- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bizim,yani kp .Kira mı sizin mi?
İptal ettikleri odayı ne yapmışlar?
Diğer odalar geniş olmuş ama bir oda eksik ve sen ikinciye hamilesin.Bizim,yani kp .
Diğer odaların üstüne eklemisler..
En az iki haftaSen bu hafta muafsın
Elinize sağlık
Eline sağlık canım
Ayy susuzluk çok fena ya
Hayırlı yolculuklar
Canım vefat mı etti anlamadım kusura bakma
Allah rahmet eylesin
Çok güvenme benceEn az iki hafta
Beni baya goturur bu temizlik
Değil mi ama? Bir gün önce temizlenen ev ertesi gün ne hale geliyor.Çok güvenme bence
Aynen ya sanki yerleri silmemiş toz almamışız gibi oluyorDeğil mi ama? Bir gün önce temizlenen ev ertesi gün ne hale geliyor.
Kiz toz almadan durulur mu her yer esiyor tozu kumuÇok güvenme bence
Temizlenmemos hale geliyor baya bayaDeğil mi ama? Bir gün önce temizlenen ev ertesi gün ne hale geliyor.
Haaa ince işleri diyorsun, taaaam o zamanKiz toz almadan durulur mu her yer esiyor tozu kumu
Ince is ellemem
Zaten su perdeler halilar da gelse rahatlicam
Ayyy ben evi supurmeden silmeden duramam kiHaaa ince işleri diyorsun, taaaam o zaman
Delii ya aynı benAyyy ben evi supurmeden silmeden duramam ki
Simdi bi de yeni tasindik yaaa iyice temizligin cilkini cikaririm
Kiiiizzz bizd3 de var bir cuval biber annemde yani daha elimizi suremedikKışlık hazırlık bitti dedim oh dedim tamam dedim
Kocamın aldığı biberler kalın olduğu için çürümüş, kp şimdi yeni biber getirdi, biber siz kalma dedi, bööööö kalsaydım iyiydi alma baba dediydim
Şimdi yine biber yapıcam
Öbürüne kocam yardım etmişti, şimdi küsüm yardım da istemem hıhKiiiizzz bizd3 de var bir cuval biber annemde yani daha elimizi suremedik
Valla biber cok iskence gbi yaaa off
Misagr icin biber mo kurutulur madem kimse yemiyor neden yapionz o kdr biberÖbürüne kocam yardım etmişti, şimdi küsüm yardım da istemem hıh
Misafir için kurutuyorum, evde benden başka yiyen de yok ha
Hiç yardıma gelmeyin siz hıh öyle oturun evde
Ama böyle de elinin altında çeşit oluyorMisagr icin biber mo kurutulur madem kimse yemiyor neden yapionz o kdr biber
Kiz canim.cikmis bir haftadir bak beni muaf tutman lazmHiç yardıma gelmeyin siz hıh öyle oturun evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?