Hııı çık sığıl cıınımkolay gelsin caniiim :) ben acayip yoruldum, gezdik geldik kızımla. Yoksa yardim ederdim emin ol
Hiç de dayanamıyorum tamam affettimKiz canim.cikmis bir haftadir bak beni muaf tutman lazm
O zaman o coraplar cikacak biberler dizilecekAma böyle de elinin altında çeşit oluyor
Hııı çık sığıl cıınım
Geçireyim eldivenlerimi de oram buram yanmasınO zaman o coraplar cikacak biberler dizilecek
Hahahaha
A ha ha yok yav estağfurullahhahahah ufff snn be slk diyeceksin sandım birden
Kiz ben bir gun oyle felaket aci biber dogramisim ciplak ellr nereme dokunsam yandiydim.uf uf uf diye diye gezdim bir haftaGeçireyim eldivenlerimi de oram buram yanmasıntokat biberi malum
Mesela nerene dokundunKiz ben bir gun oyle felaket aci biber dogramisim ciplak ellr nereme dokunsam yandiydim.uf uf uf diye diye gezdim bir hafta
Hım çok masumaneGozume
Himmmmmm neymis o merklandikHım çok masumane
Çocukluk anım geldi aklıma komşu teyze ve biberden yanması
Kime sinirlendin samdanm.soyle indirelim.asaaaaaben bugün disardaydim hiç bisey yapamadim negomakşam çocuk uyuyunca yapcam inşallah
bugün baya canım sıkıldı. hala da sinirliyim. bu sinirle baya is yaparim ben
Bende seni etiketleyecektim, yaptığım işleri yazdıktan sonra ortadan kaybolan samdan flaş flaş flaş diyeben bugün disardaydim hiç bisey yapamadim negomakşam çocuk uyuyunca yapcam inşallah
bugün baya canım sıkıldı. hala da sinirliyim. bu sinirle baya is yaparim ben
Anladın sen onuHimmmmmm neymis o merklandik
Anlamisimdir kesinAnladın sen onu
kayınpederime rossum :)Kime sinirlendin samdanm.soyle indirelim.asaaaaa
Cok cabuk kapmissin rosslu saatlerekayınpederime rossum :)
bize borcu var emekli olunca vercek. iki buçuk senedir adam emekli olmuyo.
en son dedik emekli ol kredi cek al yazligini yardim etcez biz sana tamam eylülde olcam dedi. bizim de ben ise donene kadar çok masrafimiz olcak iki üç ay... neyse bugün konuştuk bu kez de ekime sarkitmis
artık cinnet gecircem ya insan bu kadar yüzsüz düşüncesiz olur mu ya
ar damarlari çatlamış. bi kere de sormuyolar biseye ihtiyaciniz var mi sizin ev kiraniz yüksek ev krediniz var falan diye.
ona sinirlendim işte rosla dertli saatlercim
Hem de ne kötü , mutfağım kocaman , yatak odam oturma odam aynı şekil... Saçmalık...Diğer odalar geniş olmuş ama bir oda eksik ve sen ikinciye hamilesin.
Biraz kötü olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?