Günaydın canımGünaydin kizlar
2makinalik çamaşirim var gece kuruyan sepette zaten,gerisini de yaparık
Belim de iptal bugün itibariyle, spor yapabilirim umarımDaha iş yap sen
Günaydın, ben bugün dışarıda olacağım gelince inşaallah yaparım18 haziran ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Poşet koyduğumuz yeri düzenlemek
Çamaşır katlamak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@jnci
Günaydın canımGünaydın, ben bugün dışarıda olacağım gelince inşaallah yaparım
Bayağı çamaşır birikmişti
Dün gece yarısına kadar alt katta makineyle dolandım. Kapıları buharla sildi eşim çıkan kiri anlatamam.Herif bana, ben ona bakışıp durduk. Yeni sildiğim kapılar
Günaydın canım
Sen dışarı mı çıkacaksınız
İyi bari kocan iyi ki aldık der
Günaydın18 haziran ödevi
Çamaşır katlamak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@jnci
Herkeste bel ağrısı var bu ara salgın gibi yeminleBelim de iptal bugün itibariyle, spor yapabilirim umarım
Evet, ikizler 10 küçüğüm 9 yaşında, dışarı çıktığımda birkaç tane de onlara yönelik kitaplar almayı düşünüyorum bakalım araştırmadım henüz.Eline sağlık canım
Eline sağlık
Seninkiler büyüktü dimi, sureler kolay onların yarısını biliyor benim ki bakalım bu yaz hepsini öğretirim, onları da hep ezberlemişti ah ah.
YouTube da videolar var baktım onlarla öğreticem, evde ki çalışma kağıtlarını da değerlendiririm olur inşallah.
Eline sağlık canım
Sabah kalkamadım yerimden birkaç dakikaHerkeste bel ağrısı var bu ara salgın gibi yeminle
Catal kasik yeri düzgün. Çamaşır katlama ve poşet çekmecesini düzeltmeyi seçiyorum18 haziran ödevi
Çamaşır katlamak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@jnci
Bugün iki sınavım var sabah evi derleyip toplayıp çıktım seni anarak dua beklerim canım. Haftaya bugün rahatlıyorum18 haziran ödevi
Çamaşır katlamak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@jnci
Oğlum sabah tumkasikligi yere indirdi bizde kasikligi bulunduğu yeri falan hep temizledik nego artık oğlumla mi çalışıyorsun18 haziran ödevi
Çamaşır katlamak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@Bayan X diyeceksiniz
@slnkhrmn008
blondemary
@Yagber42
E Elif_Eylul
@jnci
Kolay gelsin canım
Küçük kızımın iki yaş aşısı var, sağlık ocağına gideceğim. Öğlen birde büyüğünün mezuniyet provası var, okula götüreceğim öğlen.
Akşam boyunca bozuk plak gibi, biz bunu daha önce niye almamışız ya, deyip durdu sivri.
Kolay gelsin canımGünaydıııın
Bugün biz şehir dışında olucaz yarın öğlen dönücez. Şimdi eşim almaya gelene kadar evi toparlıyorum dün astığım çamaşırları katlayayım sonra hazırlanayımyani çamaşır katlama ödevine talibim diğer yerler düzenli zaten oleeey
Kolay gelsin canımGünaydın ☺
Poşetlerim toplu. Çamaşırlarım katlı yerleşecek ve yenileri yıkanacak. Ama kaşıklığı düzenlesem iyi olacak
Yoğun ev işi yapınca kaçınılmaz artık bende :/Herkeste bel ağrısı var bu ara salgın gibi yeminle
Kolay gelsin canımGünaydın,
genel temizliğe giriştiğim için tüm odalardan topladığım masa-fiskos örtüleri ve danteller var yıkanacak- ütülenecek- serilecek. Onları yapayım ben bugün. Diğer yerler düzenli, çamaşırları da dün katlayıp yerleştirmiştim.
İnşaallah canımEvet, ikizler 10 küçüğüm 9 yaşında, dışarı çıktığımda birkaç tane de onlara yönelik kitaplar almayı düşünüyorum bakalım araştırmadım henüz.
Halledersin sen, zaten önceden de biliyorlarmış, etkinlikleri de eğlenceli bir hale getirdin mi tamamdır bu iş
Kolay gelsin canımCatal kasik yeri düzgün. Çamaşır katlama ve poşet çekmecesini düzeltmeyi seçiyorum
Allah kolaylık versin canımBugün iki sınavım var sabah evi derleyip toplayıp çıktım seni anarak dua beklerim canım. Haftaya bugün rahatlıyorum
Kendimden şüphe ettireceksiniz artıkOğlum sabah tumkasikligi yere indirdi bizde kasikligi bulunduğu yeri falan hep temizledik nego artık oğlumla mi çalışıyorsun
nasıl mı?
birçok kez kendinden ödün veriyorsun, yaptıkların görülmüyor, sürekli suçlanıyorsun çeşitli sebeplerden, farklı şekillerde itham ediliyorsun, bunlara karşı sen tepki verirsen "hafta ruhlu" oluyorsun.
tekrar çabalıyorsun, "nerde hata yapıyorum" diyorsun, düzeltmeye çalışıyorsun, her şey yine alt üst...
yine "hasta" sen oluyorsun, doktora gönderiliyorsun. veriliyor ilaçlar. içiyorsun, her şeye tamam diyorsun. AMA YİNE HER ŞEY ALT ÜST.
İşte tam bu sırada bir aydınlanma
lan diyosun ben çabalasam da aynı çabalamasam da. o zaman neden ilaç içen ben, doktora giden ben.
sonrasında "dünya yansa umrunda olmuyor"
çünkü herkes kendi bacağından asılıyor, kimse kimseyi omuzlamıyor, haydi kalk diyen yok, dürten yok. herkes "ne halin varsa gör" havasında.
takmayacaksın.
GünaydınGünaydın ❤
Dün daha uğrayamadım 3 saatim mutfakta geçti bugününde yemeğini yaptım yendi içildi bi telefonla işler yine kaldı.
Bi mutfağı topladım süpürdüm o kadar.
Eltime gittim oğlunun doğum günüydü ordanda geç geldim.
Sabah kahvaltimi yaptim,bulasiklari yerleştirip calistirdim,2makina çamaşırları katladim dolaplara yerleştirdim,bebe kalkti ona kahvaltı sonrasi bulasiklari bitti dolaba yerleştirdim büyük bebeler kalktı onlara kahvaltibıkkınlık geldi sanirim
Kahve yapip ictim simdi süpürüp silcem yemege giriscem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?