Benmki de kazanliÇok yok kiama üç parça da olsa sevmiyorum en sevmediğim iş.
Kazanlı ütü benimki, üç dört parça içinde açmıyorum canım
Bugün tatildeyim31 ağustos ödevi
Balkon yıkamak veya silmek (alternatif pencere önü silmek)
Bugün kendimizle baş başa 10 dakika geçirmek
@malii
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@D e f n e
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Deep__Sea
Anka
ByNkoaLa
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Zinmem
@yesa1
@dstn33
@Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
@ladymadyninablasi
Hoşgeldin canım.Kızlar merhaba.bende aranıza katılabilir miyim temizlik yapmayı normalde hiç sevmiyorum mecburen yapıyorum ama görünmüyor gibi evim hep dağınık çok büyük iki katlı yedi oda ve yardımcı kadın almıyorum kendim başa çıkmaya çalışıyorum sizler nasıl düzenli olabiliyorsunuz ya şöyle bir sorunum var açıkça söyleyeyim bir gün iş yapıyorsam iki gün hiç bişey yapasım gelmiyor. iki oğlum var dört ve beş yaşlarında onların yemesiydi yaramazlığıydı akşam yemek hazırlaması çabucak geçiyor zaman çok yavaşım ya
Yaa iki çocukla 12 saat uçak yolculuğu. Otobüs değil ki mola versin 4 saatte bir.Evet sen gitmemizi mantıklı bulmamıştın zatençok iyi oldu gitmememiz, abimin nişanı olacak ameliyat öncesi, gitseydim onda burada olamayacaktım.
Çalışıyorsan sıkıntı yok
Öyle boş boş duruyorum. Dışarı çıkıcam bir ara.
Börek hariç her şey tamam bittim resmenBu gün mutfak toplanacak ocak silinecek
Kirli çamaşırlar yıkanacak
Temizler katlanacak salon boşaltılacak
Balkonlar yıkanacak
Çocuklara börek yapılacak
Bütün odalar üstten toplanıp süpürülecek
Her zaman bekliyoruz ❤Uzaktan baktığımda anlaşılıyor mu
Çok düzenli bir hayatım yok bu ara biraz annemin evinde biraz kendi evimde kalıyorum. Ödevlerden birkaçını annemin evinde yaptım ☺ Normal düzenine geçersem daha aktif olurum inşallah.
Keyifle okuyorum diyaloglarınızı belirtmeden gecmeyeyim ☺
Olsun kuzum bugünde böyle olsun ❤Bugün sadece oturup bomboş duvara bakmak istiyorum kuzum
Ne yalan söyleyeyim çok sevindim.
Evet sen gitmemizi mantıklı bulmamıştın zatençok iyi oldu gitmememiz, abimin nişanı olacak ameliyat öncesi, gitseydim onda burada olamayacaktım.
Eline sağlık canımSelam kizlar sabah dus aldim evi supurup markete gittim, kahvalti hazirladim . Misafirlerim geldiler , sonrasina super bi islak kek yaptim oturduk aksam uatu gittiler guzel vakit gecirdik sonrasi pazar alisverisi ve suan makineye camasir attm yikaniyor . Aksama firinda tavuk ve pilav yapacagim .
Hoş geldin aramızaKızlar merhaba.bende aranıza katılabilir miyim temizlik yapmayı normalde hiç sevmiyorum mecburen yapıyorum ama görünmüyor gibi evim hep dağınık çok büyük iki katlı yedi oda ve yardımcı kadın almıyorum kendim başa çıkmaya çalışıyorum sizler nasıl düzenli olabiliyorsunuz ya şöyle bir sorunum var açıkça söyleyeyim bir gün iş yapıyorsam iki gün hiç bişey yapasım gelmiyor. iki oğlum var dört ve beş yaşlarında onların yemesiydi yaramazlığıydı akşam yemek hazırlaması çabucak geçiyor zaman çok yavaşım ya
Keyfim ve kahyası öyle istediİsmini niye değiştin kız
Ayy yok Kocamın gömlek pantolon yetiyor banaBenmki de kazanli
Ben hersyei utuledigim icin
Eline sağlık canımbugün kendi dolabimi indirip ayikladim. kisliklari cikardim yikanacak. katlanacak dag gibi çamaşır vardi onlari katkayip kaldirdim.
kahvaltı yemek çocuk yedir yika yatir vakit kalmiyo hiç birşeye
Eline sağlık canımBugün ne yaptım :
Kahvaltı Faslı sonrası bulaşık makinesini boşalttım ve doldurdum.
Tüm evi sildim süpürdüm
Balkonlar yıkandı cam kenarları silindi
Tuvalet banyo çamaşır suyuyla yıkandı
Halılar silkelendi tekrar serildi
Çiçekler sulandı
Yemek yapıldı yendi eşim işe gitti
Çamaşır astım
Duş aldım
Şimdi de dinleniyorum çok yoruldum.
Bu ara çevremdeki insanlara karşı içim çok soğuk sevmemeye başladım hepsini tek başıma çekip gidesim var ama okul açılıyor gidemiyorum yoksa anneme çeker giderdim bir süre. Bu yüzden kendimi deli gibi temizliğe ve kitap okumaya verdim temizlik yapamayanlar sinirinizi bozdurun manyak temizlik yapılıyor
Olsun canım ben okuyorum bütün mesajlarıay seni alintilamayi unutmusum negom yaçok yorgunum kendime kahve yapicam ödül olarak
Verdim gitti, bu akşam kızınla hemen sende uyuyorsun, dizi film izleyip oyalanmak yok
Sen bilirsin canım neden olmasınKızlar!!!
Bu gün ne pişersem adlı bir konu açmak istiyorum. Bu topikte etiket yapalım dedik ama olmadı.
Ne dersiniz.
Hamarat çekirgem benimkahve yapmaya girmisken ocak tezgah ne varsa temizleyip ciktim makineyi boşaltıp kirlileri koydumnegoma tembel tembel gelmeyim dedim
Nego
artık kahvemi içebilirim
Hamarat çekirgem benim
Hoşbuldum canım bende de o hisler oluşur inşallahHoşgeldin canım.
Burayı takip edince neden bilmiyorum sanki evi kontrole geleceklermiş gibi harıl harıl iş yapıyorsun
Haliyle dağınıklık kalmıyor.
Yaa iki çocukla 12 saat uçak yolculuğu. Otobüs değil ki mola versin 4 saatte bir.
Minnaklara zor olurdu.
Yaa siz böyle yazınca ben çok mutlu oluyorumben bu kadar aktif ev işi yapmiyodum hemen bikiyodum moralim bozluyodu negom ya :) iyi ki sen ve topigin var
Verdim gitti, bu akşam kızınla hemen sende uyuyorsun, dizi film izleyip oyalanmak yok
Çocukları anlamak zorooo geçti artık o aksam uykusunu uyuyamadiktan sonra
Balkonu temizledim, serdim kızım oynamak istiyor diye, simdi de içeri girmek istiyor. Delireceğim
Aynen bende hele bu hafta oyle hamarattimkj hic usenmeden zevkle yaptim gercekten her isimi de ertelememeyi bundan dha cok keyif aldgmi anladim camasir mi yikandi kurudu hrmrn beklemedn katlayip kaldiriyorum mesela bu gbi dha huzurlu oluyorumben bu kadar aktif ev işi yapmiyodum hemen bikiyodum moralim bozluyodu negom ya :) iyi ki sen ve topigin var
Yaa siz böyle yazınca ben çok mutlu oluyorumbu kadar işe yarayan birimiyim ben diyorum şaşırıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?