Tam benlik bi ödev sabah bakımlarını yaptım suladım bi balkon yikancak onuda kocis yapacak zaten16 Eylül Ödevi
Çiçeklerin saksının ve yapraklarının tozunu alalım, yapay çiçeği olanlar onu yapabilir
Çiçeğim yok diyenler bir dolap üstünün tozunu alabilir, elinizi korkak alıştırmayın yapmışken istediğiniz kadar yapabilirsiniz
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
Olmaz ki canım@Feslegen Kokulu Nane balkonum orası resim çekicem diye masanın üstüne koydum saksıyı.
Nego taşlar ne renk? Derzin rengini koyulaştırsan?
Tarhana yoğurmuş bak bakGünaydın
Dün hiçbişe yapmadım ben
Sadece bulaşık yıkadım bol bol
Yemek yaptım
Ocak sildim
Bi de kış için tarhana yoğurdum
Başka da bişey yapmadım
Hee yoğurdumOlmaz ki canım
Tarhana yoğurmuş bak bak
Hali koltuk altlari sehpalar vitrin tv unitesi silindi.Salon Temizliği
Camı silinecek
Perdeleri yıkanacak
Koltukları temizlenecek
Avize varsa silinecek
Halıları fırçalanacak, isteyen silebilir
Masası, sandalyeleri silinecek
TV ünitesi, vitrin, konsol ne varsa silinip düzenlenecek
Fazla süs eşyasından arındırılacak (isteyenler)
Duvarları isteyen silecek
Eşyalar çekilip dip köşe süpürülüp mümkünse elle silinecek yerler
Kitaplık varsa düzenlenecek
Kapısı silinecek
Radyatör silinecek
Duvar saati silinecek
Süs eşyası, çerçeve ne varsa silinecek
Amin. Allah razı olsun..Canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bizi de dün annanem çok korkuttu felç fln geçirmiş yoğun bakım da ama bugün biraz daha iyi
Allah razı olsun..
Amin inşallah
Çok iş yapmışsın canım eline sağlıkDun utu gorevini yapamadim. Okulda toplanti vardi ona katildim. Sonrasinda burda sosyete pazari kuruluyor oraya gittim. Eve geldim cocugu uyuttum yiyecek biseyler hazirladim yedik topladim yikadim falan derken aksam oldu. Bise yapamadim yani dun.
Bugun sabah oglani gonderdim kucuk oglan kalkti onunla ugrastim telde arkadasimla gorustumsonra bana bi gaz geldi oglanin odasina girdim bazayi falan cektim supurdum sildim komple odayi gecen hafta perdelrini yikamistim ama cami silemedim cam yine kaldi. Sonra oglani uyuttum bi gaz daha geldi girdim salona halilati supurdum kaldirdim yerleri supurdum sildim butun oyuncaklari topladim buyuk oglanin odasina koydum kucuk alamiyor ordan. Odanin seklini degistim iyi olmadi ama yapacak bise yok bikac gun dursun boyle. Oglan geldi onu doyurdum a odev yaptirdin Sonra yemek yaptim o da baya surdu. Kucuk kalkti ona biseyler yedirdim. Mutfagi temizledim. Yemek hala firinda pisiyo. Yeni oturdum. Yarin komple evdeki butun camlara girismeyi dusunuyorum. Balkonum komple pimapen cam ve yuzde 99 ben silince yagmur yagacak
16 Eylül Ödevi
Çiçeklerin saksının ve yapraklarının tozunu alalım, yapay çiçeği olanlar onu yapabilir
Çiçeğim yok diyenler bir dolap üstünün tozunu alabilir, elinizi korkak alıştırmayın yapmışken istediğiniz kadar yapabilirsiniz
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
Dun utu gorevini yapamadim. Okulda toplanti vardi ona katildim. Sonrasinda burda sosyete pazari kuruluyor oraya gittim. Eve geldim cocugu uyuttum yiyecek biseyler hazirladim yedik topladim yikadim falan derken aksam oldu. Bise yapamadim yani dun.
Bugun sabah oglani gonderdim kucuk oglan kalkti onunla ugrastim telde arkadasimla gorustumsonra bana bi gaz geldi oglanin odasina girdim bazayi falan cektim supurdum sildim komple odayi gecen hafta perdelrini yikamistim ama cami silemedim cam yine kaldi. Sonra oglani uyuttum bi gaz daha geldi girdim salona halilati supurdum kaldirdim yerleri supurdum sildim butun oyuncaklari topladim buyuk oglanin odasina koydum kucuk alamiyor ordan. Odanin seklini degistim iyi olmadi ama yapacak bise yok bikac gun dursun boyle. Oglan geldi onu doyurdum a odev yaptirdin Sonra yemek yaptim o da baya surdu. Kucuk kalkti ona biseyler yedirdim. Mutfagi temizledim. Yemek hala firinda pisiyo. Yeni oturdum. Yarin komple evdeki butun camlara girismeyi dusunuyorum. Balkonum komple pimapen cam ve yuzde 99 ben silince yagmur yagacak
Yaptım oh miss16 Eylül Ödevi
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
Iyiki yapmisim yarin kv ve kp geliceklermis. Salonun bi kismi temizlenmis oldu en azindan sabah ustten bi temizlerimÇok iş yapmışsın canım eline sağlık
Gorevi de tamamladim az once. Yapma ciceklerim vardi 3 tane yikadim baktim cok yer kapliyolar 2 tanesinin fazlaliklarini attim ve birlestirdim birini de kuculttum. Muhtemelen bi dahaki yikamamda komple atarimOha seni buraya kendini kaybet diyemi çağırdım ulan
Resmen tünelin ucunda ışık bekliyomuşsun
Canımm başın sağolsunn mekanı cennet olsun inşallahh..Bir kaç gün yokum ben.
Gece anneanne mi kaybettik..
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
Allah sabır versin mekanı cennet olsunBir kaç gün yokum ben.
Gece anneanne mi kaybettik..
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?