Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık canım evet pek hamaratsın bugün kolay gelsin
Eline sağlık canım
Kolay gelsin canım

Günlük rutin işlerimi yaptım...
Sil süpür falan. Balkonum olamadığı için cam önlerini hem içten hem dıştan sildim..

Mercimek çorbası koydum ocağa.

Kizimin çorapları ve çamaşırları için ayakkabı kutusundan organizer yapmaya basladim, bakalım nasıl olacak..

Demek siz beni tanısanız arkadaşlık etmezsiniz
Bir kere eve çekirge girmişti aldım dışarı attım. Kayınpederim bayağı bir uzak durdu benden

ben çekirge solucan falan eline alıp gezen insanim beni hiç aralarına almazlar

parkta da hep böcek arariz oglumla oturur onlari izleriz

Gunluk 5liyi tamamladim kizlar birtek bulasik makinesinj bosaltmadim onun yerine camasir odasinin camlarini sildim tullerini perdesini cikardim yarin siler supur perdeleri yikar asarim bi odayi daha bitirmis olurum.Gunluk odev de tamam

Eline sağlık canım
Güzel olmaz mı hiç, harika olur
Nasılsın canım?
Gunluk 5liyi tamamladim kizlar birtek bulasik makinesinj bosaltmadim onun yerine camasir odasinin camlarini sildim tullerini perdesini cikardim yarin siler supur perdeleri yikar asarim bi odayi daha bitirmis olurum.Gunluk odev de tamam
Eline sağlık canım

ben bugün
bulaşık makinesini bosalttim
tekrar doldurup calistirdim cocuk yatinca boşaltırim belki.
içine girilemeyen bi oda vardi onu araladim temizledim.
yemek yaptım.
balkonumun birine hiç çıkmıyoruz biz diğeri de salonda cam balkon her temizlikte orasi da temizleniyo. aksam pencere önlerini silerim:)
tuvalet banyo temizlendi.
çamaşır katlayıp kaldırdım.
belki akşam tekrar çamaşır yıkarım :)

Oturma odası silinip süpürüldü tozu alındı ✔
Bulaşık makinesi çekilip altı süpürülüp silindi✔
Mutfak dolaplarının altındaki bölmeyi söktüm çok fenaydı güzelce süpürüp sildim ✔
Buz dolabını çekip arkası altı fayans silindi ✔
O sırada mutfagın perdesi yıkandı onu astım ✔
Yerlerini sildim halısını serdim

Bulaşık makinesini çalıştırdım ,boşalttım
Uyumuşum
Patates kızarttım kızımla yedik
Eşim gelince ona da kızartıcam,sonra mutfağı ocağı güzelce siliip kapatacağım.
Banyo ve buzdolabının içi yarına kaldı, belki enerjimi toplarsam gece de yapabilirm özelllikle b.dolabın içi acil
Yazınca çok gibi görünüyor hiç te öyle değil...

Iyi akşamlar kızlar negocumm bugunki ödev kısmen tamam 3 balkon var 1ini yıkayabildim diğerlerini yarın hallederiz artık eşimle yarın temizlik günümüzde Nego
Tamam canım
Eline sağlık canım öbürleri de yapılır üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…