Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tam benlik bi ödev sabah bakımlarını yaptım suladım bi balkon yikancak onuda kocis yapacak zaten

Hali koltuk altlari sehpalar vitrin tv unitesi silindi.

Kocam işe gittiiii
Yapılacak islerim
+Evimi süpürcem
+Yerleri silicem
+Toz alıcam
+Tuvalet banyo ciflenecek bol çamaşır suyuna yatırılıcak
+Çiçeklerime su vericem
+Yağmur yağlamadıcamlar temiz ama cam arasılarını şöyle bir güzel sileyim
+Gidiommmm bennn
Uykular haram oldu gençliğim bakk talan da oldu çok sevdim bak yalan oldu zalımmmmm gecelerrrrr gecelerrrrr gecelerrrrrr

Canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bizi de dün annanem çok korkuttu felç fln geçirmiş yoğun bakım da ama bugün biraz daha iyi
Amin. Allah razı olsun..

Rabbim şafi isminin hürmetine şifalarini nasip etsin..

Kızlar. Çiçekler saksılar sulama vs tamamdır.
Ekstra olarak. Çamaşır katladım.
Buz dolabını baştan aşağı sildim sebzelikleri falan temizledim tekrar yerleştirdim.
Kışlık hazırladığım kavanozları küçük kilerime yerleştirdim.
Klozeti çamaşır suyu ile temizledim.
Yemeğimi yaptım.
Ve şimdi de uzandım ki gerçekten yoruldum

Dun utu gorevini yapamadim. Okulda toplanti vardi ona katildim. Sonrasinda burda sosyete pazari kuruluyor oraya gittim. Eve geldim cocugu uyuttum yiyecek biseyler hazirladim yedik topladim yikadim falan derken aksam oldu. Bise yapamadim yani dun.

Bugun sabah oglani gonderdim kucuk oglan kalkti onunla ugrastim telde arkadasimla gorustum sonra bana bi gaz geldi oglanin odasina girdim bazayi falan cektim supurdum sildim komple odayi gecen hafta perdelrini yikamistim ama cami silemedim cam yine kaldi. Sonra oglani uyuttum bi gaz daha geldi girdim salona halilati supurdum kaldirdim yerleri supurdum sildim butun oyuncaklari topladim buyuk oglanin odasina koydum kucuk alamiyor ordan. Odanin seklini degistim iyi olmadi ama yapacak bise yok bikac gun dursun boyle. Oglan geldi onu doyurdum a odev yaptirdin Sonra yemek yaptim o da baya surdu. Kucuk kalkti ona biseyler yedirdim. Mutfagi temizledim. Yemek hala firinda pisiyo. Yeni oturdum. Yarin komple evdeki butun camlara girismeyi dusunuyorum. Balkonum komple pimapen cam ve yuzde 99 ben silince yagmur yagacak

Çok iş yapmışsın canım eline sağlık

Ben tozlarını almak yerine çiçeklerime banyo yaptırıyorum akşamdan yıkama yapamayacağım için toz alabilirim.

Oha seni buraya kendini kaybet diyemi çağırdım ulan

Resmen tünelin ucunda ışık bekliyomuşsun

Yaptım oh miss
Bunun dışında bişey yapmadım ama

Oha seni buraya kendini kaybet diyemi çağırdım ulan

Resmen tünelin ucunda ışık bekliyomuşsun
Gorevi de tamamladim az once. Yapma ciceklerim vardi 3 tane yikadim baktim cok yer kapliyolar 2 tanesinin fazlaliklarini attim ve birlestirdim birini de kuculttum. Muhtemelen bi dahaki yikamamda komple atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…