- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
HosbuldumHoşgeldin aramıza, bugünün ödevi balkon temizliği
İlk sayfayı okur musun lütfen
Hoş geldin canım kolay gelsinHosbuldumtam benlik bir sayfa plan madde tam bana gore ben de uzun bir tatilden geldim ev almis basini gidiyor evle bogusuyorum
HosbuldumHoş geldin canım kolay gelsin
Cok uzuldm cnm ben senede 1 koye gtsem okdr urkek oluyorumki sana Allah yardm etsn . Bi dua vardi bi ara okuyodm ama unuttum okuyup evde ufluyorsun dua cember olusturuyor evin ettafnda haswre girmesnden koruyor diye biliyorumKöylük biyerde evimiz canım bahce de var hayvanlar vs, böcek eksik olmuyor detan köpük aldırıcam cok etkiliymis.cok korktum ya en son kapinin ağzında gördüm altında boşluk var sanırım ordan gitti 4e kadar uyuyamadım kanepenin tepesinde uyumuşum. Hala tüylerim diken diken oluyor
Tamam.biraktmBilemedim ki canım, aşağı baktın mı düşmüş olabilir yumurtalar
Eline sağlık canım
Ya onu bile yapma bırak, iyi ol önce sen
Eline sağlık canım
Tamam canım
Eline sağlık canımmutfak işi yoruyor insanı
Çok üzüldüm, ben böcekten çok huylanıyorumilacı falan vardır belki
21 Eylül Ödevi
Balkon yıkamak, temizlemek
Kız korkma. Onlar zararsız canlılar. Her evde ozellikle bahceli evde olurlar. Kendi hallerinde kıyıdan köşeden gezerler.Evettt griydi canım ben 40 ayak sandıım ama netten baktım ciyandı tıpatıp
Kız korkma. Onlar zararsız canlılar. Her evde ozellikle bahceli evde olurlar. Kendi hallerinde kıyıdan köşeden gezerler.
Düşünsene biz onlardan 10.000.000 kat daha büyüğüz. Onların nasıl korktuğunu düşünsene
Allah'ın gariban hayvanları kız.Ama bence çok çirkinlergece rüyamda bile onlardan gördüm
Allah'ın gariban hayvanları kız.
Sana göre çirkin ama kim bilir Rabbim neye hizmet etsinler diye yaratmış?
Ayy doğruuKız korkma. Onlar zararsız canlılar. Her evde ozellikle bahceli evde olurlar. Kendi hallerinde kıyıdan köşeden gezerler.
Biz onlardan 10.000.000 kat daha büyüğüz. Onların nasıl korktuğunu düşünsene
Ayyy kıyamam.Evet doğanın dengesinde eminim yerleri çok önemlidir ama ben görünce çok kötü oluyorum yaa, nasıl yeneceğim ben bu sürüngen fobimi bilmiyorum. Belgesel kanallarını bile açamaz oldum korkudan, dün de kız yazınca çıyan diye dedim bir bakayım fare gibi birseydir, bakmaz olaydım
Telefonu fırlattım elimden, hem de yepisyeni kardeşimin hediyesi telefon
Eşim gelip kapattı sayfayı geçmişi de sildi ki karşıma çıkmasın.
Ayyy kıyamam.
Yaradılanı Yaradan dan ötürü seversen o zaman igrenmezsin.
Ben de senin gibiydim.
Üniversitedeki hocamız güzzzzel bir fırça çekince aklım başıma geldi.
" bu hayvanlar haram yememiştir, gıybet etmemiştir, cinayet işlememiştir, hırsızlık yapmamıştır. Asıl korkacaksanız insanlardan korkun"
Al benden de o kadar sinek ve kelebek hariç bütün böcek türlerinden korkarım eve girememÇıkış noktası güzel ama beni çok etkilemedi
Al benden de o kadar sinek ve kelebek hariç bütün böcek türlerinden korkarım eve giremembüyükbaşlardan da korkarım ahahaha
Yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar diyosunBöcekler de bana kötü geliyor ama esas sorunum sürüngenler. Aklımı kaybedecek gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?