Düzenli Evimiz & Hayatımız

Havalar soğudu öyle maalesef, bugün güneş var peş peşe açtım makinayı fırsat bu fırsat
Çok geçmiş olsun negom
Sağol canım
Cok cokk grcms olsun.Allah acil sifalar versin
Sağol canım
Çok geçmiş olsun.
Okul sezonu ile hastalık sezonu da açıldı.
Sağol canım, okuldan değil dün üşüttü soğuk ayran içti kesin ondan oldu, çok şükür şimdi iyi yavrum
Geçmiş olsun canım. Hava soğudu birden dikkat etmek lazım...
Bende tıkanıp duruyorum, hayırlısı ile bir doguraydim başka bir şey istemiyorum...
Sağol canım, sağlıklı doğum olsun inşaallah

güneş varken de kurumuyo burda negom ya en kısa bir gün sürüyo cam balkonda askilikta kurutuyorum mecbur. diğer balkon çocuk odasına denk geliyo kapısı açılır diye orayi kapatip önüne koltuk cektik.

neyseki kış geldi peteklere serer kuruturum ben de

Ay tam olarak böyle olmak istiyorum ne güzellll geç kalkınca gün bile bereketsiz oluyor cabuk bitiyor yetismiyor sonra uykunuz gelmiyo mu ya ben öğlene kalmadan uyuyup kalırım kesin ama çocuklar olunca uyuyamiyorum da sıkıntı oluyorbi kac gun denesem alısır belki bünyem. Siz hep mi böyleydiniz?Benim esimde 8de gidiyor ne güzel olurdu kahvaltı filan hazırlasam

napiyon sen kuzu bebegim seninki kadarken esim kahvaltı hazırlar beni kaldırırdi beraber kahvaltı yapardik o ise giderdi.

sen zaten iki cocuklusun uyku önemli. esine rica et hazirlasin arada sırada sen hazır sofraya kalk. ya da siraya koy bi sabah o bi sabah sen hazırla :)

Yaa doğru dedin canim gaza geldim bi an :))
Ya aslında eşim kahvalti edemez sabahlari ama çay içer ufak atıştırır bahaneyle bende yerim ama eşime desem o 10 dk fazla uyumak için boşver yada sen hazirla uyandir der akşamlari hazırlıyor bazen gıcık biraz benim ki

emzikli kadınlar gaza gelmez ben seni frenlerim yapacaksan kendin için yap. ama sen de aksamdan hazirlayabilirsin.
bı gün oturup bi kilo yufkadan börek sarip buzluğa atsan. sabahlari cay olana kadar pişer onlar :) ben 8 er tane posetliyodum.
bı gün çocukları kaynanana bırakıp buzluğa biseyler atsan uzun süre çözer senin yemek işini:)

sen bi liste yap kendine en iyisi:)
sonra da otur bı gününü onlara ayir:)
biz de yardımcı oluruz sana. menü olacak sekilde yaparsin:)

Öğleden sonra bazen 1 2 saat uyuyorum
Calistigim dönemde yada okuldayken de erken kalkardım ama tabi kendi düzenime göreydi şimdi 2 kişi olunca biraz daha istemeden de olsa mecburi düzene girdi
Gün gerçekten bana kalıyor ama çok iyi degerlendirdigim söylenemez yeteri kadar kitap bile okuyamıyorum

Tam gece kaçta yatıyorsun diyecektim öğleden sonra uyuduğunu yazmışsın o seni güçlü tutar :) gündüz asla uyuyamam ben o yüzden akşam erkenden uykum gelir :)

Aranızda okuyan var mı bilmiyorum ama ilber ortaylının bir ömür nasıl yaşanır kitabına başladım biraz onun da etkisiyle bu haftadan itibaren kendimi biraz daha geliştirmek istiyorum
Zaten nego sağolsun temizlik düzen için çok yardımcı oluyor manevi bilgi birikim için adım atıcam inşallah
Yaş gruplarına biraz daha değişim ayırmış ilber hoca ve 25 e kadar inşa etme yaşı dediği süreye 2 senem kalmış

Elimden geldiğince kitap okurum hatta çok da okumaya çalışırım ama bir türlü İlber Ortaylı okuyamıyorum nedense :)

Elimden geldiğince kitap okurum hatta çok da okumaya çalışırım ama bir türlü İlber Ortaylı okuyamıyorum nedense :)
Ben ilber hocanin daha once hic kitabini okumadim ama bu kitap baya bir ses getirdi ister istemez merak ettim

Yoo canim bize oyle bisey demediler zaten evi havalandiriyoruz hergun de. Arcelik marka benim cok memnunum masallah elim ayagim benim evim giris yer yok zaten kurutmaya asacak . Ama camasir makine ve kurutma olan modeller cok kullanissizmis 2 yakinimda a var kurutma ozelligini kullanamiyoruz diyorlar benimki kupkuru cikiyor memnunum cok

Ay evet yaaa bende dun tam bunu düşünmüştüm, buzdolabını temizliycem bugun, yarın da dedigin gibi börek cörek poğaça buzluğa aticam gecede yaparım ya:) peki canım sigara böreği değil de fırında yapılan böreği nasıl yapıp atıyorsun buzluğa? Kızartınca çok yağlı ağır geliyor bana börekte sevmiyorum pek

ben yağda hiç kizartmam böreği:)
sıvıyağ ve suyu karıştırıp onla yagliyorum böreği. iç koyup sariyorum. sonra buzluğa atiyorum. buzluktan çıkarınca hemen üzerine yunurta sarısı sürüyorum. suremeyince de güzel oluyo ama :) o kadar yani baska bişey yok yaptığım :)

ama biraz önce nette gördüm sodali banyolu börek diye bisey var ondan da yapabilirsin.

ben şimdi kıymalı patatesli kabakli peynirli ve pırasalı yapicam:) buzluga aticam :) börek sevmiyosan hazır yufkayla gözleme yapıp pişirip atabilirsin çıkarıp ısıtır yersin :)

poğaça pek iyi olmuyo buzlukta bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…