Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün yazamadım yapılanları
Yemek yapıldı
Çaydanlık parlatıldı iç dış
Bulaşık makinesi çalıştırıldı bitince boşaltıldı
Evdeki eksikler alındı
Ev süpürüldü silindi kıyı bucak
banyo lavabo, klozet ve küvet çamaşır suyuyla dezenfekte edildi
geçen gün temizleyemediğim blendırı temizledim
kişisel bakım yaptım

Boş caliştırmak yerine deterjan gözüne karbonat ve sirke koyup çalıştırmayı öneriyorlar ben öyle yapayım bugün daha once duydun mu
Evet boş çalıştırmak derken onu kastediyorum :)
Günaydın
İnşallh yapacağım
Kolay gelsin
Eline sağlık canım

Günaydın kizlar
Sabah 7kalktim oglan sınava giricek diye kaldirdim kahvaltısını yapti ablasinla gittiler,
Bebe uyurken bulasik makinasını bosalttim yerlestirdim ocağı, tezgahı domestosla sildim,banyo paspaslari makinaya attim kılozeti domestosla lavaboyu cifle sildim yerleri sildim ciktim,antreyi süpürüp sildim halisini degistirdim,oturma odasını süpürüp sildim,bebe uyandi yatakları topladim süpürdüm 2makina çamaşır katladim 2makinada çamasir var gene attim sonra asarim,simdi bebeyi doyurma oynatma zamani

günaydın herkese:) :)
tertemiz kadınlar
Günaydın canım
Günaydınlar güzellikler
Günaydın canım
Günaydın canım eline sağlık

Severm tabiğsiii amanın naptı ki?

Bayramda gelcem inşallah bi aksilik çıkmazsa
Sev sev
Benim bebeyi oto koltuğuna oturtuyordum. Bacaklarımda bir şey hissettim varla yok arasında ama büyük kız sandım. Büyüğü de anne, anne deyip duruyor. Kemeri taktım, kafamı bir çevirdim husky bir köpek. Çok tatlı bir şey ne büyük ne küçük ama yüreğim ağzıma geldi. Sahipleri de orada, korkmayın dedi. Sonra köpek büyük kıza koşup zıplamaya başladı. Dizlerim pelte gibi oldu. Benim kız çığlık çığlığa bir o yana kaçıyor bir bu yana, ben bir yandan sahiplerine lütfen bakın fobim var zarar vermez biliyorum ama diyorum, diğer yandan anncim korkma oynuyor diyorum. Adam köpeğin peşinde köpek kızın peşinde ben yerimden kıpırdayamıyorum. Sonra adamın oğlu tuttu köpeği, o da anladı sanırım korktuğumuzu üzgün üzgün yere patilerinin üzerine yattı. Çok üzüldüm, nasıl içim parçalandı. Çok özür dilerim, çok seviyorum ama yaklaşamıyorum kusura bakmayın dedim apar topar arabaya bindim biraz titremem geçince çıktım siteden. Dönerken oradaysa sahibine söyleceğim tutsun seveceğim diye düşündüm ama geldiğimde yoktular. Çok üzüldüm oyun oynamak istiyordu sadece ama korktum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…