Utuyu biriktirmeden yapinca yorulmuyorsun negocumEline sağlık canımhaketmişsin kahveyi
Benimde ütü var ya püf
Canım başınız sağ olsun Allah dayanma gücü versin sizlere.
Eline sağlık ve kolay gelsin. Okul maratonu başlıyor artık
Çok yok kiUtuyu biriktirmeden yapinca yorulmuyorsun negocum
Eline sağlık canımBugün. Gec kalktım hemde baya geç.
Nevresim değiştirdim
Çıkanları yıkadım astım
Evi süpürdüm
Banyo tuvalet silindi
Mutfak toplandi
Daha da işim kalmadı galiba
Sağol canım.Eline sağlık canım
Uzaktan baktığımda anlaşılıyor mu
Bugün sadece oturup bomboş duvara bakmak istiyorum kuzum
Başınız sağ olsun canım.Merhaba kızlar .uzun süredir yoktum.malesef görümcemi kaybettik.bi parçamda onunla gitti.Rabbim cennete koyar inşallah. Dün memleketten evime geldim.Valizleri boşalttım temizleri yerine yerleştirdim.kirlileri Makinaya attım.eşimin çekmecelerini düzledim şifonyerleri düzledim. Bayaģi bişe attım.sabah alışveriş yaptık.çoğunluk deterjan aldım.ihtiyacım vardı.ben evi düzenliyorum çocuklar arkamdan dagıtıyor☺bu hafta çocukları okula yazdıracam.çocuklara iç ćamaşır çorap alınacak.kışlık kıyafetler alınacak.eşime aldık biraz bugün.ihtiyaç bitmiyor kızlar. Akşama da köfte patates yapıcam.
Nasıl yaptınUzaktan baktığımda anlaşılıyor mu
Çok düzenli bir hayatım yok bu ara biraz annemin evinde biraz kendi evimde kalıyorum. Ödevlerden birkaçını annemin evinde yaptım ☺ Normal düzenine geçersem daha aktif olurum inşallah.
Keyifle okuyorum diyaloglarınızı belirtmeden gecmeyeyim ☺
Canın nasıl istiyorsa öyle yap tatlım. ❤❤❤❤Bugün sadece oturup bomboş duvara bakmak istiyorum kuzum
Gitmedim, eşim gitti bizim gidisimiz annemin ameliyatindan sonraya kaldı. Şuan eşimin de oradaki işinde sıkıntı var. Ne olacağı belli değil yani , gitmeme durumu da olabilir, birkaç aya belli olacak durumumuz.
Ne yalan söyleyeyim çok sevindim.Gitmedim, eşim gitti bizim gidisimiz annemin ameliyatindan sonraya kaldı. Şuan eşimin de oradaki işinde sıkıntı var. Ne olacağı belli değil yani , gitmeme durumu da olabilir, birkaç aya belli olacak durumumuz.
Evet sen gitmemizi mantıklı bulmamıştın zatenNe yalan söyleyeyim çok sevindim.
Sağol canımBaşınız sağ olsun canım.
Benim 2 ufaklıkta öyle deselerCanın nasıl istiyorsa öyle yap tatlım. ❤❤❤❤
İsmini niye değiştin kızSen tanımazsın arkadaşın oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?