- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ödevi yazacakken şarj bitti
Kabuğunu soysan daha güzel olur ama benim ellerim yara o yüzden soymadan yapacağım.Canim bende yapacagimda bu sekilde kabuklari soymadan yapinca ne icin kullaniyosunuz onu sonra. Birde kaynatirken yag biber de koyuyormusun ya daha once hic yapmadimda .kabgnu soyup kup kup dograyup pisirmeden koymayida dusundum napsam karar veremedjm
Gazi kolay gelsin o vakitgünaydın negom :)
güzel bi ödev olmus benim için:)
bugün esim erken gidecek geleceği saat belirsiz
bakalım ben neler yapabilcem
Eldiven kullan canım, eldivensiz eller yıpranıyorKabuğunu soysan daha güzel olur ama benim ellerim yara o yüzden soymadan yapacağım.
Küp küp doğrayıp büyük bir tencereye atacağım. Ben biber de koyuyorum. Koymasan da olur.
Dediğin gibi biraz yağ ve tuz, iyice pişireceğim.
Sonra sıcak sıcak kavanozlara döküp ters koyacağım. Bir gün o şekilde bekleteceğim.
Karanlık ve serin bir yerde muhafaza edeceğim.
Yani inşallah
Eldivenin de pudrası yaralarımı azdırıyor. Pudrasız eldiven de bulamıyorum.Eldiven kullan canım, eldivensiz eller yıpranıyor
Gazi kolay gelsin o vakit ❤
Dedikodu yapılmaz mı ya oyy Allah affetsin ama son zamanlarda dikkat ediyorum doğru tahmin
Hoş geldin kolay gelsinPerdelerim yikaniyor halilarim belki yikiycam usenmezsem bir genel temizlige adim atıyorum.
Mavi renk olanlar pudrasız denk gelirsen aklında olsun canım, egzama mı varEldivenin de pudrası yaralarımı azdırıyor. Pudrasız eldiven de bulamıyorum.
Gazi kolay gelsin yazmışımişte diyorum dedikodu önemli
şaka bi yana iyi yapmışsın negom yainsan kendini zor kurtariyo dedikodudan
kahvaltı yapildi. birazdan sofrayı toplar makineye kirlileri yerlestiririm.
sonra da liste yaparım :)
Onlardan bulamadım bir türlü.Mavi renk olanlar pudrasız denk gelirsen aklında olsun canım, egzama mı var
Medikallerde olur canım. Büyük marketlerde de var.Onlardan bulamadım bir türlü.
Evet canım yaa hem de ileri derecede.
Sen su ile alakalı ödev verdiğin zaman kaytarma ihtiyacı hissediyorum.
Hayırlı cumalar canımGunaydin herkese cumamiz hayir olsunNego ütüm yok ama pencere önlerini silebilirim
GünaydınGünaydın
Teşekkür ederim okuyorum hemen insallah darisi başımailk sayfada kuralları oku istersen :) bisey sormak istersen sor bildiğim kadarıyla yanıtlarım
ama zaten nego mutlaka her mesajı okur ve cevap verir :)
bana çok aşırı faydasi oldu bu topigin darısı basina :)
Arada instaya da baksan diyom haniMedikallerde olur canım. Büyük marketlerde de var.
Çok zor egzama haklısın
Hayırlı cumalar canım
Günaydın
Gel gel çok acımayacakgünaydın hafta sonu temizliğine şurda ne kaldıkiiiiiiiiiii
Telefon şarjdaydı instagram açmadım daha kuzum, bakıyorum şimdi.Arada instaya da baksan diyom hani
Evet bu ödev iyi oldu6 Eylül Ödevi
Ütü yapılacak, alternatif ödev pencere önleri silinecek
Manevi ödev : el - Kuddüs esmasının anlamına bakmak, okumak.
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
@ladymadyninablasi
Findikfaresi123
@deep_sea
@yesa1
Gel gel çok acımayacakgünaydın hafta sonu temizliğine şurda ne kaldıkiiiiiiiiiii
Telefon şarjdaydı instagram açmadım daha kuzum, bakıyorum şimdi.Arada instaya da baksan diyom hani
Maşallah kuzumaGel gel çok acımayacak
Telefon şarjdaydı instagram açmadım daha kuzum, bakıyorum şimdi.
Bu arada 2.1 verdim kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?