Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aheyyy aheyyy measalllahhh diyelim naptin beyleee sen

Mali canım sürk çökeleğini nasıl yapıyorsun? Çok severim ben de....

Negom günaydın hayırlı cumalarımız olsun dedim ya ben Pazar temizledim dün de üstten sildim ben şöyle yapıyorum parçalarını çıkartıp bulaşık makinesinin en yüksek programına atıyorum. Yağ çözücüye koyan arkadaş okudum. Benim yaptığım yetersiz mi? Bi de fırının içini nasıl temizliyorsunuz arkadaşlar?

Canim derin bi kabin icine suyla yag sokucuyle islatip bekediginde sonra guzelce yaglar cikiyor bendim o bahsettigin o seklde yaparim ben hep. Bilasik makinem yok ama olanlar da bibsure sonra filtrelerde asinma yipranma.gbi seyler.oldgnu soyluyorlar ama bilemeyecegim Nego yazar sana genede. Firini da amway firin temixleyici ile temizliyorum ben en son sirkeli su ile siliyorum .

Gunaydin hayirli cumalar rossmandan aldığım fırın temizleyici ile temizliyorum kuvvetli bir ürün gercekten kolayca cikariyor yillanmis yaglari bile

onun içini nasil temizliyosun peki caycim :) dışı tamam da ben içini bi türlü sabredip oturup temizleyemedim
buharlı temizlik Makinesini de esasen bu petek içleri için almaya karar vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…