- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
İnşallah coooook güzel bir evd taşınırsın canım.Hem de ne kötü , mutfağım kocaman , yatak odam oturma odam aynı şekil... Saçmalık...
Ben buraya gelmek istemiyordum aslında hiç ilgilenmedim...
Cok
Cok cabuk kapmissin rosslu saatlere
Valla ne diyeyim.kuzum hem isine kosmazlar sormazlar napiorsun demezler bir de uzerine ilgi alaka beklerler
Valla acik konusayim senin kp o paranin ustune yatti verecegini hic sanmiyorm verecek olan şimdiye kadr verirdi
Kızlar çiğ şekilde domates koyuyor musunuz buzluğa..
Aklıma geldi de acaba nasıl oluyor dedim..ben robottan geciriyorum. ağzı kilitli küçük kuruyemiş poşetleri oluyo kinalarda cerez dagitirlar hani. onlarin içine koyuyorum. tan bir yemeklik oluyo canım. kokma vs de olmuyo
Aklıma geldi de acaba nasıl oluyor dedim..
Bunu deniyeyim tek kullanımlık
İyiymiş gerçekten.. az önce iki seferlik biber dolması attim buzluğa.aynen ben biberi menemenlik dograyip kizartiyorum poşetliyorum. biraz biber iki poşet domates gayet cabuk az menemen oluyotam tembel isi
İyiymiş gerçekten.. az önce iki seferlik biber dolması attim buzluğa.
Doğum zamanı elimin altında hazır olsun istiyorum..
Yalnız olunca da iyi olur.valla ben tika basa doldurmuştum iyi ki de yapmisim. hem güzel beslendim hem vakitten tasarruf canim :)
Yalnız olunca da iyi olur.
Öyle tıka basa dolduramam da buzlugum fazla büyük değil..
Ama yiyeceğim şeyleri atmak istiyorum..
Ben börek kek poğaça falan atıyorum. Aslında bir düzen tutursam içine iyi olacak. O zamana dolma sarıp atmayı düşünüyorum..benimki de küçük ama baya aliyo yine de:) ben börek de çok koydum sarip. ikiser üçer yiyodum sabahlari ugrasmadan :)
aynen sevdiğin şeyleri koy zaten
ilk bebegin mi :)
Ben börek kek poğaça falan atıyorum. Aslında bir düzen tutursam içine iyi olacak. O zamana dolma sarıp atmayı düşünüyorum..
Yok canım ikinci olacak insaAllah..
İlkinde burnumdan getirdiler. Allah nasip ederse bu seferkinde kimseye minnet etmek istemiyorum.. hoş ilkinde de etmedim ama
Evet ben hep çiğ koyuyorum, doğrayıp porsiyonlukKızlar çiğ şekilde domates koyuyor musunuz buzluğa..
Bende şuan hesaplıyodumbenim de seninki gibi kış bebegiydi:) yeşil fasulye çok koymuştum. hesapladim ben hep :) haftada bir yeşil fasulye yeriz dedim mesela
borekleri sekizerli paketlemistim. sulukofte koymustum. yarım kilo kiymaya bı çay bardağı bulgurla yaptım o yüzden rahat yemistim :)
yemekleri simdi fazla yapıp konserveleyebilirsin :) o da güzel kolay oluyo.
etli türlü koymuştum ben :)
Benmde en sevdigim saaten sevdiğim proğram rossla dertli saatlerhiç kaçırmam
şu an verecek parasi yok kuzum emekli ikramiyesinden verecek. yatmaz üstüne verir de.benim param pul oldu ücretsiz izinde rahat oluyum diye koydum kenara sersefil geçti ücretsiz iznim...
verse de vermese de artık bi faydasi olmicak maalesef
o kadar rahat ve piskinler ki sinir oluyorum ya.
atandim atanali daha bugün gittim bi kot pantolon aldim kendimeben sürünüyorum evde okuyan oğlu var su gibi para harciyo
nalet gitsin Allah büyük ne deyim
Benmde en sevdigim saat
Valla kuzum ins verirler ama bu tarz seyler geciyor da sen senden geciyorsun maalesef
Oyke deme yeter versin bir isine yarar
Simdi alamadiklarini o para gelince alirsin ya da kenara koyarsin bir de boyle dusun
Bende şuan hesaplıyodum
Taze fasulye sevmiyorum buzlukta...
Aslında yemekleri konserve yapmak çok iyi fikirmis..
Halilar yok dahaişte sene 2017 dolar 3 tl biz o paraya dolar altin ve euro alcaktik sepet yapacaktık rossüstünden bide enflasyon geçti
ama doğru diyosun tabiki. bakalım artık ne olacak
sen naptın bakayim :) evin işleri de bitmis ne güzel :) bugün filmi izle artık emimerak ediyorum senin youmlarini
Çok mantıklı ya..böyle şimdi yemek yaptıkça litrelik kavanozlara koyarsin :) size yeter yanina çorba veya pilav yapınca :)
tavuk haslayip didikleyip koyduğum da oldu :) pilavin suyu kaynayinca uzerine koyuveriyodum isinip çözülüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?