Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bütün islerim bitti kizlar,simcik gene camasir attim makinaya bitmeyen çamaşır var mübarek o bittiki asıcam havada pek yagisli,bebeyi yıkadim,yemeye giriscem nohut,pilav,cacık,birdeeee cocuklara sufleee yaptım birini yemiş olabilirim 6takim duymasin,ama onu yedim diye ögle yemeği yemicem aksami dengelerim artik,bebem uyusunda kiraz topladik onlari yıkayıp buzluga aticam bende bukadar

Merhaba silva mop almak istiyorum evim 9. katta ve camlar büyük dış camları silmek çok zor oluyor. Silva mopa silva cam bezi takıp silsem işlevsel olur mu? Bu şekilde kullanan var mı?

Silva değil ama cam için küçük mopum var onunla siliyorum ben dış camları.
Cam bezi sarmayı denedim ama bendeki rosmanın beziydi camı tutuyor rahat hareket ettiremedim mopu.
Klasik eski atlet penye sarıp kuruluyorum.

Bende hareket ettirip güzel siler mi ondan emin olamıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Demek kek börek yapacaz peki tamm neden olmasın.
Tek kek yapayım bari tarçınlı oğlanın sevmediğinden.
Düşünceli ana
Temem akşam gidince bakarım neler yapmış
Kölelik sistemine hayır
Tamam Zipzip- a söylemem

Eline sağlık canım

Şimdi şamdanım, ben bunların hepsini yiyorum. Küçükte hepsini yiyor. Büyükte patates kızartması ve peynirli makarna hariç geri kalanı yer. Eşim her halükârda çorba içer, tavuk toplarından yer ama makarna yemez. Patatesi de ona düşündüm. He ben hepsinden yer miyim yerim Bana bir çorba bir salata yeter aslında ama evde cins çok.

bu durumda makarnayi yapmasan da olur

Nego cuğum. İnan ki yapabilmeyi çok istiyorum. Ve bu ara gerçekten dağılmış durumdayım.
Başımda iki çocuk var. biri görümcemin.
Ben zaten çalışıyorum akşam 7de evde olabiliyorum.
Hafta sonları desen derslerden vakit bulamadım.
hiçbiri bahane olamaz ama gerçekten dağıldım.

Bu hafta sonu yapmayı planlıyorum. Görümcem gelecek ve muhtemelen yine onlarla birlikte olacağız diye yapamayacağım.
Evren bile benim temizlik yapmamı istemiyor.

Kız sen diyette değil miydin? Tatil mi ilan ettin?
Çocuklara yaptım canım nasıl sevindiler
İspikci ben sana güvenmiştim
Zipzip- sen negoya inanma canım
Aramizi bozmaya calisiyo ben gerçekten cocuklara yapmıştım
Aa üstüme iyilik sağlık sen dedin bir tane yedim diye
Görümcenin çocuğu niye sende canım?

Ama o peynirli olacaktı.
Yapmayayım bari. 15 gün önce girdiğim pantolona giremedim zati az önce, doğru makarna yok

aynen yeme. yarın yersin peynirli makarnayi da:) menu karbonhidrat bombasına dönmesin:)

ben de su an diyetteyim
oğlumla damla çikolatalı üzümlü kurabiye yaptık

Görümcenin çocuğu niye sende canım?
Gezmeye geldi anneannesine. Benim eşim evden çalışıyor. bizde de kalıyor, anneannesinde de. bizim kızla arkadaş olup oynuyorlar falan. anneannede başka oynayacak çocuk yok. ya gidiyorlar anneanne/babaannede ikisi kalıyorlar. ya da ikisi bize geliyorlar :)
ona göre bir dağınıklık hakim evin genelinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…