Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen bende hele bu hafta oyle hamarattimkj hic usenmeden zevkle yaptim gercekten her isimi de ertelememeyi bundan dha cok keyif aldgmi anladim camasir mi yikandi kurudu hrmrn beklemedn katlayip kaldiriyorum mesela bu gbi dha huzurlu oluyorum
Kesinlikle iş aklımızda olunca gergin huzursuz oluyoruz, yapıp kurtulmak daha kolay

Evet canım bir oda hariç tüm odalar aktif. Sadece konuk odası kullanılmıyor ama çocuklar sağolsun orayı da hallediyorlar. Kayınvalide üvey var ama görüşmüyoruz eşimin kimsesi yok. Benim de ailem pek gelmez. Bu arada seren ben 33 yaşındayım

Şiirin tamamı: Negom başta can arkadaşlarıma gelsin

DESEM Kİ

Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır,
Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor,
Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini,
Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim,
Senden kopardım çiçeklerin en solmazını,
Toprakların en bereketlisini sende sürdüm,
Sende tattım yemişlerin cümlesini.

Desem ki sen benim için,
Hava kadar lazım,
Ekmek kadar mübarek,
Su gibi aziz bir şeysin;
Nimettensin, nimettensin!
Desem ki...
İnan bana sevgilim inan,
Evimde şenliksin, bahçemde bahar;
Ve soframda en eski şarap.
Ben sende yaşıyorum,
Sen bende hüküm sürmektesin.
Bırak ben söyleyeyim güzelliğini,
Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber.
Günlerden sonra bir gün,
Şayet sesimi farkedemezsen,
Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden,
Bil ki ölmüşüm.
Fakat yine üzülme, müsterih ol;
Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini,
Ve neden sonra
Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede,
Hatırla ki mahşer günüdür
Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum.

Keşke ben de kaynanamla görüşmek zorunda olmasam

Aman canım klasik kaynana görümce işleri işte her zaman kötü olan kıymetli olur der annem ben iyi olduğumuzu sanıyordum kendileriyle ama işte yaptıkları duyduklarım midemi bulandırdı

Hoş geldin tekrar, çocuklar da küçük normal dağılması, hep beraber düzen sağlıcaz inşaallah
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Aman canım klasik kaynana görümce işleri işte her zaman kötü olan kıymetli olur der annem ben iyi olduğumuzu sanıyordum kendileriyle ama işte yaptıkları duyduklarım midemi bulandırdı
Ah canım bende yedim o kazığı, alışana kadar kendi kendini yersin, sonra kabullenip normale dönüyorsun. Zaman tanı kendine

Valla canım alışırım dedim tınlamam dedim ama olmuyor ben de artık onlar gibi yapacağım lafa laf söze söz

Aynen bende hele bu hafta oyle hamarattimkj hic usenmeden zevkle yaptim gercekten her isimi de ertelememeyi bundan dha cok keyif aldgmi anladim camasir mi yikandi kurudu hrmrn beklemedn katlayip kaldiriyorum mesela bu gbi dha huzurlu oluyorum

ben de hala var biraz tembellik yetişemiyorum çoğu seye ama buna da şükür. en azından artık ev eve benziyo sürekli olarak
aynen temiz ev huzur resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…