Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bunu yaptım ben bunu yaptım nevresim değiştireyim bari

Cok cokk grcms olsun.Allah acil sifalar versin

Çok geçmiş olsun.
Okul sezonu ile hastalık sezonu da açıldı.

Çarşamba günü yapmıştım canım. Ama kızımın küçük ayakkabılarını kaldırırım sadece.

Canim yerin varsa kurutma makinesi tavsiye ederim harikaa bi icat bence gerci hepsi oyle ya tum makinelerin.. ben gunde 3 makine bile yikayip kuruttuurup katlayip kaldiriyorum.

Aynen öyle kuzum ya ben nedense kendimden vazgeçmiş gibiyim Allahtan çocuklar var onlarda olmasa bana kimse ulaşamaz ne yemek yer ne su icer surekli uyurdum bekarkende öyleydim sırf bulaşık çıkacak diye üşeniyorum yaa bazen öğlen yesem akşam yemiyorum sabah yesem gene yemiyorum bi ara duzeldim hamileyken,şimdi gene aynı durumdayım..
Ama toparlamam lazım dedigin gibi. Kızım bazen kaynanamlar da yiyordu ondan da rahattım şimdi görümcemler okula gidiyor kızımla başbaşa kalıcaz onun içinde yapmalıyım.. Alınacaklar listesi yapıcam akşam da bi markete gideyim eksik gedik alayım sabahtan yaparım yemeğimi sonraya kalınca da yapamıyorum. .❣

Geçmiş olsun canım. Hava soğudu birden dikkat etmek lazım...
Bende tıkanıp duruyorum, hayırlısı ile bir doguraydim başka bir şey istemiyorum...

Kurutma makinesini nevresimler ve iç çamaşırı gibi ütü gerektirmeyen şeyler için şiddetle tavsiye ederim

Canim yerin varsa kurutma makinesi tavsiye ederim harikaa bi icat bence gerci hepsi oyle ya tum makinelerin.. ben gunde 3 makine bile yikayip kuruttuurup katlayip kaldiriyorum.

Kurutma makinesini nevresimler ve iç çamaşırı gibi ütü gerektirmeyen şeyler için şiddetle tavsiye ederim

su an kiradayim kuzular :) burdan da doğuya gidicez orda kiralık ev bile zor bulunuyo kurutmalık çok istiyorum ama önümüzdeki beş yıl kadar alamicam gibi görünüyo

bide onun için havalandirma olan oda olmasi gerekliymis sanırım :) siz hangi marka model kullaniyosunuz
aslında beni bu konuda aydinlatsaniz süper olur :)

kahvalti falan mi hazırlıyosun alti cok erken ya sekizde gidiyosa
6da kalkıyorum işte elimi yüzünü yıkıyorum disimi fırçalıyorum çayı demiyorum çamaşır falan oluyor kuruyan onları katlıyorum eşim de 6.30da uyanır duş alır 7de kahvaltı masasına otururuz
Haberleri izleriz 8 e kadar çay içeriz o 8de gider
Sonra ben mutfağı topladım çamaşır atarım makineye
Yatak odasını toplarım
Kendime bir kahve yapıp 10da müge anlı izlerim

hay maşallah :) atom karınca gibisin
onda ikinci bi güne başlıyo gibi bi his geliyo mu peki:) ne zaman erken kalkip islerimi yapsam ikinci bi güne uyanmisim gibi gelir bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…