Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yabanelma uzaktan bakma gel yanımıza
Uzaktan baktığımda anlaşılıyor mu

Çok düzenli bir hayatım yok bu ara biraz annemin evinde biraz kendi evimde kalıyorum. Ödevlerden birkaçını annemin evinde yaptım Normal düzenine geçersem daha aktif olurum inşallah.

Keyifle okuyorum diyaloglarınızı belirtmeden gecmeyeyim

Başınız sağ olsun canım.

Nasıl yaptın Yabanelma
Neye karar verdiniz?
Gittin mi gitmedin mi

Nasıl yaptın Yabanelma
Neye karar verdiniz?
Gittin mi gitmedin mi
Gitmedim, eşim gitti bizim gidisimiz annemin ameliyatindan sonraya kaldı. Şuan eşimin de oradaki işinde sıkıntı var. Ne olacağı belli değil yani , gitmeme durumu da olabilir, birkaç aya belli olacak durumumuz.

Gitmedim, eşim gitti bizim gidisimiz annemin ameliyatindan sonraya kaldı. Şuan eşimin de oradaki işinde sıkıntı var. Ne olacağı belli değil yani , gitmeme durumu da olabilir, birkaç aya belli olacak durumumuz.
Ne yalan söyleyeyim çok sevindim.

Selam kizlar sabah dus aldim evi supurup markete gittim, kahvalti hazirladim . Misafirlerim geldiler , sonrasina super bi islak kek yaptim oturduk aksam uatu gittiler guzel vakit gecirdik sonrasi pazar alisverisi ve suan makineye camasir attm yikaniyor . Aksama firinda tavuk ve pilav yapacagim .

Selam kizlar sabah dus aldim evi supurup markete gittim, kahvalti hazirladim . Misafirlerim geldiler , sonrasina super bi islak kek yaptim oturduk aksam uatu gittiler guzel vakit gecirdik sonrasi pazar alisverisi ve suan makineye camasir attm yikaniyor . Aksama firinda tavuk ve pilav yapacagim .

Kızlar merhaba.bende aranıza katılabilir miyim temizlik yapmayı normalde hiç sevmiyorum mecburen yapıyorum ama görünmüyor gibi evim hep dağınık çok büyük iki katlı yedi oda ve yardımcı kadın almıyorum kendim başa çıkmaya çalışıyorum sizler nasıl düzenli olabiliyorsunuz ya şöyle bir sorunum var açıkça söyleyeyim bir gün iş yapıyorsam iki gün hiç bişey yapasım gelmiyor. iki oğlum var dört ve beş yaşlarında onların yemesiydi yaramazlığıydı akşam yemek hazırlaması çabucak geçiyor zaman çok yavaşım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…