Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldin canım.
Burayı takip edince neden bilmiyorum sanki evi kontrole geleceklermiş gibi harıl harıl iş yapıyorsun
Haliyle dağınıklık kalmıyor.
Evet sen gitmemizi mantıklı bulmamıştın zaten çok iyi oldu gitmememiz, abimin nişanı olacak ameliyat öncesi, gitseydim onda burada olamayacaktım.
Yaa iki çocukla 12 saat uçak yolculuğu. Otobüs değil ki mola versin 4 saatte bir.
Minnaklara zor olurdu.

Bugün ne yaptım :
Kahvaltı Faslı sonrası bulaşık makinesini boşalttım ve doldurdum.
Tüm evi sildim süpürdüm
Balkonlar yıkandı cam kenarları silindi
Tuvalet banyo çamaşır suyuyla yıkandı
Halılar silkelendi tekrar serildi
Çiçekler sulandı
Yemek yapıldı yendi eşim işe gitti
Çamaşır astım
Duş aldım
Şimdi de dinleniyorum çok yoruldum.

Bu ara çevremdeki insanlara karşı içim çok soğuk sevmemeye başladım hepsini tek başıma çekip gidesim var ama okul açılıyor gidemiyorum yoksa anneme çeker giderdim bir süre. Bu yüzden kendimi deli gibi temizliğe ve kitap okumaya verdim temizlik yapamayanlar sinirinizi bozdurun manyak temizlik yapılıyor

Her zaman bekliyoruz ❤
Bugün sadece oturup bomboş duvara bakmak istiyorum kuzum
Olsun kuzum bugünde böyle olsun ❤
Ne yalan söyleyeyim çok sevindim.

Evet sen gitmemizi mantıklı bulmamıştın zaten çok iyi oldu gitmememiz, abimin nişanı olacak ameliyat öncesi, gitseydim onda burada olamayacaktım.

Konuya yabancı kaldım anlamadım
Eline sağlık canım
Hoş geldin aramıza evin çok büyükmüş peki bütün odalar kullanılıyor mu?
Mantık şu, aldığını yerine bırak erteleme, dursun sonra yaparım deme ve kayınvaliden vs çat kapı misafir gelecekmiş gibi düşün
İsmini niye değiştin kız
Keyfim ve kahyası öyle istedi
Benmki de kazanli
Ben hersyei utuledigim icin
Ayy yok Kocamın gömlek pantolon yetiyor bana
bugün kendi dolabimi indirip ayikladim. kisliklari cikardim yikanacak. katlanacak dag gibi çamaşır vardi onlari katkayip kaldirdim.
kahvaltı yemek çocuk yedir yika yatir vakit kalmiyo hiç birşeye
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Ne oldu niye böyle hissediyorsun, istediğin zaman içini dökebilirsin ❤
ay seni alintilamayi unutmusum negom ya çok yorgunum kendime kahve yapicam ödül olarak
Olsun canım ben okuyorum bütün mesajları yap tabi ❤
Çok yorgunum, sanki yarim saat uyusam iyi gelecek. Ama uyuyamam

Nego bana uyku ödevi ver
Verdim gitti, bu akşam kızınla hemen sende uyuyorsun, dizi film izleyip oyalanmak yok
Kızlar!!!
Bu gün ne pişersem adlı bir konu açmak istiyorum. Bu topikte etiket yapalım dedik ama olmadı.
Ne dersiniz.
Sen bilirsin canım neden olmasın

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım bende de o hisler oluşur inşallah

ben bu kadar aktif ev işi yapmiyodum hemen bikiyodum moralim bozluyodu negom ya :) iyi ki sen ve topigin var
Yaa siz böyle yazınca ben çok mutlu oluyorum bu kadar işe yarayan birimiyim ben diyorum şaşırıyorum kendime

Verdim gitti, bu akşam kızınla hemen sende uyuyorsun, dizi film izleyip oyalanmak yok

ooo geçti artık o aksam uykusunu uyuyamadiktan sonra
Balkonu temizledim, serdim kızım oynamak istiyor diye, simdi de içeri girmek istiyor. Delireceğim

ooo geçti artık o aksam uykusunu uyuyamadiktan sonra
Balkonu temizledim, serdim kızım oynamak istiyor diye, simdi de içeri girmek istiyor. Delireceğim
Çocukları anlamak zor
Geçmez geçmez erken uyu sen bugün, kendine bak biraz

ben bu kadar aktif ev işi yapmiyodum hemen bikiyodum moralim bozluyodu negom ya :) iyi ki sen ve topigin var
Aynen bende hele bu hafta oyle hamarattimkj hic usenmeden zevkle yaptim gercekten her isimi de ertelememeyi bundan dha cok keyif aldgmi anladim camasir mi yikandi kurudu hrmrn beklemedn katlayip kaldiriyorum mesela bu gbi dha huzurlu oluyorum

Yaa siz böyle yazınca ben çok mutlu oluyorum bu kadar işe yarayan birimiyim ben diyorum şaşırıyorum kendime

valla işe yaramak ne demek negom

sen bizim için ekmek kadar mübarek
su kadar azizsin
nimettensin
nimettensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…