden şu an bir şey istemiyorum, dedim.
Ona da sinir oldum.
Düşünüyorum da ben mi tuhafım etrafımdakiler mi tuhaf

Apartmanda yaşamak zorunda olmanın sıkıntıları işte

D e f n e Allah nice, sağlıklı, sıhhatli,mutlu bir ömür nasip etsin eşinle ve çocuklarınla.
Çok teşekkür ederim canim,Allah razı olsun
Tuhaf olan senin üstteki komşun canım. Ev sahibi neyapsın ta ordan beri? Bizim kiracı çoğu şeyi kendisi yapıyor. Aynı zamanda bende kiracıyım hiç ev sahibine birşey minnet etmem,alt katımda olmasına rağmen kendimiz yaparız. Kocana hiç takılma, başı kalabalıktır veya işinin yoğun anına denk gelmiştir,akşam yüzyüze anlatırsın. Adamlarda nerde öyle nezaket zaten..

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Benim misafirlerim yeni gitti. Ayakta zor duruyorum dunden beri. Sabah evi supurup sildim, balkonu yikadim. Kahvaltiya geldi misafirler. Oyle iste...
Hic keyfim yok.. Hepinize kolay gelsin
Canım keyfin yorgunluktan mı yok başka bir şey mi oldu

niye kendini bu kadar ezdiriyorsun ki
ailen senin için yaptığı tüm fedakarlık varsa eşiniz ailenize kötülüyorsa sus senin ailen ne yaptı senin için de.. benim ailemimn hakkında bu kadar konuşamazsin de emegi var de.
güçlü ol. ki senden korksun.

Canım keyfin yorgunluktan mı yok başka bir şey mi oldu

yok canim, yorgun degilim aksine gelmeleri iyi oldu kafam dagildi.
Annem aklimda dunden beri, yarin kizimin dogum gunu ya, gecen sene bugun beraberdik. Onlar geliyor aklima.

Bir de kargo gelmis az once, kizima dogum gunu hediyesi. Annemin esi yollamis
Anneannesinden kuzusuna hediye diye.
Ona uzuldum cok. Oyle yani

Apartmanda yaşamak zorunda olmanın sıkıntıları işte
Elimden gelse gidip gecekonduda yaşayacağım.
Usta çağırmak bu kadar zor bir şey galiba
Tanıdığımız bir usta var da çok yoğun. gündüzden arasın, akşam ararsa gelmez diye aramasını istedim aslında.

Nedir ki canım mekanı cennet olsun anneciğinin

Nedir ki canım mekanı cennet olsun anneciğinin

kizimla annemin 2 tane fotografi var sadece, bebegim 15 gunluk olana kadar gorebildi sadece annem cunku. Onlari cerceveletmis, birkac kiyafet, giysi var. Annemin gencligindeki hatira defteri var. Onlari hazirlatip kutu yapmis sagolsun..

İçim acıdı resmen Allah sabır versin sana, annecğine de rahmet eylesin

kizimla annemin 2 tane fotografi var sadece, bebegim 15 gunluk olana kadar gorebildi sadece annem cunku. Onlari cerceveletmis, birkac kiyafet, giysi var. Annemin gencligindeki hatira defteri var. Onlari hazirlatip kutu yapmis sagolsun..
Ne kadar ince düşünceliymiş...

Ben de kahvalti fasli mutfagi topla bulaşık makinesini temizledim lavaboyu tezgahi yikadim musluklari parlattim çamaşır makinesini calistirdim daha cok isim var henuz ütüyü yapamadim is yapmaya devam
Eline sağlık canım
Günün ödevi tamam ütü yapıldı
Çamaşır asıldı ortalık toplandı wc lavabo dusakabin temizlendi akşama misafir hazırlığı yapıldı

Sanırım tüm maddeler tamam :
Eline sağlık canım
Banyowc hala duruyor yarım kitap okudum nerdeyse hiçte kalkasım yok. Zamanında yapmadımmı o iş akşama kadar bekliyor çocukları yıkamam lazım ama öylece uzanıp tembellik yapasım var..
Aynen öyle erteledikçe ağırlık çöküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…