Düzenli Evimiz & Hayatımız

En yakın zamanda iyi haberlerini alacağız ınsallah

Kesinlikle,daha bugün bunu konuştuk eşimle birebir,denk gelmiş oldu mesajınla.Diyecek çok şeyim var da,ben ahirete bıraktım böyle gezip tozup babam gibilere sebep olanları...
Olan evde oturup,korunana oluyor
İyi olacak Allahın izniyle❤❤

Günaydın kızlar uzun süredir yazamadım çok hastaydım ben ve kızım çok şükür iyiyiz. ee haliyle ev dandini şimdi akşama kadar koşturmaca başlıyor. Sizler bağışıklığınız güçlendirmek için neler yapıyorsunuz. ben biraz araştırdım. sabah dil temizliği çok önemliymiş sonrasında hakiki zeytinyağı ile gargara yapar gibi ağızı çalkalamak. ve akşam yatarken karbona yada tuzlu su ile gargara.

Geçmiş olsun.Vitamin kullanıyorum
Ödev nedir acaba ???
Ödevi buraya yazmıyorum artık.Sayfada aktif olanlara özelden iletiyorum.Aktif olduğunu görmeden kimseyi eklemiyorum.

Hangi vitamin benim kızımın doktoru vitaminden çok burnunu her gün sinse kit ile temizlememi istedi aynı şekilde bizim de yapmamız gerekiyormuş. ve d vitamini önerdi.

Geçmiş olsun.Vitamin kullanıyorum

Ödevi buraya yazmıyorum artık.Sayfada aktif olanlara özelden iletiyorum.Aktif olduğunu görmeden kimseyi eklemiyorum.

Hangi vitamin benim kızımın doktoru vitaminden çok burnunu her gün sinse kit ile temizlememi istedi aynı şekilde bizim de yapmamız gerekiyormuş. ve d vitamini önerdi.
D vitamini ve çinko c vitamini takviyesi.

Günaydın❣

Canlı dersler bitti..
Elim kolum ağrıyor
Gece geç hatta baya geç uyudum.
Yorgunum
Bugün ödev dışında bir şey yapmam sanırım.
Ortalığı toparlarım tuvalet yıkarım sadece

Ödev en bayıldığım oldu, çünkü benim kırmızı noktam o.
Temiz olmasa olmayacak tek yer.

Kahvaltı ettim
Tezgahtaki bulaşıkları yıkadım dizdim
Bulaşık Mak boşalttım
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
Yatagı düzelttim, yatak odasını topladım.
Oturma odasını süpürgeye çektim
Şimdi adliyeye gidicem gelince yapılacaklar
- ödev
- yemek
- klavye, tecvidli süre vs çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…