En yakın zamanda iyi haberlerini alacağız ınsallahHayırlı akşamlar
Okuyamadım hiç burayı bi ara etiket gördüm ama bakamadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için dualarınız için çok sağolun.
Güzel haberleri bekliyoruz annemden biraz uzun sürücek bekleme.
Alt tarafı bir forum deyip geçmeyin burası bana çok şey öğretti hala öğretiyor.
Hayatıma giren güzelliklere şükürler olsun
Kesinlikle,daha bugün bunu konuştuk eşimle birebir,denk gelmiş oldu mesajınla.Diyecek çok şeyim var da,ben ahirete bıraktım böyle gezip tozup babam gibilere sebep olanları...selam günler yoğun geçiyor maalesef evdeki mesaiye yetemiyorum çoğu zaman. işten geldim az dinlendim. çocuklarla ilgilendim biraz.
1. ödevi yaptım
2. ödevi 1 i yaparken yaptım.
3. zaten düzenliydi. şimdi birşeyler yiyeceğiz ve mutfak toplama ardından ödev faslı az kaldı. sonra erkenden yatmak istiyorum....
@Bonus çok geçmiş olsun annene. hemen toparlasın inşallah.
Herkes kurallara uysa keşke suçsuz günahsız insanlar covid oluyor. çoğu hiç dışarı bile çıkmamış ama gelen giden işte. yada bana birşey olmaz diyenler. yapmayalım.vebal olmayalım. belki size saçma gelebilir ama hepimiz yürüyen katil adayıyız dikkat etmedikçe.
İyi olacak Allahın izniyle❤❤Hayırlı akşamlar
Okuyamadım hiç burayı bi ara etiket gördüm ama bakamadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için dualarınız için çok sağolun.
Güzel haberleri bekliyoruz annemden biraz uzun sürücek bekleme.
Alt tarafı bir forum deyip geçmeyin burası bana çok şey öğretti hala öğretiyor.
Hayatıma giren güzelliklere şükürler olsun.
Annen ve ablan nasıl canımGünaydın
Tam da ihtiyacım olan ödevimi memnuniyetle alıyorum
Geçmiş olsun.Vitamin kullanıyorumGünaydın kızlar uzun süredir yazamadım çok hastaydım ben ve kızım çok şükür iyiyiz. ee haliyle ev dandini şimdi akşama kadar koşturmaca başlıyor. Sizler bağışıklığınız güçlendirmek için neler yapıyorsunuz. ben biraz araştırdım. sabah dil temizliği çok önemliymiş sonrasında hakiki zeytinyağı ile gargara yapar gibi ağızı çalkalamak. ve akşam yatarken karbona yada tuzlu su ile gargara.
Ödevi buraya yazmıyorum artık.Sayfada aktif olanlara özelden iletiyorum.Aktif olduğunu görmeden kimseyi eklemiyorum.Ödev nedir acaba ???
Geçmiş olsun.Vitamin kullanıyorum
Ödevi buraya yazmıyorum artık.Sayfada aktif olanlara özelden iletiyorum.Aktif olduğunu görmeden kimseyi eklemiyorum.
D vitamini ve çinko c vitamini takviyesi.Hangi vitamin benim kızımın doktoru vitaminden çok burnunu her gün sinse kit ile temizlememi istedi aynı şekilde bizim de yapmamız gerekiyormuş. ve d vitamini önerdi.
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar iki gündür çok yoğundum okul , hastane vs bugün bi maraton yaparım herhalde
Teşekkür ederim canım buzdolabını komple boşaltıp örtülerini yıkamakla başladım işe birazdan raflarını yıkayacağımKolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?