- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Canım bilemezsin...ammenna... valla süründürüyor bu gelin adayı arkadaşımın ailesini ama haklıda ne yalan solim
Biliyorum bacım ayrıntılarına kadarrrCanım bilemezsin...
Ben gelinden yanayım, erkek ailelerinin huzur vereni yok denecek kadar az..
Aynı evde yaşamadığın için bilemezsin dedim aslında...4 duvar arasını anlatılanlarla biliriz, doğru yada yalanBiliyorum bacım ayrıntılarına kadarrr
allah yardımcın olsun bacım.. rabbim gönlüne ferahlık versinnEsra Keskin bugünlerde boşanmayı kafaya koydum ve tek sebebim kocamı dolduran kv, 3 çocuğum var ve hayattan zevk almıyorum, sen düşün gerisini
Eline sağlık canımGünlük işlerimi bitirdim, kahvaltı hazırlığı ve toplanması tamam, bulaşık makinası boşaltıldı ve dolduruldu.
Bir makina çamaşır yıkanıyor, çıkınca asılacak.
Evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Aynaları sildim
Tuvalet ve lavaboları temizledim.
Balkonu da yıkayacağım birazdan.
Bugün kardeşimin evine gidip orayı da temizleyeceğim.
Pofff ben bugün çok çalışkanım yaaNego
Eline sağlık canımErken kalkan yol erken yatan döl alır demişler (ben hariç sanırım )
Tüm evi sildim süpürdüm ufak değişiklikler yaptım
Tuvalet banyoyu yıkadım
Balkonları yıkadım
Koltukları üstten sildim
Çöp kocalarını boşalttım wc banyo mutfak
Tüm işim bitti şükür şimdi dizi izleyecööööğm
Kolay gelsin canımNegom arkadaşın Cumartesi de çalışıyor. Ben de balkon yok cam önlerini yarın silerim yardımcı geliyordu o da bizi terketti yarın temizlik seferberliği var evde inşallah. Bu arada muhabbetin dibine vurulmuş 26 sayfa olmuş tüm gün. Ben şok .....
Çok boş. Vaktin var galiba..Peki kaynanası ile mahkemelik olan varmı :)
Demek siz beni tanısanız arkadaşlık etmezsiniz
Bir kere eve çekirge girmişti aldım dışarı attım. Kayınpederim bayağı bir uzak durdu benden
KatılıyorumÇok boş. Vaktin var galiba..
Arada konularina da denk geliyorum da..
Eline sağlık canımGünlük rutin işlerimi yaptım...
Sil süpür falan. Balkonum olamadığı için cam önlerini hem içten hem dıştan sildim..
Mercimek çorbası koydum ocağa.
Kizimin çorapları ve çamaşırları için ayakkabı kutusundan organizer yapmaya basladim, bakalım nasıl olacak..
Eline sağlık canımGunluk 5liyi tamamladim kizlar birtek bulasik makinesinj bosaltmadim onun yerine camasir odasinin camlarini sildim tullerini perdesini cikardim yarin siler supur perdeleri yikar asarim bi odayi daha bitirmis olurum.Gunluk odev de tamam
Tamam canımIyi akşamlar kızlar negocumm bugunki ödev kısmen tamam 3 balkon var 1ini yıkayabildim diğerlerini yarın hallederiz artık eşimle yarın temizlik günümüzdeNego
Eline sağlık canımOturma odası silinip süpürüldü tozu alındı ✔
Bulaşık makinesi çekilip altı süpürülüp silindi✔
Mutfak dolaplarının altındaki bölmeyi söktüm çok fenaydı güzelce süpürüp sildim ✔
Buz dolabını çekip arkası altı fayans silindi ✔
O sırada mutfagın perdesi yıkandı onu astım ✔
Yerlerini sildim halısını serdim
Bulaşık makinesini çalıştırdım ,boşalttım
Uyumuşum
Patates kızarttım kızımla yedik
Eşim gelince ona da kızartıcam,sonra mutfağı ocağı güzelce siliip kapatacağım.
Banyo ve buzdolabının içi yarına kaldı, belki enerjimi toplarsam gece de yapabilirm özelllikle b.dolabın içi acil
Yazınca çok gibi görünüyor hiç te öyle değil...
Teşekkür ederim canımmTamam canım
Eline sağlık canımöbürleri de yapılır üzülme
Bendensinben çekirge solucan falan eline alıp gezen insanimbeni hiç aralarına almazlar
parkta da hep böcek arariz oglumlaoturur onlari izleriz
Çok şükür canım, sen nasılsın?Eline sağlık canım
Güzel olmaz mı hiç, harika olur ❤
Nasılsın canım?
Eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?