- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Büyük ihtimal ama adam odadacocuk yemek temizlik zaten halim yok en azından pozitifsem eşim odada kalmaz çocuklara ilgilenir diye çabuk gelsinler istiyorum vallaDinlenmeye çalış canım yorma kendini o kadar çok hasta var ki yetişemiyorlar herhalde
Eylül ekim gibi gel yoksa yazın ortası geri kaçarsınBi gün gidicem hic gitmedim. Virüs bi bitmedi ki
Gecmis olsun ayrica
Eşine ilaç için geldiklerinde hatırlatsan o sıra almazlar mı acaba ?Büyük ihtimal ama adam odadacocuk yemek temizlik zaten halim yok en azından pozitifsem eşim odada kalmaz çocuklara ilgilenir diye çabuk gelsinler istiyorum valla
Getirdiler canım dün o sira da bir şeyim yoktu 48 saati bulabilirmiş gelmeleriEşine ilaç için geldiklerinde hatırlatsan o sıra almazlar mı acaba ?
Profil fotonuz kendinizin mi :)Ay bugün çok tembelim çok az iş yaptım.
Akşam oldu hemen ya gün bitiverdi.
En çok mutlu eden namazlarim geçmedi şükürler olsun
Ben de sürekli bir şeyler bulmaya çalışıyorum canım yoksa düşün düşün mahvoluyorum kendi kendimi yiyorum aileden uzak olmak çok zorYine çok yoruldum bugün:/
Eski enerjimi özledim ama me yapalıp buna da hamdolsun.
Canım ikiniz olsanız bile yine de çok temas etmeyin,ayrı durmaya çalışın. Virüs sirkülasyonu olmasınBüyük ihtimal ama adam odadacocuk yemek temizlik zaten halim yok en azından pozitifsem eşim odada kalmaz çocuklara ilgilenir diye çabuk gelsinler istiyorum valla
Ellerine saglik ben de gidip toplucam inşallahBen mutfağımı toplayalı yarım saat oldu yine unutttum yazmayı iftarımı yaptım kahvemi içtim cezveyi bile yıkadım buraya yazacağım diye oysa
Hacım çok uzaksın ya çok rakım farkı varEllerine saglik ben de gidip toplucam inşallahbenimkini de toplasanya
Nasıl yapalım canım sen söyle kolum kanadım kalkmıyor çok kötüyüm hem çocukla ilgilen oyna hem yemek yap temizle gerçekten çok daha kötüyüm nasıl dinleneyim oturduğum yok o yüzden mecbur bir şekilde yurutucez zaten ne olur ne olmaz bende evde 2maske takıyorum öpmüyorum ama sonuçta emiyor yakınız valla ne yapayım şaşırdımCanım ikiniz olsanız bile yine de çok temas etmeyin,ayrı durmaya çalışın. Virüs sirkülasyonu olmasın
Canin sag olsun gidiyim de kendim toplayimm bariHacım çok uzaksın ya çok rakım farkı varyoksa gelir bi el atardım
Kolay gelsin bacımCanin sag olsun gidiyim de kendim toplayimm bari
Canım,babamın acısıyla bu virüsle iki çocukla bende mücadele ettim anlıyorum zor,eşimi yine de odada izole ettik biz . Odadan son günlerde yanımıza çıkınca bile maske taktı.Nasıl yapalım canım sen söyle kolum kanadım kalkmıyor çok kötüyüm hem çocukla ilgilen oyna hem yemek yap temizle gerçekten çok daha kötüyüm nasıl dinleneyim oturduğum yok o yüzden mecbur bir şekilde yurutucez zaten ne olur ne olmaz bende evde 2maske takıyorum öpmüyorum ama sonuçta emiyor yakınız valla ne yapayım şaşırdım
Neredeyse bütün öğrenciliğimde haşlanmış nohut, fasülye, börülce, barbunya vs kullandım. Annem birer yemeklik olacak şekilde haşlayıp, dondurup bana yollardı, ya da eve gittikçe ben alıp gelirdim. Tat bakımından bir değişiklik olmazdı. Dolap kokusu sinmemesi için üç dört tane buzdolabı poşetine koyup da saklayabilirsiniz ne olur ne olmaz diye. Hala ara sıra fazla fazla haşlayıp dondurucuya kaldırırım. Yemekle uğraşmak istemediğimde 5 dakikada yemek hazırlamak bana çok pratik geliyor.Nego bisey sorcam.
Günaydın öncelikle.
Nohutu geceden islatip sabah buzluga cig atmak mi yoksa geceden islatip sabah haşlayıp öyle atmak mi daha iyi oluyo?
Iki turlu de yapan var galiba da.
Yemeklik atcam ben nohut yemegi icin yani corba falan degil. Kötü oluyo buzluktan cikanla diye duydum ama
Sende virüse yakalanmismiydin canım ve bedenen hastalıgin yanında zihnen manen yorgunluk zor gerçekten ve ben emzirdigim için ilaç kullanamayacakmışım parolla yola devam edicem çok kotulesirsem falan o zaman emzirmeyi bırakıp ilaca başlamam gerektiği söylendi yeni geldiler tahlil için yarına çıkar bakalım bende evde maske takıyorum şimdi eşinde yine oda da hala çıkmadı ama tuvalet falan çıkarsa maske takar hayırlısı diyelim inşallah biran önce bizde tüm hastalarda şifa bulurCanım,babamın acısıyla bu virüsle iki çocukla bende mücadele ettim anlıyorum zor,eşimi yine de odada izole ettik biz . Odadan son günlerde yanımıza çıkınca bile maske taktı.
Kv gil hepsi ayrı odada duruyor mesela,yan yana gelince yine maske.
Sende ilaçlara başlayınca daha iyi hissedersin az sabret canım. Parol serbest,içebilirsin.
Yoğurt,ayran,turşu suyu,kefir,sarımsak,keçi boynuzu pekmezi,zencefilli zerdeçallı bal.Kemik suyuna çorba,meyve ve bol su.İlaca başlayınca suyu en az 3 litre iç ihal etme
Çook geçmiş olsun canım. Belirti yoksa ilaç kullanmayın diyen doktorlar da var. Sen de gençsin inş çabucak atlatırsın.Sende virüse yakalanmismiydin canım ve bedenen hastalıgin yanında zihnen manen yorgunluk zor gerçekten ve ben emzirdigim için ilaç kullanamayacakmışım parolla yola devam edicem çok kotulesirsem falan o zaman emzirmeyi bırakıp ilaca başlamam gerektiği söylendi yeni geldiler tahlil için yarına çıkar bakalım bende evde maske takıyorum şimdi eşinde yine oda da hala çıkmadı ama tuvalet falan çıkarsa maske takar hayırlısı diyelim inşallah biran önce bizde tüm hastalarda şifa bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?