Havalar soğudu öyle maalesef, bugün güneş var peş peşe açtım makinayı fırsat bu fırsatben de hemen huylanirim öyle seyden negom:) ben de nevresimleri değiştirip yikayim diyodum. bugün yapayım ben de :)
Çamaşırlar iki üç günde kuruyo deli ediyo beni. çamaşır bitmeden yığıliyo dağ gibi
Sağol canımÇok geçmiş olsun negom
Sağol canımCok cokk grcms olsun.Allah acil sifalar versin
Sağol canım, okuldan değil dün üşüttü soğuk ayran içti kesin ondan oldu, çok şükür şimdi iyi yavrumÇok geçmiş olsun.
Okul sezonu ile hastalık sezonu da açıldı.
Sağol canım, sağlıklı doğum olsun inşaallahGeçmiş olsun canım. Hava soğudu birden dikkat etmek lazım...
Bende tıkanıp duruyorum, hayırlısı ile bir doguraydim başka bir şey istemiyorum...
Havalar soğudu öyle maalesef, bugün güneş var peş peşe açtım makinayı fırsat bu fırsat
Sağol canım
Sağol canım
Sağol canım, okuldan değil dün üşüttü soğuk ayran içti kesin ondan oldu, çok şükür şimdi iyi yavrum
Sağol canım, sağlıklı doğum olsun inşaallah
Ay tam olarak böyle olmak istiyorum ne güzellll geç kalkınca gün bile bereketsiz oluyor cabuk bitiyor yetismiyor6da kalkıyorum işte elimi yüzünü yıkıyorum disimi fırçalıyorum çayı demiyorum çamaşır falan oluyor kuruyan onları katlıyorum eşim de 6.30da uyanır duş alır 7de kahvaltı masasına otururuz
Haberleri izleriz 8 e kadar çay içeriz o 8de gider
Sonra ben mutfağı topladım çamaşır atarım makineye
Yatak odasını toplarım
Kendime bir kahve yapıp 10da müge anlı izlerim
Ay tam olarak böyle olmak istiyorum ne güzellll geç kalkınca gün bile bereketsiz oluyor cabuk bitiyor yetismiyorsonra uykunuz gelmiyo mu ya ben öğlene kalmadan uyuyup kalırım kesin ama çocuklar olunca uyuyamiyorum da sıkıntı oluyor bi kac gun denesem alısır belki bünyem. Siz hep mi böyleydiniz?Benim esimde 8de gidiyor ne güzel olurdu kahvaltı filan hazırlasam
Yaa doğru dedin canimnapiyon sen kuzubebegim seninki kadarken esim kahvaltı hazırlar beni kaldırırdi beraber kahvaltı yapardik o ise giderdi.
sen zaten iki cocuklusun uyku önemli. esine rica et hazirlasin arada sıradasen hazır sofraya kalk. ya da siraya koy bi sabah o bi sabah sen hazırla :)
Yaa doğru dedin canimgaza geldim bi an :))
Ya aslında eşim kahvalti edemez sabahlari ama çay içer ufak atıştırır bahaneyle bende yerim ama eşime desem o 10 dk fazla uyumak için boşver yada sen hazirla uyandir derakşamlari hazırlıyor bazen gıcık biraz benim ki
Calistigim dönemde yada okuldayken de erken kalkardım ama tabi kendi düzenime göreydi şimdi 2 kişi olunca biraz daha istemeden de olsa mecburi düzene girdiAy tam olarak böyle olmak istiyorum ne güzellll geç kalkınca gün bile bereketsiz oluyor cabuk bitiyor yetismiyorsonra uykunuz gelmiyo mu ya ben öğlene kalmadan uyuyup kalırım kesin ama çocuklar olunca uyuyamiyorum da sıkıntı oluyor bi kac gun denesem alısır belki bünyem. Siz hep mi böyleydiniz?Benim esimde 8de gidiyor ne güzel olurdu kahvaltı filan hazırlasam
Hoş geldin :)6 aylık bebeyle çalışan bir anne olarak benide kabul etseniz, motive etseniz ne güzel olur
