Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anne evimdeyim ama ufak tefek boş durmuyorum

Akşama ne yapacaksınız?
Göğüs ve mısır gevreği alıp, çıtır tavuk topları, patates kızartması, peynirli makarna ve tavuk çorbası nasıl olur? Çok mu tavuk oldu?

Bizde haşlanmış tavık diyet tavığı
Tavuk çorbasını yaylaya çevirebilirsin belki tavuklu yayla çorbası yada tarhana çok güzel oluyo

Akşama ne yapacaksınız?
Göğüs ve mısır gevreği alıp, çıtır tavuk topları, patates kızartması, peynirli makarna ve tavuk çorbası nasıl olur? Çok mu tavuk oldu?
Yani tavuk çorbası yerine farklı çorba olabilir bizde fırında baharatlı patatesli göğüs yapıcaz Yanına pilav

Bizde haşlanmış tavık diyet tavığı
Tavuk çorbasını yaylaya çevirebilirsin belki tavuklu yayla çorbası yada tarhana çok güzel oluyo
Canım tavuk çorbası çekti de ondan dedim tavuk çorbası mı yapsam Kızım da çıtır tavuk istedi. Yayla çorbası çok seviyorum ben ama büyüğüm içmez.

Yani tavuk çorbası yerine farklı çorba olabilir bizde fırında baharatlı patatesli göğüs yapıcaz Yanına pilav
Benim büyüğüm yeni yeni mercimek ile tavuk çorbası içiyor. Başka içmez. Benim de canım tavuk çorbası çekiyor

M I N E R V A akşam yemeğinde hem patates kızartması hem makarna yapmasan mi birini bugün yap diğerini yarin ya da daha sonra:)

ben yayla çorbası yaptım öğlen. kayısı suyu yaptım oğluma. akşam yemeği daha yapmadım. ama kabak kızartması sever oğlum kabak kızartması yaparım herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…