Çok geçmiş olsun negomBen iyiyim de canım küçük oğlum akşam üzeri hastalandı, birden istifra. Sabaha kadar 6 defa daha,içtiği suyu çıkardı.
Şimdi iyi gibi, önce boş ekmek verdim bakalım midesi bulanacak mı
Üşüttü yüksel ihtimal
Ben bunu yaptım ben bunu yaptımgünaydın herkese:) bugünün ödevini ben vereyim:)
ödevimiz ayakkabılık, portmanto ya da vestiyer temizliği olsun :) jerseyi indirip silip bütün ayakkabilarin bakimini yapıp düzenleyelim
@malii
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
K Kezmola
1 1mirac
@klbk33
@Dilos06
@Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
Hergun 6da uyanınca bugün de uyuyamadım:)
Ben bunu yaptım ben bunu yaptımnevresim değiştireyim bari
Cok cokk grcms olsun.Allah acil sifalar versinBen iyiyim de canım küçük oğlum akşam üzeri hastalandı, birden istifra. Sabaha kadar 6 defa daha,içtiği suyu çıkardı.
Üşüttü yüksel ihtimal
Çok geçmiş olsun.Ben iyiyim de canım küçük oğlum akşam üzeri hastalandı, birden istifra. Sabaha kadar 6 defa daha,içtiği suyu çıkardı.
Üşüttü yüksel ihtimal
Çarşamba günü yapmıştım canım. Ama kızımın küçük ayakkabılarını kaldırırım sadece.günaydın herkese:) bugünün ödevini ben vereyim:)
ödevimiz ayakkabılık, portmanto ya da vestiyer temizliği olsun :) jerseyi indirip silip bütün ayakkabilarin bakimini yapıp düzenleyelim
@malii
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
K Kezmola
1 1mirac
@klbk33
@Dilos06
@Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
Canim yerin varsa kurutma makinesi tavsiye ederim harikaa bi icat benceben de hemen huylanirim öyle seyden negom:) ben de nevresimleri değiştirip yikayim diyodum. bugün yapayım ben de :)
Çamaşırlar iki üç günde kuruyo deli ediyo beni. çamaşır bitmeden yığıliyo dağ gibi
Aynen öyle kuzum ya ben nedense kendimden vazgeçmiş gibiyim Allahtan çocuklar var onlarda olmasa bana kimse ulaşamaz ne yemek yer ne su icer surekli uyurdum bekarkende öyleydimben tost yapardim aksamdan sabah makinede basar yerdimhatta benim altı tane falan tostum olurdu dolapta. yemek yiyecek vakit olmayinca ordan beş dk firsat buldu mu yapar yerdim.
içine de biber, kasar koyardim. basmadan önce domstes eklerdim bide :) yanına da yeşillik oh mis gibi atıştırmalık sana :)
olmazsa sabahtan yap yemeklerini sen de.
mesela mutfakta is yaparken koyarim ben ocağa yemeği. ikisi bir aradan çıkıyo:)
ihmal etme ye sen güzelce herşeyden. sabahları yumurta pişir kendine nasil yersen. kızına da sana da ayri tabak yap. senden gördükçe o da güzelce yer bence :)
Geçmiş olsun canım. Hava soğudu birden dikkat etmek lazım...Ben iyiyim de canım küçük oğlum akşam üzeri hastalandı, birden istifra. Sabaha kadar 6 defa daha,içtiği suyu çıkardı.
Üşüttü yüksel ihtimal
oooo maşallah iş için mi kalkiyosun canım hergun altida
[/QUOTE
Eşim ise gidiyor onun için sonra da uyuyamiyorum
Tamam canımgünaydın herkese:) bugünün ödevini ben vereyim:)
@malii
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
K Kezmola
1 1mirac
@klbk33
@Dilos06
@Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
Kurutma makinesini nevresimler ve iç çamaşırı gibi ütü gerektirmeyen şeyler için şiddetle tavsiye ederimben de hemen huylanirim öyle seyden negom:) ben de nevresimleri değiştirip yikayim diyodum. bugün yapayım ben de :)
Çamaşırlar iki üç günde kuruyo deli ediyo beni. çamaşır bitmeden yığıliyo dağ gibi
Canim yerin varsa kurutma makinesi tavsiye ederim harikaa bi icat bencegerci hepsi oyle ya tum makinelerin.. ben gunde 3 makine bile yikayip kuruttuurup katlayip kaldiriyorum.
Kurutma makinesini nevresimler ve iç çamaşırı gibi ütü gerektirmeyen şeyler için şiddetle tavsiye ederim
8de gidiyor da erken kalkıyoruzo da çok erken gidiyomusAllah kolaylık versin
8de gidiyor da erken kalkıyoruz
6da kalkıyorum işte elimi yüzünü yıkıyorum disimi fırçalıyorum çayı demiyorum çamaşır falan oluyor kuruyan onları katlıyorum eşim de 6.30da uyanır duş alır 7de kahvaltı masasına otururuzkahvalti falan mi hazırlıyosun alti cok erken ya sekizde gidiyosa
6da kalkıyorum işte elimi yüzünü yıkıyorum disimi fırçalıyorum çayı demiyorum çamaşır falan oluyor kuruyan onları katlıyorum eşim de 6.30da uyanır duş alır 7de kahvaltı masasına otururuz
Haberleri izleriz 8 e kadar çay içeriz o 8de gider
Sonra ben mutfağı topladım çamaşır atarım makineye
Yatak odasını toplarım
Kendime bir kahve yapıp 10da müge anlı izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?