Düzenli Evimiz & Hayatımız

Son ödevleri göndermiş öğretmen 1 haftadır yapmıyor yine. Dedim bitirelim ben süpürmeden.
Bizim bir İngilizce son ünite kaldı onu yaptırıcam, konu anlatım videoları da izleriz tamam. Şükür tatil geldi
Biz yolculuktayız memlekete gidiyoruz, ama gene katılmaya çalışıcam buradaki görevlere çünkü anne evi temizliği
Hayırlı yolculuklar
Allah kurtarsın bacım
Temmuzda ben de İstanbul'a gideceğim. Paten kayarım akşamları, ablamla yürüyüş yaparım spor niyetine nedem
Mia gibi olur nye olmasın
Makinem geldi, şuan ki modum Gülazer
Oo hayırlı olsun

Bizim bir İngilizce son ünite kaldı onu yaptırıcam, konu anlatım videoları da izleriz tamam. Şükür tatil geldi

Hayırlı yolculuklar

Mia gibi olur nye olmasın

Oo hayırlı olsun
Mia kim ayıptır sorması, az cahil kaldım

Sağol canım Gelir gelmez denedim, evyenin kenarlarından orada olduğundan haberim dahi olmayan pis pis sular çıkardı

Mia kim ayıptır sorması, az cahil kaldım

Sağol canım Gelir gelmez denedim, evyenin kenarlarından orada olduğundan haberim dahi olmayan pis pis sular çıkardı
Ayy mia ne acep
Spor yazmıştım ben
Hadi güle güle kullan

Ayy mia ne acep
Spor yazmıştım ben
Hadi güle güle kullan
Ben de diyorum mia ne
İnşaallah güle güle kullanırım canım Hepinizi yoldan çıkartıp bundan aldırma planlarım var

M I N E R V A buharı karnımıza tutsak yağlarıda eritir mi?
Hiç bunu düşünen oldumu acaba?
Hacamat yapan ablaya sormuştum ben hani büyükçe bi kapla karnıma yapsak nasıl olur diye
dezenfektan işine dönmüş sanki bu

M I N E R V A buharı karnımıza tutsak yağlarıda eritir mi?
Hiç bunu düşünen oldumu acaba?
Hacamat yapan ablaya sormuştum ben hani büyükçe bi kapla karnıma yapsak nasıl olur diye
Şahsen bezi çıkarırken ayağıma birkaç damla sıcak su damlattıktan sonra önermiyorum
İtiraf ediyorum alırken, ben bunu yüzüme bile tutar gözenekleri açarım, hayalleri kuruyordum.

kk birinci noteri Filtre kahve sonrası bildiriyorum hazzı mikemmel

offf çok güzel demiiii

bi french press almam lazım artık. cidden çok güzel oluyo. ben de is yerinde içiyorum bazen :)
canımı cektiriyon bonus elimde de gold var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…