Gezmeye geldi anneannesine. Benim eşim evden çalışıyor. bizde de kalıyor, anneannesinde de. bizim kızla arkadaş olup oynuyorlar falan. anneannede başka oynayacak çocuk yok. ya gidiyorlar anneanne/babaannede ikisi kalıyorlar. ya da ikisi bize geliyorlar :)
ona göre bir dağınıklık hakim evin genelinde.
Eeee ozaman biz nedekkkk bu kilolari verene kadar mafff oldum anca girmeye basladim 38bedeneDiyetteydik dimi biz
Bakma öyle dediğine uzun çıtır bir hatun o, kilosunu duysan döversin
ay ben de 4-5gün mis gibi yaptım diyeti. son 4 gündür hayvan gibi yiyorum. hastalığım yakın sanırım.Diyetteydik dimi biz
Ah o regl, benim de iştah tavan aynen yakınay ben de 4-5gün mis gibi yaptım diyeti. son 4 gündür hayvan gibi yiyorum. hastalığım yakın sanırım.
İşte işin sırrı bu, o biraz alınca frenliyor kendini, o yüzden hep çıtır kalıyorEeee ozaman biz nedekkkk bu kilolari verene kadar mafff oldum anca girmeye basladim 38bedene
Sorma nego sormaaaa severiz yemegiİşte işin sırrı bu, o biraz alınca frenliyor kendini, o yüzden hep çıtır kalıyor
Bizim gibi battı balık yan gider demiyor
Sen yap bana yolla ben yerimAma o peynirli olacaktı.
Yapmayayım bari. 15 gün önce girdiğim pantolona giremedim zati az önce, doğru makarna yok
İştahsızdım evvelden, biri beddua mı etti ne sonradan bir açıldı daha kapanmıyorSorma nego sormaaaa severiz yemegi
Okuyup üfleyim ben seni burdan hafifleyesinİştahsızdım evvelden, biri beddua mı etti ne sonradan bir açıldı daha kapanmıyor
Diyetteydik dimi biz
O dediğini yatmadan önce yerdim, ablamgil dövecek gibi bakardı banaOkuyup üfleyim ben seni burdan hafifleyesin
Ben calisirken 1tane ekmek yiyip kilo almazken,evde olup otururup 1dilim bile yesem kilo alan ben yaniii nasil bir döngü
Maşaallahtadına bile bakmadimoğlan yiyo şimdi yanına da meyve suyunu koydum:)
azimliyimdir genelde
inşallah aklım celinmez
ton balıklı salata yapayım aksama hafif hafif yerim
O dediğini yatmadan önce yerdim, ablamgil dövecek gibi bakardı bana
Bunlar ne canım.Bi kere aklıma düştü ya artık dutamam kendimi.
Eki Görüntüle 2651066 Eki Görüntüle 2651067 Eki Görüntüle 2651069
Biz de evlenene kadar hep fittik, bir ablam hariçben de gece kalkar yerdim eskiden
bizim aile boyu fit ama herkes ya
annem babam kardeşlerim. hem spor yapar hem az yer dikkat ederler
ailede hiç yok aşırı kilolu
Yok canımsen karar verdin mi ne yiyeceğine negom
Hemmen yapıp kargoluyorumSen yap bana yolla ben yerim
Afiyetle yiyin canım, ellerinize sağlıkaynen yeme. yarın yersin peynirli makarnayi da:) menu karbonhidrat bombasına dönmesin:)
ben de su an diyetteyim
oğlumla damla çikolatalı üzümlü kurabiye yaptık
Inşallah kirilmamistirGerçekten tam yılan hikayesi. Dikiş makinesi gelecek. Bir kere aldım, satıcı iptal etti. Bir kere trendyoldan aldım, eski ev adresi öncelikliydi onu seçmişim ben iptal ettim. Sonunda sağ salim alabildim ama makine oradan oraya gidip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?