- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar diyosunay evet sürüngenler de ayrı ben de sen gibi belgesel izlemekten bile korkarım
Okurken bile ayyy dedim :) okuma bakma boşver fobin o kalsınYani bu fobiyi İnternetten araştırmak, yenmek istiyorum ama karşıma fotoğrafları çıktığı için onu bile yapamıyorum düşün
Geçenlerde bir korku romanı okudum, yılanlarla ve zehirleriyle ilgiliydi, hatta bir bölümünde bir bebeğin beşiğinde zehirli bir yılan buluyorlardı, korkudan kaç gece uyuyamadım Kızımın yattığı yeri inceleyip durdum
Okurken bile ayyy dedim :) okuma bakma boşver fobin o kalsın
Ya benim gibi olanlarda varmis demek eşimde sanıyor tek ben böyleyim yada abarttığımı düşünüyor onun yuzunden fobimin üstüne gitmek zorunda kalıyorumHaklısın en iyisi bakmamak, yoksa kalpten gideceğim :)
Ya benim gibi olanlarda varmis demek eşimde sanıyor tek ben böyleyim yada abarttığımı düşünüyor onun yuzunden fobimin üstüne gitmek zorunda kalıyorum
Dun geceden sonra hiç çözebileceğimi düşünmüyorum artik canim baya ustune gittim cünküEşim de benim kadar olmasa da o da çok tiksinir sürüngen ve böceklerden o yüzden anlıyor beni. Ama o benim kadar değil belgesel filan izliyor, hatta sırf beni gıcık etmek için yılan belgeseli açıyor
Tabi ki tek sen böyle değilsin belki üstüne gittikçe çözersin bilemedim ki
Netten baktım detan köpük etkiliymiş baya canım her türlü böceğe ondan aldırıcam böyle alt katlarda oturan arkadaşlar var mı acaba bahçeli evde kapıdan her türlüsü giriyor ne tür ilaç kullanıyorlar cevap gelirse cok sevinirim çok etkili bişey lazım bana
Okurken bile ayyy dedim :) okuma bakma boşver fobin o kalsın
Haklısın en iyisi bakmamak, yoksa kalpten gideceğim :)
Demek siz beni tanısanız arkadaşlık etmezsinizYa benim gibi olanlarda varmis demek eşimde sanıyor tek ben böyleyim yada abarttığımı düşünüyor onun yuzunden fobimin üstüne gitmek zorunda kalıyorum
Demek siz beni tanısanız arkadaşlık etmezsiniz
Bir kere eve çekirge girmişti aldım dışarı attım. Kayınpederim bayağı bir uzak durdu benden
Arkadaşımın annesi kaynana olan yani şuan eski gelini olacak kişiyle mahkemelik :dBen olmadım
Arkadaşımın annesi kaynana olan yani şuan eski gelini olacak kişiyle mahkemelik :d
Ay aynennnnn yaaBen asıl seninle arkadaşlık ederim, beni koru diye helal olsun
Ben asıl seninle arkadaşlık ederim, beni koru diye helal olsun
L
Ay aynennnnn yaa
Aşk olsun demek sizi koruyayım diye yani.Ben de ben de üçümüzü korusun
Negom arkadaşın Cumartesi de çalışıyor. Ben de balkon yok cam önlerini yarın silerim yardımcı geliyordu o da bizi terketti yarın temizlik seferberliği var evde inşallah. Bu arada muhabbetin dibine vurulmuş 26 sayfa olmuş tüm gün. Ben şok .....21 Eylül Ödevi
Balkon yıkamak, temizlemek
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kezmola
1 1mirac
@klbk33
@Dilos06
@Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
Ben öbür taraftaki mahkemeye bıraktım davamı...Peki kaynanası ile mahkemelik olan varmı :)
ammenna... valla süründürüyor bu gelin adayı arkadaşımın ailesini ama haklıda ne yalan solimBen öbür taraftaki mahkemeye bıraktım davamı...
Aaa o işin şakasıAşk olsun demek sizi koruyayım diye yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?