Tam gece kaçta yatıyorsun diyecektim öğleden sonra uyuduğunu yazmışsın o seni güçlü tutar :) gündüz asla uyuyamam ben o yüzden akşam erkenden uykum gelir :)Öğleden sonra bazen 1 2 saat uyuyorum
Calistigim dönemde yada okuldayken de erken kalkardım ama tabi kendi düzenime göreydi şimdi 2 kişi olunca biraz daha istemeden de olsa mecburi düzene girdi
Gün gerçekten bana kalıyor ama çok iyi degerlendirdigim söylenemez yeteri kadar kitap bile okuyamıyorum
Hoşgeldin canım6 aylık bebeyle çalışan bir anne olarak benide kabul etseniz, motive etseniz ne güzel olur
Gece 12 hafta sonu 1 2 de yatıyoruzTam gece kaçta yatıyorsun diyecektim öğleden sonra uyuduğunu yazmışsın o seni güçlü tutar :) gündüz asla uyuyamam ben o yüzden akşam erkenden uykum gelir :)
Elimden geldiğince kitap okurum hatta çok da okumaya çalışırım ama bir türlü İlber Ortaylı okuyamıyorum nedense :)Aranızda okuyan var mı bilmiyorum ama ilber ortaylının bir ömür nasıl yaşanır kitabına başladım biraz onun da etkisiyle bu haftadan itibaren kendimi biraz daha geliştirmek istiyorum
Zaten nego sağolsun temizlik düzen için çok yardımcı oluyor manevi bilgi birikim için adım atıcam inşallah
Yaş gruplarına biraz daha değişim ayırmış ilber hoca ve 25 e kadar inşa etme yaşı dediği süreye 2 senem kalmış
Ben ilber hocanin daha once hic kitabini okumadim ama bu kitap baya bir ses getirdi ister istemez merak ettimElimden geldiğince kitap okurum hatta çok da okumaya çalışırım ama bir türlü İlber Ortaylı okuyamıyorum nedense :)
Yoo canim bize oyle bisey demediler zaten evi havalandiriyoruz hergun de. Arcelik marka benim cok memnunum masallah elim ayagim benim evim giris yer yok zaten kurutmaya asacak . Ama camasir makine ve kurutma olan modeller cok kullanissizmis 2 yakinimda a var kurutma ozelligini kullanamiyoruz diyorlar benimki kupkuru cikiyor memnunum coksu an kiradayim kuzular :) burdan da doğuya gidicez orda kiralık ev bile zor bulunuyo kurutmalık çok istiyorum ama önümüzdeki beş yıl kadar alamicam gibi görünüyo
bide onun için havalandirma olan oda olmasi gerekliymis sanırım :) siz hangi marka model kullaniyosunuz
aslında beni bu konuda aydinlatsaniz süper olur :)
Ay evet yaaaemzikli kadınlar gaza gelmezben seni frenlerim yapacaksan kendin için yap. ama sen de aksamdan hazirlayabilirsin.
bı gün oturup bi kilo yufkadan börek sarip buzluğa atsan. sabahlari cay olana kadar pişer onlar :) ben 8 er tane posetliyodum.
bı gün çocukları kaynanana bırakıp buzluğa biseyler atsan uzun süre çözer senin yemek işini:)
sen bi liste yap kendine en iyisi:)
sonra da otur bı gününü onlara ayir:)
biz de yardımcı oluruz sana. menü olacak sekilde yaparsin:)
Ay evet yaaabende dun tam bunu düşünmüştüm, buzdolabını temizliycem bugun, yarın da dedigin gibi börek cörek poğaça buzluğa aticam gecede yaparım ya:) peki canım sigara böreği değil de fırında yapılan böreği nasıl yapıp atıyorsun buzluğa? Kızartınca çok yağlı ağır geliyor bana börekte sevmiyorum pek
Hoşbuldum :)Hoş geldin :)
Hoşbuldum :)Hoşgeldin canım ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?