Kesinlikle iş aklımızda olunca gergin huzursuz oluyoruz, yapıp kurtulmak daha kolayAynen bende hele bu hafta oyle hamarattimkj hic usenmeden zevkle yaptim gercekten her isimi de ertelememeyi bundan dha cok keyif aldgmi anladim camasir mi yikandi kurudu hrmrn beklemedn katlayip kaldiriyorum mesela bu gbi dha huzurlu oluyorum
Yaaa sen çok yaşavalla işe yaramak ne demek negom
sen bizim için ekmek kadar mübarek
su kadar azizsin
nimettensin
nimettensin
Evet canım bir oda hariç tüm odalar aktif. Sadece konuk odası kullanılmıyor ama çocuklar sağolsun orayı da hallediyorlar. Kayınvalide üvey var ama görüşmüyoruz eşimin kimsesi yok. Benim de ailem pek gelmez. Bu arada seren ben 33 yaşındayımHer zaman bekliyoruz ❤
Olsun kuzum bugünde böyle olsun ❤
Konuya yabancı jakdkm anlamadım
Eline sağlık canım
Hoş geldin aramızaevin çok büyükmüş peki bütün odalar kullanılıyor mu?
Mantık şu, aldığını yerine bırak erteleme, dursun sonra yaparım demeve kayınvaliden vs çay kapı misafir gelecekmiş gibi düşün
Keyfim ve kahyası öyle istedi
Ayy yok Kocamın gömlek pantolon yetiyor bana
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Ne oldu niye böyle hissediyorsun, istediğin zaman içini dökebilirsin ❤
Olsun canım ben okuyorum bütün mesajlarıyap tabi ❤
Verdim gitti, bu akşam kızınla hemen sende uyuyorsun, dizi film izleyip oyalanmak yok
Sen bilirsin canım neden olmasın
Afiyet olsunEve yeni girdim sayılır yani 1 saat oldu ama ben kendime gelemedimiki saat yol teptik çay demledim hemen, demini alsın da kendime geleyim
Çooook güzel olur her gün ne yapıcam derdinden kurtuluruz beni etiketlemeyi unutma eğer açarsan :)Kızlar!!!
Bu gün ne pişersem adlı bir konu açmak istiyorum. Bu topikte etiket yapalım dedik ama olmadı.
Ne dersiniz.
Keşke ben de kaynanamla görüşmek zorunda olmasamEvet canım bir oda hariç tüm odalar aktif. Sadece konuk odası kullanılmıyor ama çocuklar sağolsun orayı da hallediyorlar. Kayınvalide üvey var ama görüşmüyoruz eşimin kimsesi yok. Benim de ailem pek gelmez. Bu arada seren ben 33 yaşındayım
Aynen evle beraber bende düzene girdim hep sonraya erteleme huyum var malesfben bu kadar aktif ev işi yapmiyodum hemen bikiyodum moralim bozluyodu negom ya :) iyi ki sen ve topigin var
Aman canım klasik kaynana görümce işleri işte her zaman kötü olan kıymetli olur der annem ben iyi olduğumuzu sanıyordum kendileriyle ama işte yaptıkları duyduklarım midemi bulandırdıHer zaman bekliyoruz ❤
Olsun kuzum bugünde böyle olsun ❤
Konuya yabancı kaldım anlamadım
Eline sağlık canım
Hoş geldin aramızaevin çok büyükmüş peki bütün odalar kullanılıyor mu?
Mantık şu, aldığını yerine bırak erteleme, dursun sonra yaparım demeve kayınvaliden vs çat kapı misafir gelecekmiş gibi düşün
Keyfim ve kahyası öyle istedi
Ayy yok Kocamın gömlek pantolon yetiyor bana
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Ne oldu niye böyle hissediyorsun, istediğin zaman içini dökebilirsin ❤
Olsun canım ben okuyorum bütün mesajlarıyap tabi ❤
Verdim gitti, bu akşam kızınla hemen sende uyuyorsun, dizi film izleyip oyalanmak yok
Sen bilirsin canım neden olmasın
Ödül olarak kahve miay seni alintilamayi unutmusum negom yaçok yorgunum kendime kahve yapicam ödül olarak
Beni de etiketleKızlar!!!
Bu gün ne pişersem adlı bir konu açmak istiyorum. Bu topikte etiket yapalım dedik ama olmadı.
Ne dersiniz.
Hoş geldin tekrar, çocuklar da küçük normal dağılması, hep beraber düzen sağlıcaz inşaallahEvet canım bir oda hariç tüm odalar aktif. Sadece konuk odası kullanılmıyor ama çocuklar sağolsun orayı da hallediyorlar. Kayınvalide üvey var ama görüşmüyoruz eşimin kimsesi yok. Benim de ailem pek gelmez. Bu arada seren ben 33 yaşındayım
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Teşekkür ederim canımŞiirin tamamı: Negom başta can arkadaşlarıma gelsin
DESEM Kİ
Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır,
Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor,
Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini,
Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim,
Senden kopardım çiçeklerin en solmazını,
Toprakların en bereketlisini sende sürdüm,
Sende tattım yemişlerin cümlesini.
Desem ki sen benim için,
Hava kadar lazım,
Ekmek kadar mübarek,
Su gibi aziz bir şeysin;
Nimettensin, nimettensin!
Desem ki...
İnan bana sevgilim inan,
Evimde şenliksin, bahçemde bahar;
Ve soframda en eski şarap.
Ben sende yaşıyorum,
Sen bende hüküm sürmektesin.
Bırak ben söyleyeyim güzelliğini,
Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber.
Günlerden sonra bir gün,
Şayet sesimi farkedemezsen,
Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden,
Bil ki ölmüşüm.
Fakat yine üzülme, müsterih ol;
Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini,
Ve neden sonra
Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede,
Hatırla ki mahşer günüdür
Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum.
Ah canım bende yedim o kazığı, alışana kadar kendi kendini yersin, sonra kabullenip normale dönüyorsun. Zaman tanı kendineAman canım klasik kaynana görümce işleri işte her zaman kötü olan kıymetli olur der annem ben iyi olduğumuzu sanıyordum kendileriyle ama işte yaptıkları duyduklarım midemi bulandırdı
Valla canım alışırım dedim tınlamam dedim ama olmuyor ben de artık onlar gibi yapacağım lafa laf söze sözHoş geldin tekrar, çocuklar da küçük normal dağılması, hep beraber düzen sağlıcaz inşaallah
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Ah canım bende yedim o kazığı, alışana kadar kendi kendini yersin, sonra kabullenip normale dönüyorsun. Zaman tanı kendine
O zaman sana nasıl iyi gelecekse öyle yapman daha iyi tabi kiValla canım alışırım dedim tınlamam dedim ama olmuyor ben de artık onlar gibi yapacağım lafa laf söze söz
Kolay gelsin canım
Sağ ol canımKolay gelsin canım
Yaaa sen çok yaşa
Ödül olarak kahve mi
Ben de gidip çayımı içeyim birazdan
Beni de etiketle☺
Aynen evle beraber bende düzene girdim hep sonraya erteleme huyum var malesf
Aynen bende hele bu hafta oyle hamarattimkj hic usenmeden zevkle yaptim gercekten her isimi de ertelememeyi bundan dha cok keyif aldgmi anladim camasir mi yikandi kurudu hrmrn beklemedn katlayip kaldiriyorum mesela bu gbi dha huzurlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?